Wki

Hoe zich te ontdoen van groundhogs

Groundhogs of woodchucks (Marmota monax) kan maanden hard werken in uw tuin veranderen in een puinhoop van half opgegeten groenten. Dit artikel zal je leren hoe zich te ontdoen van deze nutteloze tuin indringers maar zeker om de lokale fauna regels te controleren voordat iets te doen.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van groundhogs. Kies een zonnige dag om uw groundhog bevrijden bewerking uit te voeren.
Hoe zich te ontdoen van groundhogs. Kies een zonnige dag om uw groundhog bevrijden bewerking uit te voeren.

Ammoniak-in-the-hole-methode

 1. 1
  Kies een zonnige dag om uw groundhog bevrijden bewerking uit te voeren. Zon zal de marmotten te komen van hun gaten / holen.
 2. 2
  Neem ongeveer twee en een halve kopjes schuimende ammonia. Sudsy Ammoniak wordt ook wel troebel ammoniak.
 3. 3
  Als schuimende ammonia niet beschikbaar is, kunt u uw eigen te maken voor deze taak.
  • Neem een ​​glazen container. Voeg ongeveer kwart kopje water.
  • Voeg ongeveer 2 eetlepels afwasmiddel (of zeep) om het water en roer.
  • Neem twee kopjes gewone ammoniak (in de apotheek, etc.) en voeg deze aan de oplossing van wasmiddel / zeep. Dit is nu een heel erg nauwe substituut voor Sudsy ammoniak.
 4. 4
  Giet het mengsel in het gat of hol waar de groundhog woont. Giet het zo dat veel van de vloeistof kan stromen diep in het gat.
  • Het wordt aanbevolen om handschoenen te dragen wanneer de stof gieten.
 5. 5
  Verlaat het gebied alleen. Soms is de groundhogs start verlaten als ze binnen waren. Als er kleintjes aanwezig, dan is het proces duurt langer, omdat de moeder groundhog eerste van een nieuwe woning zullen vinden en dan neemt de kleintjes mee.
 6. 6
  Observeer nu worden gerustgesteld dat het huis is verlaten.
 7. 7
  Indien, op de volgende dag, nog steeds je wat activiteit te zien, herhaal het proces.
 8. 8
  Voortzetting van het proces zo lang als je ziet activiteit, maar geven wel een minimum van een paar uur of een misschien kloof een dag tussen repeat pourings. Nogmaals, alleen doen op zonnige dagen, de marmotten een eerlijke kans om opnieuw thuis zonder problemen te geven.

Hebben-een-hart-val-methode

Trapping en de verhuizing kan een optie zijn in sommige gebieden, maar de plaatselijke wetten eerst als dit te doen is illegaal in sommige staten van de VS.

 1. 1
  Kopen of huren van een humane "have-a-hart" val. Controleer winkels zoals Lowe's of Home Depot. Deze vallen zijn lage kosten.
 2. 2
  Stel de val ongeveer 50 meter afstand van de groundhog gat.
 3. 3
  Doe slablaadjes, appels, bananen of andere vruchten in de rug van de val.
 4. 4
  Controleer ochtend en vroege avond. Wanneer u een marmot vangen, zet handschoenen aan en zet de kooi op een stuk karton in de rug van uw auto.
 5. 5
  Laat de groundhog in bossen die zijn een paar mijl van uw huis.
 6. 6
  Het duurt een week of twee om ze allemaal te vangen, maar je krijgt de gemoedsrust dat ze niet gewond waren geraakt bij het ​​proces.

Tips

 • Epsom zout kan worden gestrooid rond en in de gaten te groundhogs af te schrikken. Dit is een eenvoudige methode, maar het vereist opnieuw aanbrengen na regen of water-beregening.
 • Verwijder alle dekken, zoals hoog gras, stapels troep, hoog onkruid, enz. Groundhogs zoals dekking, dus als je het verwijdert, u een afschrikmiddel tegen hen met behulp van uw tuin ruimte.
 • Gebruik motion groundhogs te verjagen. Plaats bewegende objecten rond de tuin ruimte die je wilt beschermen, zoals cd's opknoping van een tak, windmolens die draaien in de wind, fladderende kleine vogelverschrikkers, enz.
 • Plant wat alfalfa om ze weg te lokken van uw gewassen. Ze eet nog liever dat dan alles behalve misschien appels.
 • Hek uit de tuin. Dit is een andere benadering van de bescherming van een tuin ruimte, maar het hek zal moeten gaan onder de grond, evenals redelijk hoog zijn, zoals marmotten kan zowel klim en tunnel. Hekwerk kan een humane en nuttige optie voor het leven in harmonie met uw lokale fauna zijn.

Waarschuwingen

 • Ammoniak is om zorgvuldig te worden behandeld. Lees de instructies op de verpakking.
 • Heeft een van deze acties proberen niet in de winter als de dieren een nieuw huis om snel te kunnen vinden.
 • Chemicaliën kan illegaal zijn voor gebruik op dieren, lees het etiket. Controleer ook uw plaatselijke fauna en ongediertebestrijding voorschriften voordat u probeert om wilde dieren te verwijderen.
 • Giftig gas cartridges kunnen worden gebruikt, maar dit zal de groundhog doden en moeten ze ook zeer zorgvuldige behandeling. Aangezien deze bevatten koolmonoxide, moeten ze nooit gebruikt worden in de buurt van menselijke woningen of gebouwen.