Wki

Hoe u de juiste kitten kiezen voor uw huis

Het kiezen van de juiste voor het huis zal een groot verschil maken in hoe je en het huisdier zich tot elkaar verhouden. Zorg ervoor dat u uw huiswerk voordat u zich verbinden tot een relatie die vele jaren kan duren. Katten zijn er in veel verschillende soorten: rasechte, binnenlands, lang haar, halflang haar, kort haar, en in een spectrum van kleuren combinaties.

Stappen

Hoe u de juiste kitten kiezen voor uw huis. Bepaal of u wilt een reddingskat uit een dierenasiel of een raskat.
Hoe u de juiste kitten kiezen voor uw huis. Bepaal of u wilt een reddingskat uit een dierenasiel of een raskat.
 1. 1
  Bepaal of u wilt een reddingskat uit een dierenasiel of een raskat. Dieren uit reddingsschuilplaatsen zijn niet gratis, ze doen rekenen gemiddeld 55€ - 85€ dollars voor de kat. Hoewel sommige kosten minder. Zij kunnen ook eisen dat u een soort van commitment papier ondertekenen. Het nemen van een redding dier is een prachtig idee, is goedkoper dan het kopen van een van een fokker, maar komt met risico's. Dieren worden in quarantaine geplaatst om te bepalen of ze komen naar het asiel met een ziekte, maar soms moet je zou kunnen nemen een huis en het sterft binnen enkele dagen of weken van een ziekte had of gevangen uit een ander dier in het asiel. Er zijn geen garanties met dieren te redden.
 2. 2
  Weet dat raszuivere dieren worden gefokt op basis van vraag van de consument. Sommige katten worden geacht meer wenselijk als handelswaar en worden zijn bijna altijd speciaal gefokt voor de verkoop. Zorg ervoor dat u een gerenommeerde fokker vinden en kijk op de netheid van de fokkerij om te bepalen welke omgeving het dier heeft geleefd inch Overbevolking en vuiligheid zijn duidelijke waarschuwing vlaggen, ongeacht hoeveel ze willen voor het dier. Sommige fokkers meer in rekening brengen voor dieren die niet zijn gesteriliseerd of gecastreerd, om de concurrentie op de markt te beteugelen.
 3. 3
  Controleer de buurt en kranten. Sommige mensen met kittens zijn blij om ze weg te geven. Dit geeft je ook een kans om te kijken naar de ouders van de kittens te zien hoe groot de kat zal groeien en over wat het eruit zal zien. Je zou niet die uitkering krijgen als u krijgt een dier uit het asiel. Echter, kan dit katje hebben allerlei parasieten: vlooien, wormen, oormijt.
 4. 4
  Weten of de kat is lange, middellange of korte-haired. Het zal een verschil in hoe de kat eruit ziet, en hoe de kat loodsen maken. Hoe meer de haren, hoe meer de kat loodsen. Het zou kunnen maken vergieten minder een probleem als je kiest een kat in de buurt van de kleur van uw tapijt, bank, stoelen, etc. Een langharige kat is veel meer geneigd om "haarballen" dan een kortharige kat. Katten hebben de neiging om zichzelf te reinigen door borstelen hun vacht met hun tong (dat is gestructureerd om te helpen in het proces), en het haar wordt ingeslikt, bouwt in een prop, en wordt uitgebraakt. Deze "haarbal" ziet eruit als een natte harige worst. U kunt helpen door het verzorgen van de kat te helpen zich te ontdoen van losse haren. Hoe meer je bruidegom, hoe minder de 'haarballen. "
 5. 5
  Het nemen van een kat die is declawed, of declawing uw kat, betekent dat het nooit buiten kan worden toegestaan. Katten hebben hun klauwen om zich te verdedigen in het wild, alsmede om voedsel te vangen.
 6. 6
  Weten of de kat is mannelijk of vrouwelijk. Katers zijn een beetje agressiever dan poezen. Mannetjes kunnen ook markeren hun territorium door urineren in bepaalde gebieden van het huis, maar dit zal meestal niet gebeuren als de kat wordt gecastreerd voordat het begint. Poezen kunnen dit ook doen, maar het is veel minder vaak voor. Gecastreerde katers algemeen niet markeren hun territorium met urine. Als je een kat uit een asiel, zal het waarschijnlijk worden gecastreerd.
 7. 7
  Katten zijn super makkelijk te trainen huis. Zet een kat in een kattenbak of twee keer, en het weet automatisch waar te gaan naar de badkamer. Veel, veel, veel makkelijker naar het huis van trainen dan een hond. Dit komt omdat katten van nature gebruik maken van een specifieke plek, terwijl dat niet natuurlijk gedrag van een hond.
 8. 8
  Huisdier de kat als het wil worden geaaid. Laat het met rust wanneer hij wil met rust gelaten worden. Het is zo makkelijk. Er is niets beter dan het hebben van een kat sprong in je schoot en wil geknuffeld worden! (Maar het duurt meestal ongeveer een jaar voordat een kat je genoeg vertrouwt om te zitten in je schoot voor langere tijd.)
 9. 9
  Laat de kat wennen aan uw huis. Wanneer u voor het eerst mee naar huis, kan het te verbergen, of lopen weg van je (je moet het binnen te houden voor ongeveer de eerste week, totdat het weet dat je voedt het.)
 10. 10
  Als u een andere kat of katten, is het zeer belangrijk om de kitten geleidelijk brengen. Begin met het toewijzen van slechts een kamer aan de kitten, misschien een badkamer of slaapkamer. Houd de deur dicht, zet een kitten-en kleinbedrijf kattenbak, eten en water in die kamer. Het kitten zal goed zijn daar. Geef uw andere kat of katten veel meer aandacht, extra traktaties. Ze zullen absoluut weten dat kitten is daar, door de geur. Zij zullen ruiken en poot aan de deur, kan sissen in. Dit is prima. Katten die voldoen moeten grondgebied en de grenzen vast te stellen. Je wilt niet dat je katten dat hun kitten is binnenvallen hun grondgebied, of je zal ongelukkig katten, die kan beginnen dingen te doen om hun onvrede te tonen hebben! Wanneer kom je uit de kamer waar het kitten is, laat uw kat ruiken je handen, dan huisdier hen en geef ze een traktatie en aandacht. Na twee of drie dagen van deze, kunt u uw oudere kat te laten in de kamer om het te controleren, onder uw toezicht. Bij het zien van de kitten, zal het willen ruiken, en het kan heel goed sissen in. Dat is goed, huisdier uw kat, zeg leuke rustgevende dingen, vertel uw kat hoe belangrijk en primaire ze zijn. Niet doen niet> druk maken over de kitten bij de kat kan zien, voor de eerste paar weken. Dit is echt belangrijk, dat de kat nog steeds het gevoel "in charge" in de woning en primaire aan u. Ze zullen waarschijnlijk uiteindelijk ontspannen en accepteren het kitten, maar dat is niet zeker. Take it slow, kan dit een prachtige relatie tussen hen worden als je niet knoeien dit omhoog. Ooit, toen de kat slaapt elders, laat het kitten uit naar de woonkamer te verkennen. Voor ten minste de eerste week, meer als uw kat handelt overstuur, het kitten moet blijven in haar kamer, vooral 's nachts, vooral als uw kat beweert uw bed als zijn grondgebied. Met een beetje geluk, zal uw kat beginnen om de kitten als zijn jongere broer, zus of haar eigen kitten accepteren, zullen ze spelen en worstelen en wassen elkaar en worden goede vrienden. Dit is zeker de moeite waard voor.

Tips

 • Gebruik nooit de menselijke nagelknipper om uw kat klauwen trimmen. Pick-up een kat nagelknipper bij uw lokale dierenwinkel, deze zijn meer gebogen dan menselijke nagelknipper. Zie hoe je nagels van een kat knippen.
 • Gesteriliseerd betekent dat de poes heeft gehad haar eierstokken en baarmoeder verwijderd.
 • DSH betekent binnenlandse kortharige
 • Veel van de lokale dierenasielen hebben nu websites, zodat je de dieren die er zijn voordat u besluit te gaan en maak een verbintenis kunnen zien. Profiteer van deze bron als het beschikbaar is.
 • DMH betekent binnenlandse middelgrote haired
 • DLH betekent binnenlandse langharig
 • Sommige katten zullen een band met een persoon, of een andere kat te vormen. Als u wilt dat dit soort relatie met een kat moet je het een veel aandacht. Katten absoluut reageren op de aandacht die ze krijgen, en hoeveel u haar grenzen respecteren. Zoals hierboven, als de kat wringt wanneer je het oppakt, het niet wil worden gehouden, zet het neer direct. Als de kat sist bij u, neem de hint en laat het met rust.
 • Uw kat kan niet van vreemden. Veel katten verbergen wanneer iemand op bezoek komt. Dit lijkt een temperament ding, een aangeboren zoals wel of niet leuk voor nieuwe mensen. Als dit het geval is met uw katten, zet ze in de kamer van de kattenbak, water en wat te eten, als je van plan bent om een ​​feestje hebben, of hebben een heleboel gasten boven.
 • Gecastreerde betekent dat de kater werd gecastreerd
 • Start knippen klauwen van uw kat vanaf zeer jonge leeftijd. Dit zal u helpen een kat om de handeling van het knippen tegemoet.
 • Een spray fles of waterpistool werkt goed voor training katten niet te springen op toonbanken, of om te krabben meubels. Het is ook zeer nuttig om scherp te spreken, zeggende: "Nee!" als je dit doet, zodat u de scherp-gesproken woord "nee" met de hekel water associëren.... dan zullen ze daadwerkelijk reageren op gewoon "nee" uiteindelijk. Maar weet wel, katten hebben geen moraal helemaal! Ze zullen zeer waarschijnlijk slapen op de eetkamer tafel als je er niet, alleen springen naar beneden als je thuis komt! Wanneer de kat is het een slechte pot, zodat het lijkt op de kat als u niet straffen van de haar, of het kitten zal je associeert met straf, en niet TLC. Je hoeft niet echt eigenaar van het katje, de kitten bezit u!

Waarschuwingen

 • Weet waarom je wilt een huisdier.
 • Laat nooit een de-klauwen kat buitenshuis. De klauwen zijn van een kat natuurlijke verdediging tegen roofdieren als een manier voor hen om voedsel te vangen.
 • Weten dat het hebben van een huisdier betekent het nemen van de verantwoordelijkheid voor de verzorging en het welzijn van een ander levend wezen, waarschijnlijk voor vele jaren. Niet lichtvaardig doen.
 • Als met behulp van een spuitfles niet recyclen een reinigingsoplossing fles, als wat landt op uw kat, hij / zij zal likken, en inslikken.
 • Neem de kat naar de dierenarts zo snel mogelijk voor een check-up. Als de kat niet is gesteriliseerd of gecastreerd nog, doe dit dan zo spoedig mogelijk. Sommige staten vereisen overgenomen van binnen een bepaalde periode te worden gewijzigd schuilplaatsen dieren.

Dingen die je nodig hebt

 • Kattenbakvulling
 • Kattenbak
 • Kattenbakschepje om alles uit de nare dingen
 • kleine plastic zakken, zoals boodschappentassen, om te ontvangen de schepte artikelen
 • Kattenvoer
 • Waterbak
 • Verzorging levert-shampoo, conditioner / de-Tangler (voor langharen), nagelknipper, borstel / kam, etc.
 • Kattenspeeltjes - kunt u eenvoudig uw eigen te maken. Schoenveters zijn grote kat speelgoed, maar sleepte over de grond; verfrommelde-up ballen van folie of papier zijn geweldig voor batting rond.
 • Spuitfles of waterpistool
 • Krabpaal, ook kunt u de kleine kartonnen krabben bakjes in de supermarkt kopen, deze zijn zeer nuttig en goedkoop
 • Afhankelijk van uw situatie: huisdier de deur, Advantage vlooien druppels, enz.
 • Vergeet niet om een ​​ID-tag of een kraag om uw kat te identificeren als het ooit vermist krijgen!
 • En een kat. Als je dit niet hebt, dan is al het spul hierboven is nutteloos. (Tenzij je een zeer kat-achtige hamster!)