Wki

Hoe verzorg puppies te nemen

Je hebt eindelijk gekregen wat je hebt willen voor een lange tijd - een gloednieuwe, mooie en schattige puppy! Maar de vraag is: "Hoe kan ik zorgen voor mijn pup?" Als deze vraag is ergens in je achterhoofd, blijven lezen voor nuttige tips over hoe om te zorgen voor en verhogen uw pup. Vergeet niet, deze pagina is voor mensen die net hebben aangenomen, gekocht of vond een nieuwe acht weken oude pup of ouder. Pups zijn meestal gespeend op 8-weken en het is ongezond voor hen worden weggehaald uit hun moeder voor die leeftijd. Als je een pup moet je de nieuwe pup zoveel aandacht als mogelijk. Als hij / zij een opleiding probleem niet leiden tot fysieke pijn mee te nemen naar training school. Als ze uit, met ze spelen veel en dat `s hoe u zorg voor uw puppy.

Stappen

Hoe verzorg puppies te nemen. Zorg ervoor dat de pup u krijgt.
Hoe verzorg puppies te nemen. Zorg ervoor dat de pup u krijgt.

Brengen van de puppy mee naar huis

 1. 1
  Zorg ervoor dat de pup u krijgt. Doet haar jas past bij uw klimaat? Is het klein genoeg om te leven in uw appartement of huis? Heeft zijn energie niveaus passen de hoeveelheid beweging het zal krijgen? Dit zijn allemaal belangrijke vragen te beantwoorden om te zorgen voor het welzijn van uw puppy en de algehele geluk van uw huishouden.
 2. 2
  Puppy-proof uw huis. Puppies liefde te ontdekken met hun mond, zodat uw pup en uw huis veilig te houden, moet u enkele voorzorgsmaatregelen te nemen. Verwijder breekbare voorwerpen uit het gebied waar u van plan bent om uw pup te houden. Houd alle elektrische snoeren verhoogd of bedekt en sluit alle lage ramen. Je moet ook opsluiten reinigingsmiddelen / chemicaliën die giftig zijn voor pups. Krijg een prullenbak die te hoog is voor uw pup te krijgen in en te zwaar om te worden omgestoten. Denken over het krijgen van een opvouwbare poort van uw pup beperkt tot een bepaalde kamer of ruimte te houden.
 3. 3
  Koop noodzakelijke benodigdheden. De keuken of badkamer is een ideale plek voor het bed, omdat zij over het algemeen zijn warm en hebben wasbare vloeren. Hier is een lijst van dingen die je nodig hebt om mee te beginnen:
  • Twee metalen kommen. Deze zijn beter dan glas omdat ze geen chip en schoner blijven. Een voor voedsel en een voor water. Als u nog andere huisdieren, moet u de pup zijn eigen kommen om conflicten te vermijden met andere huisdieren in uw huishouden te geven.
  • Een puppy bed. Sommige opties zijn: krat met een krat kussen, nestelt nest, of een rieten mand met veel handdoeken. Wat u ook kiest, zorg ervoor dat het altijd zacht, comfortabel en droog. Houd ook in de hand voor een deken bij koel weer. Zorg ervoor dat uw pup heeft zijn eigen bed om conflicten te vermijden met uw andere huisdieren.
  • Toys. Uw pup zal een bal van tomeloze energie zijn, dus zorg ervoor dat je veel speelgoed. Je moet kauwen speelgoed en knuffels. Zorg ervoor dat het speelgoed zijn onverwoestbaar, zo niet je pup kan stikken en sterven. Ook niet vergeten dat je niet Rawhide moet geven aan pups als een stuk speelgoed. Het is alleen voor traktaties.
  • Puppy behandelt. Zorg ervoor dat je een verscheidenheid: Knapperige en zacht. De zachte zal goed zijn voor opleiding, en de knapperige zal schone tanden helpen.
  • Puppy voedsel: Doe wat onderzoek op hondenvoer. Brokken, blik, thuis gekookt, en het voeden van een rauw dieet zijn alle opties voor een pup. Zorg ervoor dat je een puppy eten te kopen, zonder kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen of conserveringsmiddelen daarin zoveel honden, net als mensen, zijn allergisch voor deze additieven.
  • Elementaire verzorging tools. Hier krijg je een borstel, kam, rubberen handschoenen, nagelknipper, hondenshampoo, hond conditioner, hond tandpasta, tandenborstel, en handdoeken.
  • Een harnas en tag. Krijg een nylon harnas, en metalen plaatje. Het doet pijn hun nek en kunnen hun keel verwonden. Vergeet niet bij de dimensionering van het harnas dat de pups zal groeien.
 4. 4
  Verkrijg de pup comfortabel in uw huis. Het kan eng zijn krijgen ingevoerd om een nieuw huis voor de eerste keer, dus zorg ervoor dat u uw pup extra liefde te geven en aandacht de eerste paar dagen. Laat uw puppy slapen in uw kamer 's nachts, zodat ze niet het gevoel geïsoleerd en alleen.
  • Neem een ​​deken of een hond bed aan de kweker of pond van waaruit u halen de pup. Doe dit een paar dagen voor het ophalen van de pup, zodat uw nieuwe metgezel kunnen slapen op de deken en beginnen te wennen aan uw huis voordat het zelfs daar wordt.
  • Laat uw pup rond het huis zodra je hem mee naar huis. Laat hem lopen in alle kamers en achtertuin.
 5. 5
  Huisdier uw pup vaak. Het is belangrijk om een ​​beroerte het lichaam van uw huisdier, benen en hoofd meerdere keren per dag. Dit zal helpen uw puppy zich geliefd voelen, evenals toelaten om een ​​sterke band met uw pup te maken..
 6. 6
  Behandel uw pup met zorg. Pups, net als menselijke baby's, zijn kwetsbaar. Voorzichtig uitscheppen uw pup als u nodig hebt om het op te rapen, het houden van een hand onder haar borst te allen tijde.
 7. 7
  Bescherm uw puppy. Puppies zijn van nature nieuwsgierig, en zelfs met de meest attente zorg die ze krijgen soms uit van de werf en krijg verloren. Zorg ervoor dat uw pup draagt ​​een comfortabele kraag uitgerust op ongeveer 5 weken en losgemaakt geleidelijk aan de puppy's groei-met een label waarin haar naam en uw adres en / of telefoonnummer tegemoet. Vele rechtsgebieden vereisen, maar het is een goed idee om uw puppy vergunning zelfs als het niet nodig is. U kunt ook een kleine microchip geïmplanteerd in uw pup te helpen bij het lokaliseren als deze verloren.
  • Zorgen voor een veilige omgeving voor uw pup te spelen. Een goed omheinde tuin is ideaal en experimenteer een beetje uit te vinden welke speelgoed hij of zij het beste vindt.

Voederen

 1. 1
  Kies uw hondenvoer. Hoewel het verleidelijk is om te gaan voor de goedkope spul, dit is over het algemeen niet de beste keuze voor uw hond. Kijk voor voedingsmiddelen die hoogwaardige eiwitten te nemen uit vis, kip, lam, en / of eieren. Ook op zoek naar een manier om uw hond vetzuren voeden om zijn vacht glanzend en gezond te houden. Over het algemeen zult u wilt uw honden te voeren aan omega-3 vetzuren een verhouding van 05:01 omega-6. Dit kan komen in je eten of in supplementen zoals zalm olie speciaal ontworpen om te geven aan uw hond.
 2. 2
  Voed uw pup goed. Voed uw puppy kleine hoeveelheden speciaal geformuleerde puppy voedsel meerdere keren per dag. Droog voedsel is het beste als het reinigt de tanden en vermindert tandvleesaandoeningen. De hoeveelheid voedsel voor elke voeding is afhankelijk van het ras; opzoeken van de aanbevolen hoeveelheden voor uw specifieke ras. Voed uw puppy alleen de kleinste hoeveelheid aanbevolen voor zijn ras, de leeftijd en grootte, en verhoog deze indien de pup lijkt te dun of zoals voorgeschreven door uw dierenarts te zijn. Het aantal dagelijkse voedingen afhankelijk van de leeftijd van de puppy's:
  • 6-8 weken: 4 maal daags
  • 12-20 weken: 3 maal daags
  • 20 + weken: 2 maal daags
 3. 3
  Vermijd buffetvorm voeden. Hoewel het misschien makkelijker voor u om gewoon gooien een heleboel voedsel voor uw pup te eten wanneer ze honger hebben, dit is geen gezonde manier om uw hond te voeden. Honden, vooral pups, zal over het algemeen eet veel voedsel als er veel beschikbaar, ze stoppen niet alleen wanneer ze vol.
  • Zorg ervoor dat uw pup heeft altijd voldoende zoet water beschikbaar zijn. In tegenstelling tot voedsel, moet u een volledige schaal met vers water weg te laten voor uw hond ten alle tijden. Wees ervan bewust dat ze zullen moeten plassen kort nadat ze drinken van grote hoeveelheden water. Neem ze mee naar buiten, zodat ze geen ongelukken in huis hebben.
 4. 4
  Let op uw pup te eten. Kijken naar uw pup te eten is een goede manier om hun gezondheid te meten, als ze lijken ongeïnteresseerd in hun voedsel, er iets mis is. Daarnaast zal voeden van uw puppy een deel van hun voedsel uit uw hand en / of uiterst aanwezig tijdens hun voerproces beter helpen de pup / eigenaar bond.
 5. 5
  Vermijd schadelijke voedingsmiddelen. Het is verleidelijk gewoon om uw puppy tafelresten te voeden, maar vergeet niet dat menselijk voedsel je kan maken hond ongezond zwaarlijvig. Nog ernstiger, druiven, rozijnen, thee, alcohol, knoflook, uien, avocado's, zout, en chocolade, onder andere, zijn giftig voor uw hond. Als uw hond heeft ingeslikt een van deze dingen, moet u de Animal Poison Control Center ((888).426.4435 in de VS) te bellen.
  • Naast die een ernstig gevaar voor de gezondheid, het voeden van uw hond tafelresten kan ze trainen om te bedelen. Bedelen is een van de moeilijkste gewoonten te doorbreken. Om een ​​goede gezondheid te waarborgen, alleen uw hond voedsel dat speciaal is ontworpen voor honden te voeren en volledig negeren terwijl je het eten aan tafel.

Gezondheid

 1. 1
  Houd de omgeving van uw pup veilig. Een onveilige of vuile omgeving kan schadelijk zijn voor het welzijn van uw puppy zijn en kan kosten u veel geld in dierenartskosten.
  • Air beddengoed van uw pup uit dagelijkse en wassen of vervangen wekelijks. House-train je puppy wanneer nodig, en onmiddellijk vervangen beddengoed van uw pup als hij of zij een ongeval heeft gehad.
  • Te ontdoen van schadelijke planten. Er zijn een aantal huishoudelijke planten die eigenlijk giftig pups die graag kauwen. Houd lelietje van dalen, oleander, azalea, taxus, vingerhoedskruid, rododendron, rabarber, en klaver ver weg van uw pup.
 2. 2
  Zorg ervoor dat uw pup krijgt. Verschillende rassen vereisen verschillende hoeveelheden van de oefening (dit is een factor die u moet overwegen bij het kiezen van een pup). Als organen pups 'zijn nog in ontwikkeling, proberen om een ​​soort van ruw spel of zware lichamelijke inspanning, zoals lang (meer dan 2 mijl) loopt te vermijden. Neem de pup in de tuin of in de tuin na de maaltijd, en beginnen met het nemen van uw puppy voor korte wandelingen ongeveer een week na de tweede ronde van de vaccinaties.
  • Probeer uw pup te geven over een uur lopen de tijd per dag, onderverdeeld in 2 tot 4 wandelingen. Hen in staat stellen te communiceren met andere (vriendelijke) honden zij voldoen (uitgaande van uw pup heeft zijn schoten gehad) en geur markeringen te verlaten. Dit is belangrijk voor uw hond vertrouwen, vooral als hij is een jongen.
  • Socialiseren van uw pup. Eenmaal gevaccineerd, pups moeten worden aangemoedigd om mee te spelen met vriendelijke pups, volwassen honden en andere dieren. Controleer of het andere dier verdraagt ​​de pup goed, en niet de dieren met rust laten, zelfs voor een minuut op het eerste.
 3. 3
  Plan een bezoek aan de dierenarts. Kies een dierenarts. Net als met artsen, is het een goed idee om uw vrienden te vragen voor dierenarts aanbevelingen. Hier krijg je een paar keuzes en bezoek elke kliniek. Zoek een die is vriendelijk, goed beheerd, en ruikt schoon. Stel vragen aan de dierenarts en het personeel-ze moeten altijd beantwoorden om het beste van hun vermogen. Zorg ervoor dat u vertrouwd bent met welke dierenarts u kiest voelen.
  • Wanneer uw pup is 6 tot 9 weken oud, zult u wilt om het te nemen naar de dierenarts te laten vaccineren. Zorg ervoor dat u praat met uw dierenarts over hondenziekte, para-influenza, hondshepatitis, en parvovirus. Zij kunnen suggesties voor andere belangrijke vaccins hebben als goed, afhankelijk van de risico's van uw specifieke hond.
  • Zorg ervoor dat ontworming medicatie krijgen tijdens je eerste dierenarts bezoek. Dit is niet alleen een goed idee voor de gezondheid van uw pup, maar ook voor uw eigen: veel van de parasieten die infecteren uw pup kan worden doorgegeven aan de mens en veroorzaken gezondheidsproblemen in uw gezin.
  • In aanvulling op uw eerste bezoek is, zult u wilt gaan naar de dierenarts wanneer uw pup is 12 tot 16 weken oud zijn om een ​​inenting tegen hondsdolheid krijgen.
  • Beginnen na te denken over de vraag of je wilt castreren of onzijdig uw hond. Dit gebeurt meestal wanneer uw hond is ongeveer 20 weken oud. Tenzij je verwachten te willen pups hebben, is het een goed idee om te castreren en onzijdig, duizenden ongewenste pups belanden in ponden per jaar.
  • Plan een dierenarts check-up voor uw pup ten minste elke zes maanden. Ook plannen dierenarts afspraken voor de juiste inentingen. Leer uw pup die gaan naar de dierenarts is een leuke (of op zijn minst draaglijk) ervaring door te brengen traktaties met u, terwijl u daar bent.
 4. 4
  Kijk voor gezondheidsproblemen. Houd een oogje op uw pup en u kunt eventuele problemen vroeg te vangen. De ogen moeten helder zijn, en de ogen en neusgaten moeten vrij zijn van ontlading zijn. De vacht van de pups moeten schoon en glanzend zijn, kijk uit voor matteren of dunner. Pas op voor stoten, ontsteking of uitslag op de huid, alsmede symptomen van diarree in de staart.

Grooming

 1. 1
  Borstel uw pup dagelijks. Borstelen houdt uw huisdier schoon en gezond en stelt u in staat om zijn huid en vacht te controleren op eventuele problemen. Het soort borstel en andere verzorging en wassen eisen verschillen per ras, dus contact op met uw dierenarts of fokker voor meer informatie. Borstel over de pup, met inbegrip van haar buik en achterpoten. Beginnen wanneer uw pup nog jong is, zodat ze niet bang zijn van de borstel.
 2. 2
  Knip de nagels van uw pup. Start knippen de nagels van uw pup vroeg op om te voorkomen Vraag uw dierenarts om te laten zien de juiste nagel snijden techniek te gebruiken, zodat u voorkomen kwetsen van uw pup. Nagels die te lang zijn kan spanning om uw hond polsen alsmede schade vloeren, meubels, en mogelijk mensen veroorzaken. Plan om de nagels van uw pup trimmen wekelijkse tenzij anders voorgeschreven door uw dierenarts.
 3. 3
  Houd de tanden en het tandvlees van uw pup gezond. Kauwspeeltjes helpen een pup houden haar tanden gezond. tandenborstels en tandpasta speciaal gemaakt voor honden zijn ook zeer nuttig in het houden van het gebit van uw pup schoon en gezond. Zorg dat u uw pup wennen aan het hebben van hun tanden geborsteld langzaam, zodat het een positieve ervaring voor hen.
 4. 4
  Alleen baad uw pup eenmaal per 3 weken of zo. Als ze stinken, gebruiken hond geur spuiten in plaats daarvan, en kijk naar wat zou kunnen veroorzaken de geur. Wassen meer dan dat kan uitdrogen hond huid en strippen belangrijke olie vanaf hun vacht.

Opleiding

 1. 1
  Zindelijk uw hond. Start zindelijkheidstraining uw hond de eerste dag dat je het mee naar huis. Hoe langer je wacht, hoe meer rotzooi je hebt te maken met, en hoe moeilijker het zal zijn om uw hond te trainen. Overweeg het gebruik van training pads voor de eerste paar dagen. Hoewel deze niet kon worden gebruikt van het nemen van uw hond naar buiten, ze zijn nuttig als een tussenstap, vooral als u niet beschikt over een achtertuin.
 2. 2
  Overweeg krat opleiding van uw hond. Krat opleiding is nuttig voor vele redenen. Allereerst, het stoepranden destructief gedrag, zodat u alleen te slapen en laat uw hond zonder zorgen. Ten tweede, het is een zeer effectieve methode voor zindelijkheidstraining (bij correct gebruik).
 3. 3
  Leer uw hond de basiscommando's. Uw puppy zal het meest in staat om commando's te leren, terwijl hij is jong, dus begin onderwijs zo snel mogelijk. Daarnaast kunt u gebruik maken van eenvoudige commando's als basis voor de meer ingewikkelde trucs later.
 4. 4
  Haal uw hond gebruikt voor autoritten. Neem je puppy op gewone auto rijdt om hem te laten wennen aan het reizen met je mee. Anders, elke keer dat je in de auto hij zal denken dat hij wordt meegenomen naar een dierenarts. Dan zal hij beginnen janken, en het zal gewoon je gefrustreerd.
 5. 5
  Voer in een gehoorzaamheidscursus. Niet alleen zal dit u helpen beter uw hond te trainen, maar het zal je puppy socialiseren, helpt hem te leren hoe te handelen rond onbekende honden en mensen.

Tips

 • Het is aanbevolen dat een pup eet 3 keer per dag, 's morgens,' s middags, en 's nachts, en meestal 5-6 uur na de laatste maaltijd. Bijvoorbeeld, 08:00, 13:00, 06:00.
 • Wees kalm en vol vertrouwen met uw pup tijdens een storm, zodat de hond leert om niet bang.
 • Wassen van uw puppy etensbakjes dagelijks met warm water en een beetje afwasmiddel. Of, gewoon gooi ze in de vaatwasser. Wassen etensbakjes voorkomt ziekte, bacteriën uit groeien, en het maakt elke maaltijd keer leuker.
 • Knuffelen met je puppy wanneer er een storm.
 • Zorg ervoor dat uw pup krijgt een voldoende hoeveelheid rust (bij tenzij 6 uur).
 • Zorg dat u uw pup veel liefde, aandacht en zacht (maar ook stevig) richtsnoeren over goed gedrag te geven.
 • Reinig de ogen van uw puppy dagelijks voor infecties en scheur vlekken (zelfs rassen zonder witte jassen kunnen scheuren vlekken en ontsteking van de huid rond de ogen krijgen!) Te voorkomen. Reinig oren tweewekelijks naar was en stinken voorkomen.

Waarschuwingen

 • Deze pagina is alleen voor puppies acht weken oud en ouder. Je moet niet kopen een puppy jonger dan acht weken oud.
 • Laat geen niets rondslingeren dat uw pup kan stikken.
 • Heb je puppy niet bloot aan andere honden voordat het zijn inentingen krijgt.
 • Heb je puppy niet trainen te laat. Het kan een probleem worden als later getraind, dus vroeg beginnen.

Dingen die je nodig hebt

 • Puppy (als uw huis is klein krijgen een kleine, zoals een westie of yorkie)
 • Twee roestvrijstalen kommen
 • Chew Toys
 • Puppy Treats (zacht en knapperig)
 • onzijdig / castreren
 • Een comfortabel bed
 • hond huis (indien die buiten)
 • Een nylon harnas, nylon lijn, en metalen plaatje. De tag moet ten minste de volgende gegevens: Naam van uw hond, uw telefoonnummer en uw adres.
 • Puppy eten (brokken, blik, thuis gekookt, rauw vlees dieet)
 • Basis verzorging tools
 • Optioneel: Verzekering van het Huisdier
 • Vlooien en teken kraag of food grade diatomeeënaarde

Geduld