Wki

Hoe te ontdoen van kwik

Kwik is een van de meest giftige en milieuvervuilende elementen die we tegenkomen in het dagelijks gebruik. Het afvoeren van dit vloeibaar metaal gaat federale, staats-en lokale wetten, evenals een zeer reële mogelijkheid van ernstige milieuschade, dus het is belangrijk om het nodige aandacht. Dit gezegd zijnde, doen we tegenkomen kwik in veel voorkomende huishoudelijke toepassingen, zoals ouder type thermometers, verwarming en airconditioning thermostaten, elektrische kachels, TL-buis verlichting en andere elektronische apparaten.

Stappen

Hoe te ontdoen van kwik. Bevatten kwik als mogelijk, bij voorkeur in een zware glazen pot met een deksel die afdicht.
Hoe te ontdoen van kwik. Bevatten kwik als mogelijk, bij voorkeur in een zware glazen pot met een deksel die afdicht.
 1. 1
  Bevatten kwik als mogelijk, bij voorkeur in een zware glazen pot met een deksel die afdicht.
 2. 2
  Een zware vriezer ziploc tas bekleed met aluminiumfolie en papieren handdoeken is ook een goede oplossing. Merk op dat het meer zakken die u gebruikt, hoe veiliger het kwik is.
 3. 3
  Houd de container op een veilige plaats waar kinderen en huisdieren niet kunnen storen.
 4. 4
  Uw lokale overheid moet een gevaarlijke afvalmaterialen hebben, zou de eerste optie zijn om ze te vinden in het telefoonboek en bel voor een schema van drop-off tijden en verdere instructies.
 5. 5
  Er is een website gewijd aan alle milieu-afval en gevaarlijke stoffen die je kunt sturen en geven informatie over de afvoer, het adres is http:/ / www.earth911.org/master.asp en wanneer u deze bezoekt, kunt u uw postcode invoeren en het zal u specifieke informatie over lokale gevaarlijk afval geven.

Tips

 • Wees ervan bewust dat veel producten die worden gebruikt in het huishouden bevatten gevaarlijke stoffen die kunnen vrijkomen in het milieu en de ernstige gevolgen leiden. Kwik is een neurotoxine dat ernstige gevolgen in kleine concentraties kan veroorzaken.
 • Vanwege de ernst van deze situatie, is het het beste als je in staat bent om de link regering aan de onderkant van deze pagina te gaan om het te krijgen en gedetailleerde, specifieke instructies over de procedure voor het verzamelen van het gemorste materiaal!

Waarschuwingen

 • Geen contact mogelijk is met de huid! Kwik kan worden geabsorbeerd door de huid, en als u enige twijfel dat je contact met het (en verblijf op de Europa) kan hebben gehad, contact op met het Nationaal Vergiftigingen Informatie Centrum op 1-800-222-1222. Kies het juiste alarmnummer voor uw land als onzeker.
 • Kwik kan afgeven dampen die accumuleren tot gevaarlijke niveaus in ongeventileerde ruimtes.