Wki

Hoe voor te bereiden voor een pup

Het krijgen van een nieuwe pup? Begin met het opstellen van een plek voor uw puppy. Als u op de aanneming van een pup die later groot zal zijn en zou je het graag in zijn bench wanneer u niet thuis zijn, probeer dan het kopen van een kist die is groter, zodat u niet hoeft te kopen later een tweede. Zorg ervoor dat u altijd water voor uw pup te allen tijde. Ook altijd onthouden om uw puppy zindelijk of hebben een uitgang naar buiten voor de hond om uit te gaan in het geval ze nodig hebben om te gaan.

Stappen

Hoe voor te bereiden voor een pup. Maak een ruimte in uw huis net voor de pup.
Hoe voor te bereiden voor een pup. Maak een ruimte in uw huis net voor de pup.
 1. 1
  Maak een ruimte in uw huis net voor de pup. Gemeenschappelijke keuzes omvatten de keuken, washok, of den. Hierdoor kan uw puppy tot een beperkt gebied om te verkennen, en een plek om veilig en thuis voelen hebben. Het biedt u een beperkt gebied op te ruimen na uw pup.
 2. 2
  Puppy-proof dit gebied met het schoonmaken goed, het verwijderen van draden of andere items van de pup kan kauwen, verwijderen versieringen of wat de pup kan tegen het lijf loopt. Verwijder alles uit dit gebied dat u wilt niet vervuild, gekauwd of gekrast.
 3. 3
  Gebruik niet-bijtende vloeistof op iets dat uw pup zelf zouden kunnen zetten op of die je nodig zou hebben om te gebruiken in de toekomst, zoals chequeboekjes, afstandsbedieningen (wii, t. V, enz.) en alles dat een dierbare familie hand-me kan zijn -down etc.
 4. 4
  Geef uw puppy een substituut voor het kauwen. Puppies moeten kauwen, het is niet hun schuld, dus altijd een alternatief bieden voor de pup naar de bovenstaande items, zoals een piepende kauwspeeltje speciaal voor puppies. Touw speelgoed zijn geweldig voor het kauwen ook.
 5. 5
  Koop een kraag (of harnas) en riem de juiste grootte voor uw pup. Meestal kragen komen in x-small, small, medium, large en x-large. Bij het kiezen van een kraag in de winkel, zorg ervoor dat het niet beveiligd door klittenband. Dit is niet erg sterk tegen een puppy. Het type kragen die de snap elkaar verband hebben zijn het beste voor grotere rassen, omdat ze sterker. Leibanden-De meeste hondenbezitters graag een lange riem om te wandelen en 2-4 voet aangelijnd voor opleiding krijgen, samen met een training riem en kraag als u wilt dat uw puppy te groeien tot een goede hond.
 6. 6
  Koop de juiste shampoo. Zorg ervoor dat u de juiste soort shampoo voor uw pup: Als hij extra droge huid, probeer dan met behulp van een speciale shampoo voor dergelijke. Als zijn vacht krijgt extra tangly, koop een shampoo aan die behoefte te passen, ook.
 7. 7
  Koop borstels waaronder een zacht borsteltje dat de jas en een borstel te knopen en matten te elimineren kan schitteren.
 8. 8
  Selecteer een krat van de juiste maat voor uw puppy en hun groeiverwachtingen. Krat training is een krachtige werkwijze met een puppy, maar is niet vereist. Als je om de pup te verlaten tijdens de dag en niet iemand te kijken na het voor u niet hebt, dan is dit waarschijnlijk de beste keuze om niet naar huis te komen tot een versnipperd puinhoop van een huis. Draad kratten worden vaak gebruikt omdat de hond kan gemakkelijk zien alles om hen heen verbeteren van het gevoel van straf en versterken het gevoel van veiligheid en zijn gemakkelijk schoon te houden. Puppies worden gebruikt om zich te beperken en kijken naar hun krat als hun thuis (den). Dit is hun eigen ruimte en mag niet worden 'aangevallen' als ze alleen willen zijn.
 9. 9
  Kiezen en te kopen een hoge kwaliteit van voedsel. Laat u niet misleiden door een hond voedsel van het merk, de reputatie of claims op de verpakking. Vele, vele commerciële hondenvoeding gemaakt van twijfelachtige ingrediënten. Het kan zeggen kip, maar heb je echt weten wat delen van de kip zijn in het? Overleg met uw dierenarts of petfood leverancier, of doe je eigen onderzoek op het internet. Als je tijd hebt kunt u zelfs uw eigen hondenvoer. Er is genoeg gezonde recepten voor huisdieren die gevonden kunnen worden op de Food Network website.
 10. 10
  De ten minste twee schalen, een voor water en andere voor voedsel. Ze hebben niet op dezelfde grootte zijn.
 11. 11
  Kopen strooisel en andere benodigdheden te laten uw hond comfortabel slapen. Honden, en vooral puppies, lijden stress-net als mensen. Thuiskomen naar een nieuwe plek is aansprakelijk om uw pup moe te maken, en u zult blij van hoeveel hij mag slapen zijn.
 12. 12
  Ontlast alle stress van de pup kan hebben, terwijl hij in zijn bench reizen naar huis. De eerste dag van de pup zal worden benadrukt. Verlichten dit door een oud t-shirt in de kist met uw pup. Om verder te verlichten het is stress die u zou kunnen wikkel je shirt rond een tikkende klok die de pup zal aanzien voor hartslag het is moeder en zal hem beter helpen bond aan u.

Tips

 • Draag een oud t-shirt voor een paar dagen en geef het aan uw pup fokker dan. Wanneer ze de pup te socialiseren ze kunnen laten spelen met je oude shirt. Wanneer kom je naar de pup mee naar huis nemen zou het al te herkennen aan je geur.
 • Grotere honden krijgen vaak heupdysplasie eenmaal ouder. Misschien wilt u kijken naar het krijgen van een hond bed dat helpt enorm om deze te verminderen!
 • Hier krijg je een goede hond boek en eigenlijk lezen.
 • Voor "Lof training" die meestal het beste is, kijk "It's Me Of The Dog 'op Animal Planet. Of zo u wilt, "The Dog Whisperer" op National Geographic kan een goede keuze zijn.
 • Als u naar huis brengen van uw pup in de auto hebt is het krat in de auto. Puppies worden gebruikt om zich te beperken. Wikkel een oude handdoek die u onlangs hebt gebruikt om een ​​warme kruik en de pup moet lekker liggen en slapen op weg naar huis.
 • Koop een krat een maat groter dan je denkt de pup nodig heeft. Er is meestal een puppy barrière die je plaatst in totdat uw puppy opgroeit tot de kist passen. Als hij is om op 35 pond, krijgen een krat voor een 50-pond hond grootte. Als de pup is een volwassene zal hij in staat om te draaien en strekken comfortabel.
 • Als u niet of niet kunt vinden niet-bijtende vloeistof proberen zure appels, die vaak werken groot.
 • Als u bedrijf over en moet uw pup veilig in de kist, hij zal worden gek blaffen en janken. Soms kunt u dit probleem te beëindigen door het plaatsen van een aantal handdoeken over de kist.
 • Als je niet kan veroorloven een krat, gebruik een oude kartonnen doos. Snijd het om het comfortabel voor uw nieuwe pup te maken. Wanneer het een volwassene, je echt nodig hebt om een ​​krat of op zijn minst een hond bed te krijgen.

Waarschuwingen

 • Verwijder altijd halsbanden of harnassen voordat een hond gaat in de kist daar deze voorwerpen de hond zou kunnen stikken door gepakt op de krat draden of grendels.
 • Bij het ​​ontmoeten van nieuwe honden, aanpak langzaam en nooit laten zien dat je bang bent van de nieuwe hond. Ze kunnen angst voelen en zal proberen te beschermen of aan te vallen u, afhankelijk van hun persoonlijkheid.