Wki

Hoe zich te ontdoen van termieten

Van alle ontelbare insecten, knaagdieren, beestjes en ander ongedierte dat verstoren en ongemak huiseigenaren overal, niets is gevaarlijker dan de termieten. Alleen termieten kunnen eigenhandig ruïneren en een huis fundament en karakter te vernietigen in slechts een paar korte jaren. De eerste vernietigende handwerk van termieten misschien niet eens merkbaar zijn voor de eerste vijf jaar na hun besmetting. Tegen die tijd kan het te laat zijn. Uw huis is waarschijnlijk de grootste investering die je ooit hebt gemaakt - en de belangrijkste - het is dus absoluut noodzakelijk om de juiste stappen om uw huis te beschermen tegen termieten te nemen, en om uw huis van hen onmiddellijk te bevrijden als ze al uw zijn binnengedrongen woning.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van termieten. Zich bewust zijn van de waarschuwingssignalen.
Hoe zich te ontdoen van termieten. Zich bewust zijn van de waarschuwingssignalen.

Het opsporen van een besmetting

 1. 1
  Zich bewust zijn van de waarschuwingssignalen. U kunt direct bewijs van termieten besmetting niet zien, maar dat betekent niet dat je onwetend zou moeten blijven. Verzakkende vloeren, gaten in hout werk en holle delen van uw stichting zijn alle ernstige tekenen van termieten.
  • Neem een ​​schroevendraaier en zaklamp met u om uw kelder, en onderzoekt kruipruimtes en funderingsbalken door te tikken op het hout te controleren op holheid en de schroevendraaier duwen in het hout om te testen op sterkte. Als het hout geeft eenvoudig en uit elkaar valt, kunt u een termiet probleem op je handen.
 2. 2
  Het opzetten van een paar kartonnen vallen voor een plek val. Neem een ​​paar vlakke stroken karton, nat hen, en stapel ze op elkaar in een gebied waar termieten zijn waarschijnlijk. Omdat termieten voeden zich met cellulose (karton), dit zorgt voor een uitstekende plek val. Wanneer het karton is besmet met termieten, neem het uit in een veilige omgeving en branden. Herhaal meerdere keren, indien nodig.
  • Opmerking: deze plek val zal niet al uw termieten problemen op te lossen. Het is een snelle oplossing om enkele honderden termieten uit te roeien, vaak op een moment. Combineer deze methode met andere oplossingen, om een ​​meer krachtige punch leveren.
 3. 3
  Voorkomen dat besmetting voordat deze plaatsvindt. Door simpelweg breeuwen en het afdichten van de ramen, deuren en scheuren rond uw huis, u neemt de eerste en zeer belangrijke stap in de richting van ervoor te zorgen dat er geen termieten binnendringen en besmetten uw eigendom. Openingen rond elektrische bedrading en leidingen van en naar uw huis zijn een gemakkelijke manier voor termieten om het verkeer zich in uw huis.
  • Houd uw mulch en andere landschapsitems minstens een voet verwijderd van stichting van het huis.
  • Schermen op uw deuren, ramen en veranda zijn ook een noodzaak als je hoede van een termietenheuvel besmetting zijn.

Natuurlijke fixes

 1. 1
  Onderhouden van een droge huis of appartement. Termieten zijn van nature aangetrokken tot vochtige en vochtige habitats omdat ze water nodig om te overleven. Dus zorg ervoor dat u ratel-up van uw waakzaamheid over het houden van dingen droog, of anders termieten zullen binnenvallen.
  • Zorg ervoor dat alle lekken en stilstaand water, zowel binnen als buiten uw huis zijn beveiligd en droog. Bezem weg of zuig-up ongewenste water, indien mogelijk.
  • Vieze natte goten zijn ook een ideaal huis voor termieten, zodat uw goten vrij van vuil te houden voor verdere preventie, ook.
 2. 2
  Houd hout van uw woning. Termieten uiteraard zwaar voeden met hout dus houd grote hoeveelheden brandhout en andere losse boomstammen en takken weg van uw huis. Als je houden van grote hoeveelheden hout op uw woning, bent u alleen uitnodigen van een termiet feest.
 3. 3
  Probeer nuttige aaltjes. Nuttige aaltjes zijn kleine unsegmented worm soorten die zijn natuurlijke parasieten om plagen in de tuin, inclusief termieten. Deze aaltjes zoeken naar hosts, zoals termieten larven, en ingraven in hen, meestal de dood tot gevolg binnen 48 uur. Zij maken gebruik karkas van de gastheer als een plek om te paaien.
  • U kunt nuttige aaltjes te kopen bij uw lokale tuin aanbod winkel of online. Momenteel zijn er ongeveer vijf variëteiten geproduceerd voor verkoop.
  • Voor gebruik in de bodem temperaturen boven 60 ° C, moet nematoden vrijwel onmiddellijk worden gebruikt nadat ze zijn gekocht. Als je niet direct kunnen worden gebruikt, bewaar ze in de koelkast. Plant ze in de vroege ochtend of na zonsondergang, zoals UV-licht zal schadelijk voor hen zijn.

Professionele hulp

 1. 1
  Gebruik boorzuur. Boorzuur is een van de meest voorkomende en effectieve manieren om de verzending van termieten. In feite is het de belangrijkste insecticide gebruikt in vele winkel koopt termieten insecticiden. Boorzuur wordt afgesloten zenuwstelsel van de termiet, terwijl dehydrateren het.
  • De beste manier om termieten doden met boorzuur is lokazen gebruiken.
   • Coat of nevel hout (of een ander cellulose materiaal) gelijkmatig met boorzuur.
   • Plant de boorzuur aas in de tuin in de buurt van uw huis of in een open besmetting.
   • Controleer op het aas station regelmatig en vul deze met boorzuur als dat nodig is. Je moet zien de termiet karkassen in de buurt.
 2. 2
  Aankoop en gebruik termieten-control producten. Gemakkelijk verkrijgbaar bij uw lokale hardware winkel voor, met behulp van termieten-control producten is de eerste stap die u moet nemen om zich te ontdoen van deze schadelijke ongedierte. U kunt gebruik maken van termieten baiting methoden voor de controle of een vloeistof termiet-doden product. Leg het lokaas dichtbij besmette gebieden en spuit de termietendodend op diezelfde gebieden.
 3. 3
  Bel een professional. Als u besluit dat uw besmetting is gewoon te groot, of het huis is gewoon te belangrijk om niet om het goed te krijgen de eerste keer, moet je waarschijnlijk bel een professionele uitroeiing service. Wanneer u een oproep professionele verdelgers, zorg ervoor dat u:
  • Krijg tenminste drie verschillende offertes van concurrerende bedrijven.
  • Kijk naar de staat van dienst van de firma uit de Structuurfondsen Pest Control Board voordat u besluit op waarbij zij werkzaam zijn.
  • Hier krijg je een schriftelijke toestemming van de firma die u gebruikt aan te dringen op volledige termiet uitsterven voor twee jaar. Dit kan betekenen dat het bedrijf terug te komen op gezette tijden, te controleren op nieuwe besmettingen, en verwijder ze weg - zonder kosten voor u.