Wki

Hoe te trekken een T bericht


T berichten kan een van je beste opties voor het bouwen van een hek. Ze vereisen geen, ze zijn gemaakt om te worden geslagen in de grond en in de grond blijven. Maar dit kan een probleem zijn als je op de verkeerde plaats zet een (of meerdere).

Stappen

Hoe te trekken een T bericht. Bind het andere uiteinde van de kabel meerdere malen rond de basis van de T post, zo dicht mogelijk bij de grond mogelijk te maken.
Hoe te trekken een T bericht. Bind het andere uiteinde van de kabel meerdere malen rond de basis van de T post, zo dicht mogelijk bij de grond mogelijk te maken.
 1. 1
  Bind je touw een paar keer rond het einde van de plank.
 2. 2
  Bind het andere uiteinde van de kabel meerdere malen rond de basis van de T post, zo dicht mogelijk bij de grond mogelijk te maken. Zorg ervoor dat er voldoende touw tussen de post en de plank om de plank op de top van het.
 3. 3
  Stel uw steunpunt ongeveer 6 centimeter van de onderkant van de T post, en zet de plank erbovenop. Het werkt het beste wanneer de plank is horizontaal rust op de top van het steunpunt, in plaats van verticaal, maar de lengte van uw touw kan het nodig zijn om deze verticaal te doen.
 4. 4
  Druk op het uiteinde van de plank. Heel voorzichtig zijn terwijl je dit doet, als een ding glijdt, kan je jezelf verwonden. Kijk het steunpunt om ervoor te zorgen dat het niet begint te leunen.
 5. 5
  Verhoog de ​​hoogte van het draaipunt eens het einde van de plank de grond raakt, en probeer het opnieuw.
 6. 6
  Wacht tot de weerhaak van de T bericht te verschijnen boven de grond, en dan kun je waarschijnlijk gewoon trek het omhoog met je handen. Dit kan ook gevaarlijk zijn; T berichten zijn soort van zwaar, en ze hebben een aantal scherpe randen. Wees voorzichtig, en zorg ervoor dat trek hem recht omhoog. Als het niet wilt verplaatsen, wiebelen een beetje, probeer het opnieuw.

Tips

 • Zoals aangegeven in de stappen, kan dit behoorlijk gevaarlijk. Gebruik je gezond verstand; weet waar alle kracht is, en niet in de weg te krijgen.
 • U kan enkele gaten boren in de bodem van een vijf gallon emmer, zowel aan dezelfde kant. Stop met wat je bij de hand hebt. Zet de emmer aan de voet van de paal en laat het water weglopen in de grond. Het kan nodig zijn meer dan vijf liter te weken diep genoeg om de weerhaak los. Het ook zou kunnen helpen om meerdere gevuld en wachten om te vullen uw "soaker bucket" Als je doet meer dan een post.
 • Tijdens het bevochtigen van de grond rond de T paal vergemakkelijkt het proces moet men extra aandacht besteden aan het draaipunt, waardoor het risico van in de grond zakt loopt.
 • Wanneer de hendel van de grond raakt, net wikkel extra touw om de hendel in plaats van het veranderen van de hoogte van het steunpunt.

Dingen die je nodig hebt

 • Een houten plank, tenminste 2 "X6" X6 "
 • Ongeveer 10 'van goed, stevig touw
 • Een soort van steunpunt, iets over 16 "high
 • Een koppige T post die niet uit zullen komen van de grond
 • Water (optioneel)
 • Emmer met gaten geboord in een kant van de bodem
 • Meer emmers water te vullen uw soaker emmer