Wki

Hoe te recyclen

Recycling is een middel om ervoor te zorgen dat de items die we klaar zijn met behulp teruggestuurd naar de middelen zwembad en ofwel krijgen omgezet in iets anders of worden gereinigd en hergebruikt. Recycling helpt om grondstoffen en vaak helpt om te besparen op extra energie die fabrikanten anders zou gebruiken in de productie van nieuwe producten vanaf nul te besparen. Recycling vermindert ook de hoeveelheid materiaal in te gaan op stortplaatsen, dat is een grote bonus gezien het feit dat veel landen snel opraken van de ruimte voor de stortplaats. Daarnaast kunnen recycling vervuiling betrokken bij afvalverwijdering te verminderen en het verminderen van het verbruik van grondstoffen helpt om onze natuurlijke hulpbronnen te beschermen.

Toch is niet iedereen voelt zich gemotiveerd te recycleren en inderdaad, het kan soms lijkt een complexe onderneming. Maar toch, in combinatie met het begrijpen van de voordelen, als je eenmaal weet hoe recycleren, zul je beseffen dat het niet zo moeilijk en het wordt al snel tweede gewoonte. Begin met het maken van de inzet voor recycling in uw huishouden en werk je weg tot aan het overtuigen van anderen van zijn voordelen ook.

Stappen

Hoe te recyclen. Een verbintenis aangaan om recycling zo veel als je kunt in uw huishouden.
Hoe te recyclen. Een verbintenis aangaan om recycling zo veel als je kunt in uw huishouden.
 1. 1
  Een verbintenis aangaan om recycling zo veel als je kunt in uw huishouden. Samen met het verminderen van uw verbruik en hergebruik van alles wat je kunt, kan recycling helpen om de hoeveelheid items in te gaan op uw afval elke week te verminderen en zal ervoor zorgen dat je bijdraagt ​​aan een duurzame en lange termijn engagement van vele gemeenschappen over de hele wereld te het maken van de meeste van onze middelen. Door regelmatig recycling, je laten zien andere mensen dat het mogelijk is, een goede zaak te doen en dat het een verschil maakt.
  • Als u kinderen hebt, praat met hen over de voordelen van recycling. Er zijn uitstekende boeken voor kinderen over de voordelen van recycling, velen in de kinderen milieu-sectie van uw lokale bibliotheek of boekhandel.
  • Beginnen te zien vuilnis zich als een hulpbron. Veel afval dat niet kan worden hergebruikt kunnen worden gerecycled of omgezet in een gloednieuwe object. Bijvoorbeeld, gesmolten glas wordt nieuw glas containers, tegels, marmer, surfplanken en nog veel meer. Metalen voorwerpen kunnen worden omgezet in een nieuwe auto, kookgerei, meer blikjes en fietsonderdelen. Plastic flessen kan worden omgezet in een groot aantal zaken, waaronder kleding, zoals outdoor-en ski-jacks. Gebruikte papier kan worden omgezet in nieuw papier en karton.
  • Maak geld van huisvuil. Enkele van de items die u kunt recyclen kunt u terug geld! Draaien afval in contanten wordt vaak geassocieerd met drank containers, maar u kunt ook geld krijgen voor metalen, mobiele telefoons, cartridges, kleding en andere items, afhankelijk van waar je woont en wat wetten regelen de terugkeer van dergelijke artikelen.
 2. 2
  Meedoen. De meeste huishoudens in de ontwikkelde landen stedelijke gebieden zijn nu onderdeel van een gemeentelijk of soortgelijke recycling inzamelingssysteem. Als dit het geval is voor u, zult u al een greep op de basis van recycling van uw huishoudelijke artikelen. Maar ook hier kan er enige verwarring over wat is recyclebaar zijn en wat niet, want het is niet hetzelfde in verschillende zones, laat staan ​​de regio's en landen. Veel ervan is afhankelijk van de beschikbaarheid van lokale of redelijk in de buurt van recycling faciliteiten, niet iets dat kan worden genomen voor verleend. En als je een beetje rond hebt bewogen, kunt u worden verrast om te leren dat iets wat je zou kunnen recycleren op een plek niet ergens anders kan worden gerecycled. Kortom, lees de bijbehorende informatie in verband met uw huishouden recycling verzamelaars, die kunnen worden afgedrukt op de recycling container, gedrukt in brochures, op de website van de gemeente of inzamelaar of op het terrein van een van beide plaats. Als u niet de informatie nergens vinden, bel dan de collector direct.
  • Breng een paar minuten snel te leren wat wel en niet kan worden in uw recycling locatie verzameld.
  • Volg de instructies die de collector bepaalt, zoals snel uitwassen gebruikte blikjes of verwijderen van doppen van flessen, enz. Vuile en ongesorteerd recycling vertraagt ​​het hele proces en kan schade presenteren aan de werknemers die werkzaam zijn in de recycling faciliteiten. Een beetje inspanning uw kant kan een enorm verschil algehele maken.
  • Voor items die verklaren dat ze zijn recyclebaar, maar kan niet worden opgehaald door uw huishouden verzamelaar, zijn er nog enkele opties beschikbaar. De eerste is om te achterhalen of er een duidelijke recycling depot ergens in uw omgeving die dergelijke items rechtstreeks zal nemen van je (je kon een regelmatige buurt verzameling doen om te besparen op het laten vallen eenmalige kosten). Ten tweede, vraag dan uw gemeente of inzamelaar waarom ze andere recyclebare producten niet kunnen nemen en beginnen met campagne voeren voor een verandering als het lijkt een wenselijke verandering voor uw omgeving. Geef niet op, ze moeten weten dat er belangstelling is voor het verzamelen van uw andere recyclebare materialen. Ten derde, kijk of de niet-inbare artikelen kunnen worden hergebruikt op een bepaalde manier. Zo kan kleding dat is geen goed voor het goede doel worden omgezet in lompen, vaak een side-functie van de goede doelen die doen verzamelen kleding.
 3. 3
  Weet wat kan worden hergebruikt. Veel items zijn recycleerbaar en na verloop van tijd, zijn meer items toegevoegd aan de lijst van wat kan worden hergebruikt. Hoewel rejuicing is afhankelijk van de capaciteit en de faciliteiten een plaatselijk verzamelpunt's, als algemene regel, de meeste van de volgende items zijn recyclebaar, maar je moet het beleid relevante in uw regio te lezen:
  • Glazen drinkflessen (laat de deksels eraf)
  • Melkpakken en andere dozen
  • Papier, waaronder tijdschriften, kranten, afval kantoorpapier en Contact boeken (Contact boeken kan een bijzondere collectie tijd op sommige plaatsen hebben), en vergeet niet uw wenskaarten en graangewassendozen
  • Aluminium drankblikjes; op sommige plaatsen folie bakjes en folie wrap kan worden verzameld, maar niet alle recyclingbedrijven verzamelt deze laatste artikelen
  • Staal conservenblikken (ook bekend als "blikken" op sommige plaatsen), verfblikken, spuitbussen (minus deksels en merken niet alle plaatsen aanvaarden deze), koffie blikjes, flessendoppen en pot deksels - hoe weet je dat het staal? Gebruik een magneet. Als het kleeft aan het blik, het is staal.
  • Kunststoffen met recyclebare symbolen op hen, meestal PET of type 1 kunststof en HDPE of type 2 plastic, laat de deksels eraf flessen
  • Sommige supermarkten verzamelen plastic zakken (tenzij ze volledig verboden, in welk geval, breng uw eigen zakken)
  • Echter, zie de volgende stap voor de uitzonderingen, die kunnen bestaan ​​uit recycleerbare producten, alleen maar omdat er geen praktisch recycling faciliteiten in uw omgeving.
 4. 4
  Weet wat niet kan worden gerecycled. Sommige items kunnen niet worden hergebruikt om redenen variërend van complexiteit aan gevaren. Hoewel de technologie blijft de hele tijd (in dit geval, in de gaten houden welke nieuwe items kunnen worden gerecycleerd) te wijzigen, zijn er nog enkele items die niet kunnen worden hergebruikt. Hoeft deze niet zetten in de recycling containers, omdat ze problemen veroorzaken en kan mogelijk de recyclebare materialen te verontreinigen. Sommige van deze items zijn (en dit is afhankelijk van het beleid van uw lokale collector's, dus zorg ervoor dat deze grondig te lezen):
  • Gloeilampen (hoewel sommige plaatsen bieden drop-off gebieden voor spaarlampen, aan kwik verontreiniging van de stortplaats te vermijden)
  • Plastics zonder recyclingsymbolen misschien niet recyclebaar zijn
  • Drinkglazen, servies, Pyrex of ander vuurvast glas, keramiek
  • Carbonpapier, folie verpakken, gelamineerd papier, cadeau lint, geschenkverpakking
  • Stickers
  • Folie chips / scherpe zakken
  • Spuitbussen worden niet door alle recycling plaatsen geaccepteerd
  • Spiegels en vensterglas
  • Gebroken glas
  • Artikelen besmet met voedsel morsen, zoals het afsluiten van containers en pizzadozen, dit kan variëren afhankelijk van gemeente al
  • Items zoals Tetra-paks (wax coating of gevoerde dozen), batterijen, verf (blikken), olie, piepschuim, aluminiumfolie, kleding, etc. kan recyclebaar zijn afhankelijk van wat de verwerking van planten in uw omgeving. In de meeste gevallen zijn deze items moeten aparte sortering en vereisen vaak een specifieke plaats drop-off dan wordt opgehaald van uw huishouden, zelfs dan, kunnen zij niet in staat zijn om te worden gerecycleerd helemaal in sommige gebieden... nog niet.
   • Als uw regio niet melk of drankkartons verzamelen, hergebruiken voor veel thuis gebruikt, waaronder gebruik in de tuin of doneren aan een school of kleuterschool voor kunstprojecten. Idem voor schuim pinda's, polystyreen en kleding.
  • En sommige dingen die niet eens zou moeten worden gezegd, maar helaas opgedoken in de recycling van tijd tot tijd - dode dieren, medisch afval, gebruikte luiers (luiers) of sanitair, de gebruikte spuiten en ongewenste levende dieren. Het toevoegen van dergelijke artikelen (en in het laatste geval levende wezens) is gewoon onverantwoord, wreed of onwetend.
 5. 5
  Zoek uit wat recycling-programma's of centra aanwezig in uw omgeving. Als je niet al een deel van een georganiseerde recycling collectie, moet u zoeken naar wat mogelijkheden bestaan ​​in uw omgeving, of misschien ben je op zoek naar ergens dat die recyclebare materialen kunnen nemen dat uw lokale verzamelaar niet kan. Het internet is de beste plek om te beginnen bij het zoeken naar recycling-programma's:
  • Europa - zie NRC-Recycle.org, http://www.nrc-recycle.org/consumers.aspx
  • Canada - zie het Wikipedia-artikel over recycling in Canada voor de verschillende provinciale regelingen, http://en.wikipedia.org/wiki/Recycling_in_Canada
  • Uk - zie Recycling Guide.org.uk,
  • Duitsland - algemene gids in het Engels, http://www.howtogermany.com/pages/recycling.html
  • Australië - zie Recycle Australia.org, http://www.recycleaustralia.org/, relevante raad websites, Milieu Australië
  • Nieuw-Zeeland - zie diverse raad websites, Love NZ,, http://www.plastics.org.nz/environmental/recycling/
  • Zuid-Afrika - zie Gids voor Recycling in Zuid-Afrika, http://treevolution.co.za/guide-to-recycling-in-sa/, The National Recycling Forum, http://www.recycling.co.za/
  • Ierland - Recycling in Ierland, en de gids van de Ierse Recycling,
  • Computers, camera's en andere elektronica / apparaten - check site van de fabrikant eerst, kijk dan voor specifieke programma's die te maken hebben in deze potentieel gevaarlijk afval items; sommige gemeenschappen voeren speciale collectie dagen zo nu en dan, zodat u alle items in afwachting kan verzamelen recycling en overhandigt die op die data. Als een dergelijk programma is niet in uw regio, denken over het starten van een of lobbyen voor een.
  • Houd een oogje uit voor speciale eenmalige recycling evenementen in uw omgeving die u kunt deelnemen aan of zelfs helpen met. Deze zal vaak worden gepromoot via sociale media, krantenartikelen en de websites van de deelnemende groepen, organisaties en bedrijven.
 6. 6
  Zet je eigen persoonlijke recycling systeem dat het beste werkt voor uw huis. Recycling neemt ruimte in het huis, dus het is belangrijk om uit te werken hoe om te gaan met deze op een manier die geen invloed woonkamer ruimte of maak een gevaar op geen enkele manier. Er zijn veel grote opties die je ofwel kunt kopen of recyclage gesorteerd en in veilig in uw huis voordat het uit voor de inzameling te houden. Sommige van uw keuzes kan afhangen van de voorkeuren van de collector - in sommige gebieden, het mengen van recyclebare materialen is prima, terwijl in andere, zullen ze verzamelen alleen gescheiden recyclebare of dat alleen de verschillende soorten van recycleerbare verzamelen over verschillende weken. Als mixen van uw recycling is geen optie, vindt u een aantal extra sortering ruimte nodig. Enkele ideeën voor het houden van uw recycling thuis zijn:
  • Tubs of uittrekbare lades bewaard onder de gootsteen. Deze kunnen worden gekocht of op maat gemaakte.
  • Bakken of andere containers bewaard net buiten de deur van uw keuken, achterdeur of een andere uitgang gebied.
  • Containers bewaard in een wastobbe kast op de vloer, achter een deur.
  • Proberen om containers die worden gedekt gebruiken, om de kans op lekkages, sneden of geuren uit te gaan van de containers, terwijl de recycling bouwt iedere week te vermijden.
  • Als uw omgeving gebruikt zakken in plaats van dozen voor de inzameling, houden de zakken in een stevige dubbelzijdige container terwijl het verzamelen en trek gewoon de zak voordat collectie. Uiteraard, pas op voor scherpe hoeken op blikjes, etc.
  • Hoewel het kan gemakkelijk zijn om papieren stapelen, dit kan al snel lelijk en als te hoog worden, een gevaar voor kleinere mensen en huisdieren als het kantelt. Proberen om papieren in een container of weg te houden van elk gebied dat mensen en dieren lopen, kruipen of trippelen in de buurt.
  • Voor items die moeten worden genomen om een ​​verwerkingsruimte, wijzen ergens zoals uw garage of een achtertuin schuur of ruimte om deze op te stapelen tot er genoeg items om samen te nemen.
  • Zorg ervoor dat de recycling-zone in uw huis is toegankelijk door iedereen die in staat zijn om het te gebruiken. Voor papier, houden kringlooppapier vuilnisbakken in de buurt van alle bureaus in de woning.
  • Uiteraard, nog steeds houden een afvalbak voor wat niet kan worden hergebruikt, gerestyled of gerecycled.
 7. 7
  Wees een schone en doordachte re-gebruiker. Voor het toevoegen van enkele items naar recycling, zorgen dat ze schoon. Voedsel spoelen of drinken resten uit flessen, blikjes en drinken water. Doe dit aan het einde van uw afwas, om water te besparen en te profiteren van het gebruik van de zeepsop.
  • Heb glasscherven of scherpe voorwerpen niet toe te voegen aan recycling.
  • Hoeft niet te recycleren producten niet toe, alleen maar omdat je geen zin iets anders met ze te doen. Deze stuurt een nutteloze boodschap aan recycling autoriteiten die burgers zijn niet zo geschikt sorteren! Worden recyclen trotse en gebruik uw gezond verstand over de toevoegingen aan uw recycling.
 8. 8
  Laat de recycling bakken, zakken of containers in de juiste collectie gebied. Eer alle verzoeken over waar de collectie items laat of u kunt vinden dat de collectoren hen niet zal nemen. Zorg ervoor dat u op de juiste wijze voor het verlaten van de items uitgezocht. Als u woont in een winderige omgeving, ervoor zorgen dat de items niet kan wegwaaien in de straat, niets geeft recyclen een slechtere reputatie dan het zien het overal bezaaid.
 9. 9
  Delen van de inspanning. Het is een goed idee om uw buren vragen of ze items te hoeven gaan naar een recycling depot zodat meer gaat in het ene voertuig reis elke keer. Zorg ervoor dat u de moeite om drop-off die goederen op een roterende basis, een grafiek op een wolk site, zoals Google Docs of een wikipedia site om dergelijke informatie en planning delen misschien samenstellen delen.
 10. 10
  Word actief, niet gefrustreerd. Recycling kan draaien enigszins frustrerend als je in een gemeente met een zeer strikte grenzen van wat kan en niet kan worden gerecycled door gebrek aan lokale voorzieningen. En de meer gevaarlijk afval, hoe moeilijker het kan zijn om te recyclen, hoewel vele faciliteiten zijn opduiken om te gaan met batterijen, elektronica, en dergelijke. Toch is het belangrijk om manieren om te werken rond dergelijke kwesties die werken voor u en uw gemeenschap te vinden. U kunt lobbyen voor meer en betere recycling faciliteiten en hoe meer dat je duwen en duwen en laten zien door middel van een demonstratie van de steun van de gemeenschap die uw omgeving wil betere recycling mogelijkheden, het meer is het waarschijnlijk dat uw omgeving hen zal krijgen en dat de recycling gemakkelijker wordt voor uw gemeenschap.
 11. 11
  Mensen helpen die het niet eens met recycling om de voordelen te zien. Het is altijd makkelijker om gaten in toezeggingen om onze praktijken te veranderen vinden, het is een natuurlijke menselijke reactie. In het geval van recycling, zullen er altijd mensen zijn die je informeren ooit zo serieus dat recycling gebruikt te veel energie, dat gerecycleerde producten te verre afstanden, enz. Sommige van hun zorgen zijn erg geldig en waar reizen, maar toch, deze zorgen nodig te worden verhoogd op een evenwichtige manier, door ook te zien wat werkt en door te erkennen dat de bezorgdheid over recycling voortdurend zo snel als de technologie, middelen en kennis vergunningen worden aangepakt. Het is veel beter te worden besteed aan de omgang met de hand dan te zeuren over de zinloosheid van dit alles! Bovendien kan te veel negativiteit over de waarde van recycling worden tegengegaan met harde feiten over de voordelen, met name op het gebied van werkgelegenheid, vermindering van de verontreiniging en de algemene veiligheid van de gemeenschap. Sommige van de dingen die je misschien leuk vindt om anderen te helpen om te begrijpen over recycling zijn:
  • De recyclage-industrie is een schepping van werkgelegenheid industrie. In het Europa alleen al, de recyclage-industrie creëert meer dan een miljoen banen. Recycling vermindert ook de noodzaak voor de mijnbouw, een van de meest gevaarlijke jobs.
  • Recycling spaart hout, water en minerale hulpbronnen voor toekomstige generaties. Dat betekent dat uw kinderen en uw kleinkinderen (de meeste mensen niet echt denken langs deze niveaus van de toekomstige generaties, zodat er over praten, waar het invloed op de meeste).
  • Oorlogen worden uitgevochten over middelen; recycling vermindert de behoefte aan strijdlust over bronnen en helpt om te laten zien dat er genoeg om rond te delen met wat we al hebben (in combinatie met een vermindering van het verbruik).
  • Veel gerecycleerde producten verbruiken veel minder energie te recycleren dan het duurt om het ruwe product te creëren. Bijvoorbeeld, recycling aluminium vergt 95 procent minder energie dan het maken van het uit grondstoffen. Gerecycleerd staal bespaart 60 procent van de energie, gerecycleerde krant 40 procent en gerecycled glas 40 procent. Dergelijke besparingen al opwegen tegen de resultaten van verbranden en storten.
  • Controleer individuele recycling feiten aan uw omgeving en uw land relevant. Deze variëren sterk, afhankelijk van waar je woont, dus zorg ervoor dat de meest relevante feiten voor uw omgeving hebben, hoe dichter het bij huis, hoe meer de voordelen zullen resoneren met degenen die je zoekt te overtuigen.
  • Blijf bij de feiten en voorkomen dat je emotioneel. Je zult vaak er emotie genoeg komen van mensen die bezorgd zijn over "te veel verandering" in hun benadering van alledaagse levensstijl keuzes. Het is altijd het beste om zich te concentreren op het gemak van recycling, de voordelen en zelfs hen te laten zien resultaten van recycling te beëindigen.
  • Vergeet niet dat zelfs als uw anti-recycling challenger niet lijken te geven over de positieve feiten die je deelt met hen, dit is geen reden voor u om op te geven in wanhoop en lid worden van de negatieve kant. Tred te houden met wat je doet en het goede voorbeeld geven.
 12. 12
  Verspreid het woord. Als je de tijd hebt, een kampioen voor recycling door het aanpakken van maatschappelijke groeperingen, school kinderen, voorschoolse groepen en andere geïnteresseerde groepen over de waarden van recycling en hoe mensen kunnen het makkelijker om te doen. Voor sessies met kinderen en tieners, er zijn goede boeken en video's die je kunt gebruiken en overwegen om langs mensen uit de recyclage-industrie om te praten over hun rol en wat ze doen.
  • Gebruik een blog of een website om uw eigen recycling tips en informatie om anderen te helpen bevorderen. Zorg ervoor dat u tips over Twitter, Facebook en andere sociale media die anderen kunnen leren van en te delen rond wat meer te delen. Houd altijd de messaging-positieve en actieve, tonen door je eigen 'getting-on-met-het' voorbeeld.
 13. 13
  Kopen gerecycleerde producten via niet-gerecycleerde versies waar mogelijk. Help de recyclage-industrie tot bloei door de voorkeur van de producten die uit het. Sommige grote gerecycleerde producten die u kunt kopen zijn:
  • Gerecycled papier. Selecteer de merken met de hoogste afval (PCW) gehalte post-consumer. De PCW: verwijst naar hoeveel hergebruikt pulp werd gebruikt om papier te maken, in tegenstelling tot het gebruik van bomen.
  • Isolatie. Er zijn verschillende soorten gerecycleerd isolatie op de markt.
  • Kleding. Sommige merken zijn gespecialiseerd in het omzetten van PET-flessen in nieuwe outdoor jassen en dergelijke. Kijk op de etiketten van de kleding.
  • Pennen en potloden.
  • Werkbladen. Kijk voor groot design dat glassplinters zijn - deze kunnen ziet er fantastisch uit!
 14. 14
  Gaan dan recycling. Het verminderen van wat je gebruikt en het hergebruik van wat je al materie hebben net zo veel als recycling en in combinatie met recycling kan een enorme deuk in hoeveel eindigt in storten. Geen textiel zoals kleding en de stoffering van meubilair kan worden gerecycled tot huisraad, zoals kussens en dekbedden met stukwerk. Wassen gebruikte vulling in een gebonden kussensloop voordat u het opnieuw gebruikt om speelgoed of kussens spullen, wassen alle oude kleding en textiel voor het snijden tot dekbedden, kussens of andere vaartuigen projecten waarbij weefsel te maken. Het schroot tas kan veel bulk uit stortplaatsen op zich te nemen en als je te veel projecten afgewerkt, ze maken goede gaven die alleen tijd gekost. Dit artikel is niet gericht op het verminderen en hergebruiken acties, maar om te helpen meer te leren, hier zijn een aantal artikelen om mee te beginnen:

Tips

 • Denk niet alleen van de normale items die je kunt recyclen, doe wat onderzoek en uit te breiden.
 • Sommige centra vereisen u om items te wassen of etiketten of deksels te verwijderen. Zoek uit wat uw centrum vereist alvorens de reis.
 • Recycling aluminium is nog steeds goed, ondanks geruchten zou u hebben gehoord van het tegendeel. Het bespaart geld en energie, dat is waarom ze je betaalt voor blikjes.
 • Als u wordt gevraagd om te scheiden, doen dit omdat het helpt het recyclingproces enorm. Het duurt slechts een paar seconden meer.
 • Verpakkingsnootjes (plastic Loose Fill) kunnen vaak worden hergebruikt bij de lokale postdiensten. U kunt lokaliseren een op http://www.loosefillpackaging.com/. Probeer doneren ze aan eBay of andere online verkopers, ze zijn altijd behoefte aan meer verpakkingsmateriaal!
 • Als je op school of op het werk, waar je veel papier gebruiken en dan weggooien, probeer dan het hebben van een prullenbak onder je bureau, of een recycling zak in uw bestand. Maak een mentale notitie om alle recyclebaar papier elke keer dat je het gevoel alsof rubriek voor de normale vuilnisbak in stoppen.
 • Het is vooral goed om piepschuim recyclen omdat het een kunstmatige post die niet ontleden.
 • Probeer te voorkomen dat het maken van speciale reizen in uw auto te recyclen, als je gaat gebruiken onnodig veel brandstof. Combineer het met een reis die je bent toch maken.
 • Veel staten in de VS bieden kleine cash beloningen voor elk item gerecycled, dus het is een goed idee om te sparen de items totdat je genoeg hebt om iets met de beloningen te kopen.

Waarschuwingen

 • Wanneer overtuigen anderen, probeer taal die oproept "redden van de planeet" te vermijden. Dit is emotionele taal die de neiging heeft om te vertrekken mensen het gevoel overweldigd en creëert een verlangen om de zaak te vermijden, want het lijkt allemaal te hard. Breken alles in uitvoerbaar brokken en praten over hoe we allemaal werken aan het creëren van een betere, duurzamere en veiligere wereld voor ieder mens in plaats van te leven dan roepen paniek en verlies taal.
 • Vergeet niet om te wassen / spoelen blikjes en plastic alvorens ze in hun bakken. Als de bakken zijn binnen, deze bezuinigingen op elke geur. En als uw vuilnisbakken buiten, spoelen vermindert de kans op huisdieren of zwervende dieren graven door hen! Bovendien, ze zorgzaam voor uw medemens die werken bij recycling depots is het merk van uw eigen menselijkheid.
 • Sommige punten, hoewel recyclebaar, hebben weinig verwerkingscentra beschikbaar. In dit geval, zou u graag om te lobbyen voor verbeteringen die zullen leiden tot meer recycling, meer banen en gemakkelijker toegang recycling voor de leden van uw gemeenschap.

Dingen die je nodig hebt

 • Een plaatselijke recyclingbedrijf
 • Water om de items te spoelen; voorkeur gerecht water dat is het punt te worden weggegooid
 • Herbruikbare tassen
 • Bakken, containers, opslag items voor recyclables ligt op een gunstige locatie
 • Recyclebare artikelen
 • Recycling lijst op uw koelkast of ergens gemakkelijk te zien om u te helpen u weet wat te recyclen en wat niet te