Wki

Hoe zich te ontdoen van vliegen rond het water van uw hond en etensbakjes

Hier is een onverklaarbaar maar effectieve manier van het houden en muggen weg van de meeste dingen. Waargenomen in Brazilië, zal deze methode helpen om uw hond eet vrij van insecten.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van vliegen rond het water van uw hond en etensbakjes. Hier krijg je een kleine duidelijke boterhamzakje of ziplock.
Hoe zich te ontdoen van vliegen rond het water van uw hond en etensbakjes. Hier krijg je een kleine duidelijke boterhamzakje of ziplock.
 1. 1
  Hier krijg je een kleine duidelijke boterhamzakje of ziplock. Het moet duidelijk en verdoken te zijn; boodschappentassen meestal niet werken.
 2. 2
  Vul de zak omhoog ongeveer een derde tot de helft met een normaal kraanwater.
 3. 3
  Overweeg het toevoegen van enkele aan de zak met water. Hoewel niet essentieel, het toevoegen van een paar centen aan de binnenkant van de zak lijkt ook helpen afstoten vliegen.
 4. 4
  Bind de zak dicht met een touwtje. Laat een lengte van deze gratis voor opknoping de tas.
 5. 5
  Hang de doorzichtige plastic zak van de spanten of van een vensterbank met het touwtje overblijft. Plaats het niet bij de hond eethoek.
  • Zorg ervoor dat er ruimte rond de zak (het kan niet te dicht bij een muur).
  • Tassen moeten worden opgeschort op een hoogte groter dan een lid van de familie. Niet alleen is dit voor de hand liggende redenen van mensen niet raken hun hoofd op de zakken, maar het is ook omdat vliegen zal altijd vliegen in cirkels naar boven en zakken omhoog zullen ze weg te houden van mensen.
 6. 6
  Af en duw de zakken om ze te laten bewegen. Dit kan reflecterende maken en misschien is dit wat stoort de vliegen.

Tips

 • De lokale bevolking in Brasilia (hoofdstad van Brazilië) en inderdaad de rest van Brazilië zijn allemaal afhankelijk van deze manier van ongediertebestrijding.
 • Sommige struiken en bomen trekken vliegen. http://en.wikipedia.org/wiki/Insectary_plants
 • Elektrische bug zappers en goed geplaatste-fans kunnen ook ook.
 • Een alternatieve methode is om een ​​tas gevuld met de buurt van uw hond eethoek (niet waar hij maar kan krijgen op het) te plaatsen. Vliegt afkeer kruidnagel.

Dingen die je nodig hebt

 • Plastic zak (boterhamzakje)
 • Koord
 • Water