Wki

Hoe voor te stellen aan je vriendje

Stelt voor om je vriendje kan kleverige zaken zijn, gezien de vele eeuwen achter ons van gelaagde sociale en culturele tradities die bepalen dat het de plicht van de man voor de rechter en uiteindelijk voorstellen om de vrouwelijke.

In deze moderne tijden, echter, veel vrouwen voelen de drang om de vraag pop en krijgen een toezegging dat ze zeker over. Hoe doe je omzeilen een van de oudste rituelen beschaving en krijgt de man die je wilt? Haal diep adem en aan de slag!

Stappen

Hoe voor te stellen aan je vriendje. Bereik uw eigen gevoel van comfort met het maken van deze beweging.
Hoe voor te stellen aan je vriendje. Bereik uw eigen gevoel van comfort met het maken van deze beweging.
 1. 1
  Bereik uw eigen gevoel van comfort met het maken van deze beweging. Er is geen reden dat een vrouw niet kan een voorstel maken deze dagen om een man. Wat kan je terug is sprookjesachtige visioenen, zorgen over gevoelens van de man, en gewoon opstaan ​​de moed om iets dat het risico op afstoting kan dragen vragen.
  • Wees er zeker van dat hij is "The One" en dat je bent helemaal klaar voor deze inzet voor de lancering inch Hoe zal dit veranderen je leven en kun je jezelf als het zijn met dergelijke veranderingen?
 2. 2
  Peilen kansen van voorstellen om u van uw vriendje. Voordat je het overwegen, alert zijn op de mogelijkheid dat hij zou worden overweegt. De volgende "over-te-stellen" indicatoren kunnen uw speurwerk helpen:
  • Hoe lang zijn jullie al samen? Hoe langer de tijd, hoe groter de kans dat hij denkt aan het voorstellen.
  • Wat zegt hij als je hem vertellen dat je wilt zijn met hem? Let op zijn reacties. Of misschien is hij degene die het doet al het praten over de toekomst.
  • Heeft hij al een beetje acteren de laatste tijd, en misschien zelfs belangstelling tonen voor bruiloften andere mensen? Misschien is hij begonnen met het opslaan up ineens, of hij heeft zelfs toegegeven je door te vragen wat je leest bij het bekijken van bruids tijdschriften in de winkel.
  • Wordt hij meer tijd te besteden met u en minder met zijn vrienden de laatste tijd? Heeft hij lijken meer zenuwachtig rond je eigen vrienden?
  • Je hebt betrapt hem op zoek in uw sieradendoos.
  • Hij is enthousiast om tijd te besteden om je ouders en familie ineens.
  • Hij regelde een onverwacht uitje, dat is uit karakter. Het zou het voorstel zijn!
 3. 3
  Als je vriendje is zeer snel reageert op uw indringende over de uitgaven van uw of hij heeft samen besprekingen begonnen over je toekomst, of de "indicatoren" lijken te wijzen op een komende voorstel, zou u besluit om verder te gaan voelen dat je het maken van de juiste beslissing. Je kan er ook voor kiezen om te wachten, omdat een voorstel kan worden op je afkomt, maar aangezien het punt van dit artikel gaat niet over het wachten en over je doet het voorstelt, voelen zich niet verplicht om te wachten. Aan de andere kant, als hij lijkt te zijn tamelijk vrijblijvend over de toekomst van de twee van jullie samen hebben, moet u kijken naar dit een beetje verder, maar een voorstel is een bepaald middel voor het verkrijgen van commitment problemen in de openbaarheid!
 4. 4
  Houd rekening met de emotionele realiteit. Terwijl de moderne benadering van voorstellen werd op zijn kop gezet, de ouderwetse begrippen blijven hangen. Dus, zijn inzicht dat er een gevoel van 'vreemdheid' voor sommige mannen als het gaat om een ​​vrouw doet de voorstellen. Of hij is de grootste jock of de grootste, veel mannen voelen zich ongemakkelijk bij het idee van een vrouw dat zij de rol van de "indiener". Vraag jezelf af: Is uw man verlicht genoeg om dit te verwerken?
  • Overweeg polsen zijn mogelijke reactie door het creëren van een fictief scenario waarin een of een vriend van een vriend die een aan haar nu-man voorgesteld vrouwelijke. Vertel hem over het en peilen zijn reactie uit het verhaal door het weven in uw mening over wat er gebeurd is en het uitlokken zijn visie met enkele zorgvuldige vragen of verklaringen. Op basis van deze reacties, heb je een beter idee van zijn.
  • Worden gerustgesteld door het feit dat veel mensen nodig hebben en eigenlijk als dit "nudge", met name om te veranderen op lange termijn dating of samenwonende in een huwelijk.
 5. 5
  Overwegen als je genoeg hebt verlicht om dit te verwerken. Gegaan wordt je man krijgt neer op de knieën. Gegaan zal zijn pogingen om de 4C's bij het ​​sparen voor het vergelijken verlovingsring. En gegaan zal een romantisch gebaar waar je te fladderen en te voelen druk over te zijn. Gaat het met deze? Want als je dat niet bent, stop er nu mee!
  • Zal je blij zijn als andere mensen blijven vragen dingen als "Dus waar heeft hij u voorstellen? ' en "Hoe heeft hij u voorstellen? ' Je zal veel van het opzetten mensen rechtdoor dit, dus oppassen dat een goed gevoel voor humor veel nodig!
  • Als je het soort vrouw die leeft het leven groot en is niet bezorgd over conventies en weet wat ze wil, zal deze stap een koud kunstje om overheen te springen zijn. Als je weet wat het juiste ding om te doen is, je weet het, dus ga naar het!
 6. 6
  Wees ervan bewust dat praten veel over de toekomstige verplichtingen zal je vriendje relatie radar staat van paraatheid gebracht. Het is misschien wel geleidelijk zichtbaar maar iets ruiken van de lange-termijn commitment is iets wat de meeste jongens hebben de neiging op te halen vrij snel. U kunt krijgen vibes en signalen over de geschiktheid of anderszins van denken voor het paar van jullie inmiddels, dus laat dit deel van uw gids over de geschiktheid of anderszins van voorstellen.
 7. 7
  Bereid je voor op het voorstel. Dit is aan u, maar u bent nu in de positie van het maken van het als romantisch, prachtig, verrassend, en liefdevol mogelijk. Dingen na te denken over onder andere:
  • Waar ga je voor? Zijn favoriete lopen park, zijn contemplatie plek met uitzicht op de zee, op een jacht, bij een sit-down maaltijd, of lopen ergens speciaal bij elkaar? Denk na over wat plaatsen kwestie veel aan jullie beiden, evenals een plek waar je er zeker van zijn dat de twee van u niet zal worden onderbroken of afgeleid.
  • Vermijd alles wat is uit karakter voor u doen. Laat je eigen persoonlijkheid doorschemeren als een groot deel van het voorstel, want dat is de reden waarom hij van je houdt.
  • Zorg gewoon niet wisselen hoe je denkt dat je zou willen worden voorgesteld en het planten van dat idee op dit voorstel. Hij is een man en bloemen en intieme diners bij kaarslicht misschien niet de beste manier om zijn hart op deze gelegenheid. Gebruik wat je weet over je vriendje op een heel bijzondere voorstel op maat.
  • Zijn er inside jokes u kunt vertrouwen op om te helpen het voorstel nemen meer betekenis?
  • De ring is niet echt een probleem hier. Als hij ja zegt, kunnen de twee van u nu doen het moderne ding van het kiezen van uw verlovingsring samen. Echter, sommige vrouwen geven wel een token ring, zoals een tabblad biertje, op het moment van het voorstel, de geschiktheid van een dergelijk token is afhankelijk van uw eigen voorkeuren en uw kennis van hem.
 8. 8
  Denk na over wat je gaat zeggen. Er is geen standaard voorstel en er geen juiste of verkeerde manier, maar het is belangrijk om uit te drukken hoeveel je van hem houdt en om specifieke dingen over hem die ertoe leiden dat u wilt de rest van je leven doorbrengen met hem te identificeren. Praten over de toekomst en hoeveel het betekent om je aan hem hebt door uw kant in deze toekomst, verf de visie voor hem als u voorstelt.
  • Kort is goed. Hij zal waarschijnlijk erg zijn en hoe meer je het slepen uit, hoe moeilijker het wordt voor jullie beiden!
 9. 9
  Controleer je weer. Als je nog niet klaar bent om dit te doen, doe wat nader onderzoek naar wat je tegenhoudt of verwarrend je en opnieuw het voorstel wanneer u zich zekerder. Anders is het volle kracht vooruit.
 10. 10
  Stellen. Je gaat om zenuwachtig te zijn en er is altijd een risico van een negatieve of niet-ontwijkend antwoord. Voor dat bereid en hebben ook een genadige reactie in antwoord in dat geval. Als u alle tekens hebt gelezen gelijk hoewel, hij is waarschijnlijk ja zeggen.
  • Laat uw hart u begeleiden. Hoewel het een goed idee om uw voorstel woorden vooraf repeteren, het is ook goed om een ​​aantal van deze spontane houden.
  • Geef toe aan je nervositeit; dit beveiligingslek is vertederend en helpt je vriendje om te begrijpen hoeveel moed dit wordt vereist van u.
 11. 11
  Vieren. Als hij ja zegt, hebben iets speciaals gepland voor de gelegenheid, zoals het openen van een fles champagne of gaan ergens dat is speciaal voor jullie beiden te vieren.
  • Handhaaf een stemming van genade en acceptatie als hij nee zegt, of dat hij de tijd om erover na te denken nodig. Het aantrekken van een turn of koud schouders zal hem alleen maar leiden dat hij gerustgesteld dat dalende uw voorstel was het juiste om te doen. Zeg hem dat het OK is om meer tijd te nemen, maar dat uw voorstel zeker nog steeds staat.

Tips

 • De vraag wanneer de vraag pop is een onderzoek dat gekwelde mensheid eeuwenlang heeft. Het is onmogelijk om de volledige complexiteit van deze kwestie in een artikel. Gebruik je hart, je hoofd en je gevoel van vertrouwen in de relatie als uw belangrijkste bronnen van begeleiding.
 • Als hij graag uit eten, schakel hem uit om zijn favoriete restaurant. Als je een beetje meer privacy maken er een mooi diner bij kaarslicht thuis met al zijn favoriete voedsel. Na het diner, terwijl u ontspannen thuis met romantische muziek en een glas wijn, knal de vraag.
 • Zorg ervoor dat u niet van plan om in een lastige positie. Sommige jongens houden van het idee van de voorstellen, maar dan zijn er anderen die hun weer opstaan ​​om het idee. Zoek uit welke vent jouwe is eerst.
 • Voor de ring, kan het een goed idee om een ​​idee van waar je zou willen om het te krijgen uit, zonder schijnbare opdringerig of in de veronderstelling dat hij al zou gaan om ja te zeggen te hebben!
 • Soms is het voorstel wordt gewoon flapte uit in een moment in de tijd waar jullie twee zijn net zo buitengewoon blij en voelen diepe liefde voor elkaar. Dit kan werken als je al het denken over dit alles van tevoren hebt gedaan maar vertrouw niet op deze methode. Het is altijd het beste om vooruit te denken en goed te plannen.