Wki

Hoe te stimuleren uw kind om liefde leren

Uiteindelijk willen we onze kinderen om te leren. Een passie voor leren is heel anders dan studeren alleen naar een graad verdienen of aan ouders of leraren te behagen. Degenen die de ontwikkeling van een van het leren op jonge leeftijd blijven het proces hun hele leven en zijn over het algemeen meer succes, interessante, en gelukkiger dan degenen die dat niet doen.

Stappen

Hoe te stimuleren uw kind om liefde leren. Praat met je kind over de dingen die je de dingen die je interessant vindt leest en hoort, vooral.
Hoe te stimuleren uw kind om liefde leren. Praat met je kind over de dingen die je de dingen die je interessant vindt leest en hoort, vooral.
 1. 1
  Praat met je kind over de dingen die je de dingen die je interessant vindt leest en hoort, vooral.
  • Vraag je kinderen hoe ze zich voelen over verschillende onderwerpen (actualiteit, relaties, waarden). Laat ze adviezen te hebben zonder te oordelen. Vraag uw kinderen om te helpen begrijpen waarom ze zich voelen zoals ze doen.
 2. 2
  Streef uw eigen hobby's en interesses. Deel deze met je kind, maar niet eisen dat hij of zij volgt uw bezigheden.
  • Stimuleer uw kinderen om hun eigen belangen hebben. Als ze tonen nieuwsgierigheid naar een hobby, het gebied van sport, of het instrument, te stimuleren en hen te ondersteunen op geen enkele manier uw financiën toelaten.
 3. 3
  Lees boeken. Lees op uw eigen, wat een goed voorbeeld stelt. Lees voor uw kinderen, om hen verslaafd aan boeken. Hebben veel boeken in huis. Hebben boekenkasten en laten zien hoe je boeken waarderen.
  • Speel het spel boeken.
  • Lees luisterboeken op CD of MP3.
 4. 4
  Expose uw kind naar een breed scala van ervaringen, waaronder muziek, theater, sport, musea, reizen, lezen, dansen, spelen, eten, puzzels, etnische activiteiten, enz.. Je weet nooit hoe wat exposure toekomstige keuzes in het leven kan beïnvloeden.
 5. 5
  Spelen "denken games" met je kinderen. Dit zijn games waar er niet alleen een antwoord. Scrabble en schaken zijn voorbeelden. Benadruk de waarde van doordachte bewegingen in plaats van het belang van het winnen.
 6. 6
  Vergeet niet dat je beste leraar van uw kind. School, educatieve spelletjes en televisie, en een plank vol boeken al niet kan bereiken wat je kunt in de opvoeding van uw kind. Het doet veel moeite om de hersenen van een kind te inspireren in de wereld van alledag niet in - de plaats waar ze het meest nodig is. Hier zijn een paar eenvoudige dingen die je kunt doen om uw kind te betrekken: tel het aantal woningen, zwarte auto's, fietsen, etc. die je voorbij als je rijdt, zoeken naar letters, cijfers of kleuren op het menu van het restaurant, wanneer u gaan naar een gom-ball machine te gebruiken, uit te houden een handvol munten en uitleg over de verschillen, en dat de machine alleen zal het kwartaal (dan laat je kind kiezen uit een kwart en zet het in de machine -! ze dit).
 7. 7
  Zorg voor uw kind met vrije tijd. Kinderen hebben veel vrije tijd om te ontdekken en te verkennen. Niet jam pak je schema met boodschappen en activiteiten. Geef je kind de tijd voor vrij spel, dag dromen en zwerven rond in de achtertuin.
 8. 8
  Vroeger beginnen, eerder dan later. Het bevorderen van zelfstandigheid in je kind is erg belangrijk voor hun ontwikkeling van de hersenen en hoe ze zich voelen over leren. Soms activiteiten lijken te moeilijk voor je kind alleen omdat je niet hebt moedigde hen aan om het nog te doen. Bijvoorbeeld, dingen willen pellen hun eigen banaan, uitzoeken welke overhemd te dragen, en het voeden van de familie kat, zijn allemaal dingen die een jonge peuter kan doen. Het verhuren van uw kind dit soort dingen doen maakt ze meer gevoel de controle over hun wereld, die op zijn beurt hen inspireert richting groter en beter exploits. Als de wereld ligt in jouw handen, je wilt er iets mee doen, of niet?
 9. 9
  Laat hen weten dat de school belangrijk is door zich voorstander van de school. Naar school functies, vrijwilligerswerk te doen in de klas, indien mogelijk, en te communiceren met de docent. Vraag de docent wat u kunt doen om uw kind te helpen.

Tips

 • Houd het leuk.... niet stressvol.
 • Motiveren!
 • Verlaat interessante boeken en materialen rondslingeren voor uw kind om te verkennen.
 • Leg je kind uit waarom hij of zij aan het leren is, en hoe het de moeite waard zal zijn (bijvoorbeeld het leren tafels van vermenigvuldiging)
 • Als je opwinding over leren demonstreren en staan ​​open voor uw kinderen het nastreven van hun eigen interessegebieden, zal het moeilijk voor hen om de kansen te weerstaan.

Waarschuwingen

 • Probeer niet overboord te gaan over cijfers. Als uw kind maakt een lage rang, niet gillen en schreeuwen, maar in plaats daarvan laten zien wat ze verkeerd hebben gedaan en hen te helpen begrijpen. Voor goede cijfers, doen grote, dure dingen niet te kopen om te vieren (in ieder geval niet de hele tijd). Uw kind zal zich gedwongen voelen / overgehaald om goed te doen en zal vrezen lage cijfers. Het geven van te veel beloningen stimuleert ook slechte gewoontes en omgangsvormen, zoals opscheppen, en kan leiden tot complexen (zoals faalangst). Begrijpen dat niet alle kinderen zullen krijgen A's en B's en C's die zijn OKAY en beschouwd als goed, als C's zijn gemiddeld.