Wki

Hoe te lanyards maken

Of het nu voor uzelf of als geschenk, lanyards zijn een geweldige manier om je sleutels, mobiele telefoon, badge, of fluitje te beveiligen. Aankoop een aantal ambachtelijke kant, gimp, Boondoggle of lanyard koord op een ambachtelijke winkel en aan de slag met deze stap-voor-stap handleiding. U kunt uw lanyard binden in een kroon sinnet of een gewijzigde vlecht.

Stappen

Hoe te lanyards maken. Begin met twee lengtes van de ambachtelijke kant.
Hoe te lanyards maken. Begin met twee lengtes van de ambachtelijke kant.

Crown sinnet methode

 1. 1
  Begin met twee lengtes van de ambachtelijke kant. Snijd ze zo lang als je wilt, maar houd in gedachten dat met dikke ambachtelijke kant, ongeveer 3 meter (1 m) van ambachtelijke kant levert ongeveer 3 inch (7,6 cm) van de lanyard. (Thinner gimp en Boondoggle veters zal meer lengte in het eindproduct oplevert.) Gebruik twee verschillende kleuren op het eerste, terwijl je het leren van de kroon sinnet.
 2. 2
  Zoek het midden van elke streng. Om dit te doen, vouw de kant in de helft tot aan de uiteinden zijn zelfs; houd je duim en vinger rond het centrum.
 3. 3
  Leg de twee centra over elkaar, het regelen van de veters in een plusteken.
  • Wilt u een clip aan het eind van uw lanyard aan uw sleutels te houden, zet het op de onderste kant en zachtjes te bewegen in de richting van het centrum. Het hoeft niet zo te zijn precies op het midden rechts nu - je kunt het later aanpassen.
 4. 4
  Met de onderste kant, klappen twee lussen. Houdt een vinger op het midden van de gehele eerste steek, zodat de twee veters blijven waar ze zijn, gebruik uw andere hand om het ene uiteinde van de onderste kant grijpen. Het op te stellen over het centrum, het creëren van een grote lus. Pak het andere uiteinde van de onderste kant en doe hetzelfde. Hoeft de veters niet oversteken als je het opstellen van de lussen, maar zorg ervoor dat ze zowel lus over de vinger die houdt in het midden.
 5. 5
  Pak een van de uiteinden van de bovenste kant. Trek hem in de richting van het centrum.
 6. 6
  Trek het uiteinde van de bovenste kant door de tweede lus. Zet het gewoon over de top van de eerste lus die zij tegenkomt. Uw twee uiteinden van de bovenste kant moet nu worden geconfronteerd met dezelfde richting.
 7. 7
  Pak het andere uiteinde van de bovenste kant. Zorg ervoor dat het is degene die je niet zomaar trekken door een lus en trek hem in de richting van het centrum.
 8. 8
  Trek het uiteinde van de bovenste kant door de tweede lus. Nogmaals, gewoon zet het over de top van de eerste lus die zij tegenkomt. (Merk op dat de lus je tweede kant ging door is de lus je eerste kant ging over de bovenkant van.)
 9. 9
  Haal uw vinger van het centrum en plaats deze op de top van de eerste steek. Gebruik het om gestage het centrum terwijl u de steek vast.
 10. 10
  Met uw andere hand, trek zachtjes aan elke kant in successie om de steek vast. Je zou kunnen hebben om te gaan rond een paar keer om het te krijgen strak genoeg.
 11. 11
  Spiegel de steek om en zorg ervoor dat je haak is op zijn plaats. Het moet direct boven de box die u zojuist hebt gemaakt. Verder aandraaien van de steek nadat u de koppeling te verplaatsen.
 12. 12
  Begin uw volgende knoop. Dit zal herhalen wat je deed voor de eerste niet. Met dezelfde kleur, dat was de onderste kant tijdens de eerste knoop, het opstellen van twee niet-overschrijden van loops weer. Met het eerste einde van de tweede kant, gaan over de eerste lus en door de tweede. Herhaal dit met het tweede einde van de tweede kant. Sleepboot langs de veters om de knoop te scherpen.
 13. 13
  Herhaal de knoop totdat je opraken van de lengte.
 14. 14
  Eindig uw lanyard. Hoe u klaar bent met het koord zal afhangen van welk materiaal je gebruikt.
  • Als u gebruik maakt van een thread-gebaseerd materiaal, zoals ambachtelijke kant, gewoon knippen de uiteinden dicht bij de lanyard en verbranden met een aansteker of een lucifer.
  • Als u gebruik gimp of boondoggle materiaal, moet u een afwerking doen "steek." Maak de lussen van je laatste steek een beetje eerste. Neem een ​​van je draden en trek deze door de lus van de andere draad van dezelfde kleur. Ga onder de dezelfde kleur garen en de verschillend gekleurde draad daaronder. Trek uw draad omhoog door het midden van de lanyard. Doe dit voor alle vier de draden en trek elke streng strak als ze allemaal door. Knip de draden zo lang als u dat wilt.

Gewijzigde vlecht methode

 1. 1
  Snij twee stukken koord. Beide draden moet er 3 tot 4 meter (1 tot 1,2 m) lang.
 2. 2
  Rijg beide draden door de lanyard haak. Trek de haak naar het centrum door een verdubbeling van de koorden over totdat de uiteinden line-up.
 3. 3
  Aan de haak stil te houden, proberen aan de haak te houden door gebruik te maken van een tack op de muur of op een vlakke ondergrond, zoals een tafel of probeer de koord tussen je knieën knijpen. Dit zal u helpen handhaven van een strakke spanning terwijl je vlechten. Of, heb een vriend houd het voor je.
 4. 4
  Scheid je vier koorden in drie secties. De twee koorden in het midden zal een sectie zijn, en elke buiten koord zal tellen als een sectie. Deze secties zullen veranderen als je vlecht.
 5. 5
  Neem de verre rechter koord en verplaats het kader van het middengedeelte, daarna over de linker koord.
 6. 6
  Neem de meest linker snoer en verplaats het onder het middelste gedeelte, dan over de rechter koord.
 7. 7
  Herhaal stap 5 en 6 totdat je opraken van koord.
 8. 8
  Aan het einde een knoop zo dicht mogelijk bij de vlecht. (Zie de video hieronder voor meer hulp bij de gewijzigde vlecht.)

Tips

 • Houd een strakke spanning. Uw werk ziet er fris en netjes als je dat doet.
 • Hoewel het zou kunnen scheuren, wees niet zo bang te trekken strak. De lanyard koord is uiterst moeilijk te scheuren, en is zeer sterk.
 • Controleer of de steek er goed uitziet voordat u verder gaat. U kunt zich een steek en overdoen als je nodig hebt om.
 • Als opgemerkt, verwarmen warm water over fornuis en zet tekenreeks in het water. Gebruik ouderlijke begeleiding.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig als u een aansteker gebruikt om uw kroon sinnet beëindigen.

Dingen die je nodig hebt

 • Lanyard koord, ambachtelijke kant, gimp of Boondoggle snaren.
 • Schaar
 • Meetlint (optioneel)
 • Lanyard haak (optioneel, als je het wilt op iets hangen)
 • Lichter (optioneel)