Wki

Hoe te ramen noodles maken

Ramen is een goedkope, heerlijke maaltijd kan worden bereid in minder dan vijf minuten. Hoewel veel mensen gebruiken het als een topping voor andere dingen, zoals kip salades, of zelfs normale salades, zijn er weinig dingen beter dan de klassieke ramen.

Andere soorten van instant noedels kan worden in ongeveer dezelfde manier als ramen.

Stappen

Hoe te ramen noodles maken. Gebruik een redelijk grote pot om uw ramen in koken.
Hoe te ramen noodles maken. Gebruik een redelijk grote pot om uw ramen in koken.

Kachel methode

 1. 1
  Gebruik een redelijk grote pot om uw ramen in koken. Dit moet groot genoeg zijn om de volledige, ononderbroken ramen blok zetten in zonder het te breken zijn. Het moet ook zo klein zijn dat twee kopjes water volledig zal bedekken de ongebroken ramen blok, en hebben een beetje water overheen.
 2. 2
  Giet twee kopjes water in de pot. U kunt een andere vloeistof plaats van het water, zoals soja saus of bouillon, maar het water zal zo goed werkt.
 3. 3
  Verwarm de pot. Op de meeste kachels, moet je gewoon de knop zo hoog als het kan gaan, en wachten tot het water aan de kook. Op sommige, echter, zal de kachel te warm zijn, en de pan zal overkoken. Experiment: indien, tijdens het koken, de pan begint te borrelen over de top, zet hem gewoon neer. Volgende keer dat u te maken ramen, niet inschakelen van de kachel op zo hoog als het kan gaan.
  • Zolang het water borrelt, de temperatuur bij het kookpunt en circuleert. Een woedende kook voegt weinig toe en riskeert een kook-over, dus voel je vrij een beetje naar beneden om draai het vuur eenmaal koken begint.
 4. 4
  Voeg de ramen. Op dit punt moet het water worden op de kook. Gebruik een vork om het blok te duwen onder het water als het die drijft bovenop. Je kunt kiezen om het blok in stukjes breken voordat het toevoegen van, als je dat liever korter, minder slurp-staat noedels, maar het is een persoonlijke zaak.
 5. 5
  Roer dit goed door. Als je wilt zelfs uit het kookproces en het versnellen door het houden van ongekookt achterblijvers van het oppervlak, helpen roer elkaar de noedels.
 6. 6
  Wachten. Drie minuten is de normale kooktijd, kan het langer duren, dat wel. Wanneer de noedels beginnen tot lichtgeel draaien, zijn ze klaar. Op dit punt, de ramen moeten worden volledig uit elkaar gebroken, en, als je je vork in het water, een paar noedels hechten zich aan uw vork.
  • De ramen is klaar om te eten wanneer het is flexibel. Als het kookt een paar minuten langer, zal het zachter, dikker, en doorschijnend geworden. U kunt het liever op deze manier.
 7. 7
  Voeg de smaak pakket. Merk op dat er een zeer grote hoeveelheid in het kleine pakket-als je gezondheidsproblemen hebt, zou het beter zijn om minder of geen voegen helemaal.
 8. 8
  Roer dit goed door. Op dit punt, kunt u een van twee dingen doen: je kunt de hele pot van ramen giet, met inbegrip van alle van de vloeistof, in een kom, en hebben een soep, of laat het water, en eet gewoon de ramen.

Magnetron methode

 1. 1
  Zet uw ongekookte noedels in een magnetronbestendige kom en giet er de kruiden op de top van de noedels.
 2. 2
  Voeg 2 kopjes water, en doe je best om op te lossen de kruiden in het water.
 3. 3
  Zet zorgvuldig je kom in de magnetron en kook op hoog voor 3-4 minuten.
 4. 4
  Als je brak de noedels voordat ze koken, moeten ze worden gedaan. Anders kan je wilt laten zitten en te absorberen voor een tijdje. ook al is het niet zo goed, het is een beetje gemakkelijker voor degenen die niet kunnen staan ​​en roer het terwijl het op het fornuis.

Waterkoker methode

Een andere manier van het maken van ramen noedels is om het warm water te gebruiken van een koffiezetapparaat of espressomachine. Dit werkt geweldig als je woont in een college dorm die niet magnetrons in elke kamer wel mogelijk. Het enige wat je hoeft te doen is ze in een kom en giet er heet water over de noedels. Laat zitten voor ongeveer drie minuten en voeg de kruiden pakket.

Tips

 • Als u niet zeker weet of er teveel water in de pot, maar kook de noedels en zet de kruiden in de kom na teruggooi overtollig water. Giet de noedels en water naar smaak in de kom en roer goed.
 • Het eten van ramen met een vork kan heiligschennende en uiterst pijnlijk voor jezelf rond bepaalde mensen, vooral Japanners of mensen die groeide rond Japanse cultuur. Locals in Hawaii zal hoogstwaarschijnlijk je uitlachen. Leren eten-met-stokjes eerst.
 • Kleine aanpassingen aan de bouillon kan grote verschillen maken. Of deze goed zijn is een kwestie van persoonlijke voorkeur.
  • Het toevoegen van de boter aan het kokende water kan helpen bij het verbeteren van de smaak.
  • Zetmeelrijke smaak en verdikking kan worden vermeden, en misschien wat van het vet kan worden verwijderd, door afdanking van het water waarin de noedels gekookt waren. (Ramen normaal niet hoeft vitamines te verliezen door dit te doen.) Verhit een hoeveelheid water en voeg een hoeveelheid kruiden naar smaak. Een goed uitgangspunt zou iets minder water dan aanbevolen voor het koken van de noedels zijn, omdat de noedels al hun buik vol van het water zal hebben geabsorbeerd. U zou zelfs kiezen om alleen iets anders dan bouillon toevoegen noedels, zoals sojasaus, bonen pasta (soms verpakt met noedels), een kleine hoeveelheid smaakstof verpakt, of groenten (een kleine hoeveelheid wordt soms verpakt met de noedels gedehydrateerde vorm, maar kan worden opgelost en geplukt of gespannen uit het water).
 • Eenvoudige toevoegingen kan smaak, uiterlijk en voeding te verbeteren. Als u van plan bent de ramen-kokend water weg te gooien, koken deze afzonderlijk in zo weinig mogelijk water en voeg ze met hun water aan het afgewerkte gerecht om te voorkomen dat het weggooien van vitamines, vooral als ze poreus om water (bijvoorbeeld, groenten).
  • Een goedkope manier om ramen te maken in een meer gezonde en evenwichtige maaltijd is door het toevoegen van een kopje diepvriesgroenten aan het water zodra het kookt en dan wachten totdat het water begint opnieuw koken (het merendeel van de groenten zullen zweven aan dit punt) en voeg vervolgens de noedels.
  • Voeg een ei tijdens het kookproces voor eiwit en, misschien wel, goede smaak. Laten vallen in allemaal tegelijk een discrete massa te vormen, mix it up en roer het in geleidelijk voor verspreide stukjes ei, of bak voordat het voor een beetje knapperigheid te voegen.
 • U kunt aankleden ramen noedels met verse groenten, vlees, en meer voor een aantal fantasie, voedzame maaltijden. Klusjessiu en / of varkensgehakt zijn een geweldige toevoeging, evenals groene uien, kamaboko (vis cake), tauge, witte uien (goed te koken), en nori (zeewier).
 • Sommige mensen de helft van de smaak pakket toe te voegen tijdens het koken / kookproces, en de helft wanneer de noedels worden afgevoerd en in de kom. Dit maakt de smaak veel sterker. Zorg ervoor dat u goed roeren!

Waarschuwingen

 • Ramen noodles zijn meestal hoog in vet te wijten aan frituren in de productie, het aroma is typisch hoog in natrium, en beide zijn meestal laag in andere dan koolhydraten voeding.. Laat ze een van de belangrijkste onderdeel van uw dieet niet maken. Pasta is eveneens eenvoudig te bereiden, maar minder vet, vaak verrijkt met vitaminen en gewoonlijk gegeten met een groot deel van voedzaam voedsel zoals groenten.