Wki

Hoe te moedigen uw familie om sober te leven

Zorgen voor een meer harmonieuze leven en de toekomst rijen over geld of het krijgen in verdere financiële problemen door ervoor te zorgen dat elk lid van het gezin begrijpt de voordelen van het leven een sober leven te vermijden. Als je eenmaal goed geld gevoel de hele familie hebt ingesteld, kreeg de extra tijd en samen doorgebracht zal gemakkelijk de meeste familieleden te overtuigen dat het zijn zuinig is een mooie route terug naar zijn aangesloten. Hier zijn enkele suggesties voor "frugalizing" uw gezin.

Stappen

Hoe te moedigen uw familie om sober te leven. Haal al uw kinderen te helpen met het maken van de wekelijkse.
Hoe te moedigen uw familie om sober te leven. Haal al uw kinderen te helpen met het maken van de wekelijkse.
 1. 1
  Consolideren alle schulden en besparingen. Heb een familie bijeenkomst over inkomende en uitgaande financiën. Identificeren waar er lekkages en verwachtingen waardoor familieleden te leven "boven hun stand". Maak duidelijk dat dit een familie inspanning, en niet over de afzonderlijke vermelding van een persoon, iedereen heeft te beteugelen de uitgaven vanaf nu.
 2. 2
  Stel familie doelen. Het stellen van doelen kan de besparing proces een stuk leuker en duidelijker te maken. Doelen kunnen bestaan ​​uit dingen zoals sparen voor een vakantie samen, het kopen van iets speciaals voor het huis, enz.
  • Schrijf deze doelen op een groot stuk van de poster papier en geeft deze weer ergens prominent zodat alle van de familie het gemakkelijk kan zien. Raadpleeg het vaak; aftekenen doelen bereikt als je er in slaagt hen te ontmoeten.
  • Hebben de kinderen versieren de familie doelen poster, zodat het boeiende voor hen ook.
 3. 3
  Betrek uw kinderen in aankoopbeslissingen voor dure huishoudelijke en persoonlijke spullen zoals elektronica, muziekinstrumenten, muziek collecties, seizoensgebonden kasten, etc. Zit iedereen neer en leg uit waarom bepaalde items zijn zo duur en inboezemen een gevoel van hoe waardevol ze zijn.
  • Vermijd praten over het niet hebben van dingen als het gaan zonder middelen ontbering. In plaats daarvan concentreren op waar voor je geld, het nut voor iedereen, en duurzaamheid. Leg het concept van kwaliteit versus kwantiteit.
  • Vraag uw kinderen om oplossingen voor te stellen voor het minimaliseren van de kosten, zoals alleen bijwerken van een seizoensgebonden garderobe met een of twee items in plaats van het gooien van de hele garderobe elk seizoen, enz.
  • Onder meer de kosten van het houden van aangesloten via, iPads, en het internet. Toegang tot communicatienetwerken kan gemakkelijk ongedaan nietsvermoedende familieleden, dus zorg ervoor dat je pre-paid en gebruik van grenzen aan blow-outs te voorkomen hebben onderzocht.
 4. 4
  Haal al uw kinderen te helpen met het maken van de wekelijkse. Als een familie, het plannen van een menu voor de week - wanneer je goed in dit te krijgen, moet het niet meer dan 20 minuten duren om het menu een week te plannen en u de moeite van beslissende elke dag te verwijderen! Via het menu, schrijf een lijst van items die nodig zijn.
  • Controleer de supermarkten 'veilingcatalogi. Heb je kinderen vergelijken een merk met een ander en noteer het verschil in kosten. Laat u niet gebonden aan een merk. De meeste boodschappen zijn vervangbaar, zelfs als je bent opgegroeid met hetzelfde merk al uw leven. Controleer de ingrediënten en gerust te stellen zelf dat verkoop of store-merk artikelen zijn betere waarde het grootste deel van de tijd.
  • Moedig de kinderen aan en om de hoogte te houden welke winkels dragen specials op items die het huishouden verbruikt.
  • Houd kruidenier en coupons op een georganiseerde manier, altijd onthouden om ze winkelen, misschien hebben de kinderen worden belast met deze.
  • Kijk voor organische en gezondheid van voedsel op speciaal als dit uw voorkeur. Met de toename van mensen op zoek naar deze producten, zijn ze ook naar beneden komen in de kosten. En in plaats van aan te dringen op alles organisch is, selecteert u de belangrijkste biologische voeding in plaats daarvan.
  • Winkelen voor voedsel in het seizoen. Het is altijd meer waard dan voedsel ingevlogen out-of-season.
 5. 5
  Uit te leggen aan jonge kinderen hoe je geld verdienen en hoeveel uren je moet werken om bepaalde bedrag te verdienen. Het is belangrijk voor hen om vroeg begrijpen dat uw arbeid is de kostprijs van de items in het huis, en het huis zelf. Vermijd sermonizing - als je de juiste woorden of verklaringen niet kunt vinden, gebruik geld boeken geschreven voor kinderen om u te helpen de juiste manier om het uit te leggen in hun taal te vinden.
  • Geef je kinderen een kleine hoeveelheid wekelijks in ruil voor een kleine baan rond het huis.
  • Zorgen voor de kinderen met een spaarpot en hen aanmoedigen om geld te besparen voor de items die ze willen, evenals de verwachting dat wat geld op een spaarrekening zal gaan zonder mankeren.
  • Wijs een hoeveelheid geld die u bereid en in staat om te besteden aan uw tieners elke week voor zaken als, zijn make-up en CD's enz. Dan geven de tiener die hoeveelheid geld in een keer per week, zorg ervoor dat ze begrijpen dat het tot hen om de begroting van dit geld zelf. Niet bijvullen geld als het eenmaal is uitgegeven!
 6. 6
  Laat je kinderen alternatieve plekken om te winkelen. Dit geldt ook voor plaatsen als liefdadigheid winkels en garage sales. Ze kunnen een heel leuk vinden van de kwaliteit koopjes te hebben, vooral als de hele familie gaat samen.
  • Houd mode, speelgoed en boeken swap partijen met uw buren en vrienden. Op die manier, in plaats van het kopen van nieuwe items, kunt u recyclen wat je niet nodig hebt en terug te krijgen wat je wilt. Zelfs modebewuste tieners kan een geweldige gooien fashion swap party!
 7. 7
  Vind je leuke dingen te doen samen als een familie die niet veel kosten. Denk na over alle gratis of goedkope dingen in uw omgeving, zoals een picknick in het park,, mensen kijken, het nemen van foto's, het maken van natuurpaden,, op de goedkope avond, etc. Hoewel sommige van deze duurt een beetje planning, het is zeker waard in termen van besparingen en plezier!
  • .
  • Hebben familie plezier goedkoop.
  • Maak in elkaar knutselen.
  • Veel plezier op het strand.

Tips

 • Gebruik water en energie spaarzaam in uw huis. Stel doelen om het waterverbruik te verminderen in uw huis en leren kinderen over vampier energieverspilling.
 • Overbesteding komt vaak met psychische bagage. Als je niet kan beteugelen uw uitgaven als gevolg van emotionele problemen, trachten begeleiding naar de bredere onderliggende problemen aan te pakken. Sommige communautaire begroting centra zullen u helpen om iemand die dergelijke begeleiding kan doen tegen een betaalbare prijs of zelfs vrij van kosten. Vraag wat er beschikbaar is.

Waarschuwingen

 • Wees consequent en geen budget bewustzijn niet prediken en blaas het dan zelf. Dit is ongeveer alles van de familie pitching in en het aanbrengen van wijzigingen.

Dingen die je nodig hebt

 • Budget gereedschap (pen en papier of een computerprogramma)
 • Papier en stiften voor de doelen poster, overstag te zetten
 • Verkoop catalogi en coupons, schaar en opslag van bestanden voor coupons