Wki

Hoe te krijgen over het verlies van een huisdier zonder ze te vergeten

Het verliezen van een huisdier is verschrikkelijk. Je wilt nooit te vergeten, maar soms willen dat je gelukkig zou kunnen zijn, niet dat uw huisdier een gat heeft achtergelaten in je hart, maar blij dat ze op een betere plek.

Het is oke om verdrietig te zijn, maar je kunt ook gelukkig zijn!

Stappen

Hoe te krijgen over het verlies van een huisdier zonder ze te vergeten. Maak een graf steen die kan gaan op graf van het huisdier om u te herinneren aan uw huisdier.
Hoe te krijgen over het verlies van een huisdier zonder ze te vergeten. Maak een graf steen die kan gaan op graf van het huisdier om u te herinneren aan uw huisdier.
 1. 1
  Maak een graf steen die kan gaan op graf van het huisdier om u te herinneren aan uw huisdier. Zelfgemaakte stenen zijn groot als je kunt versieren zoals u dat wilt, ofwel met memorabilia, of een tekening van uw huisdier. U kunt zelfs schrijven een kleine lofrede of een gedicht op.
 2. 2
  Houd herinneringen dicht bij huis door de aankoop van een medaillon of een fotolijst die je helpt herinneren uw huisdier - misschien een frame met een kat op het, of een medaillon in de vorm van een hond bot. Zet een echt mooie foto van uw huisdier in het, en als je verdrietig of eenzaam voelen, kijken. Houd het onder je kussen, of draag het medaillon de hele tijd. Op die manier zul je altijd denken aan uw huisdier wanneer u het en uw huisdier te raken zal altijd bij je zijn.
 3. 3
  Realiseer je dat andere huisdieren kunnen helpen zul je belabberd voelen en zal waarschijnlijk geloven dat niets ooit zou kunnen vervangen "annie" of "rex" of zelfs een "gozzy", en niets * zal * ze ooit vervangen. Maar, op een dag iets in staat zal zijn om de liefde die uw huisdier gaf je geven, en je zal genieten van dit huisdier zo veel als "Annie" of "Gozzy".
 4. 4
  Ze niet helemaal vergeten, nog steeds terugdenken aan tijden die u met uw huisdier hebben gehad, maar niet constant over hen denken. Het komt wel goed.
 5. 5
  Vergeet niet, als ze lijden, ze uit hun pijn af en toe zeer tevreden. (Ik weet zeker dat ze niet vergeten over jou en wie weet, kunnen ze worden inchecken op je vaak.)
 6. 6
  Kijken naar het krijgen van een nieuwe vriend, maar er is nooit een recht of een verkeerde tijd om een nieuw huisdier te kopen. En vaak het beste huisdier is een geredde een. Kijk naar de RSPCA of dierenasiel en red een dier dat ooit werd gehouden. Het zal niet lijken alsof je het vervangen van uw huisdier, (die je niet), maar je bent, in feite, het opslaan van een ander dier. Zou het niet uw huisdier willen dat je een ander dier te redden?
 7. 7
  Probeer niet om een huisdier dat ziet er precies hetzelfde als je overleden vriend te kopen. Als je dat doet, zul je herinnerd worden aan hem of haar elke keer als je kijkt naar je nieuwe huisdier. Krijgen een dat is een soortgelijke kleur of hetzelfde ras maar een andere kleur, of koop een ander geslacht van dezelfde kleur of ga totaal anders en koop een vis als je kat kwijt. U kunt altijd een lach als je denkt van uw kat en denken, "Boy, Kat zou graag eet mijn nieuwe vis Nemo."
 8. 8
  Blijf niet stilstaan ​​bij het ​​verleden en wat als het soms we denken, wat als... Ik nam hem mee naar een andere dierenarts, wat als... Ik belde de dierenarts eerder of nam hem in de ochtend in plaats van de middag, wat als... Ik heb hem nooit helemaal? Nou, zou je niet hebben gehad als goede vriend! Denk aan de goede tijden, "Apollo de kat hield chocolademelk" dus als je chocolademelk drinken, lachen en vergeet hem. Als Annie de hond hield om de kippen te jagen, buiten zitten met de kippen en hen voeden. Proberen om hen te eten uit je hand en misschien zelfs een andere kip.
 9. 9
  SCHREEUW! U vindt dit toch te doen, maar huilen kunt u uw emoties los, in plaats van het bottelen ze op en af ​​te breken op een later tijdstip - ook als u alleen maar huilen voor een uur of voor een maand. Het maakt niet uit. Je mag niet eens huilen op het eerste, en dan maanden later, zal je huilen. Ieder mens is anders en spreekt emoties anders. Geen stress als je niet verdrietig voelen en geen stress als je verdrietig voor een lange tijd te voelen. Je hart is delicaat en zal een lange tijd om te genezen. Het kan worden opgelapt, maar het zal herstellen in zijn eigen tijd. Zelfs als je niet huilen, het belangrijkste is dat je verzorgd over uw huisdier, en als je denkt dat je niet de zorg over uw huisdier, waarom lees je dit? Uw huisdier is op een betere plek nu, huilen toont het bos van liefde die je gaf. Het zal wachten voor u wanneer uw tijd is gekomen.
 10. 10
  Plant een boom in het geheugen van uw huisdier het beste idee is om een plant in het geheugen van uw huisdier te planten. U kunt het te planten op het graf van uw huisdier, of u kunt het te planten in de buurt van uw raam. Koop er een die is winterhard en een die je doet denken aan uw huisdier. Niet kopen van een grote boom voor een muis, en niet een geranium niet kopen voor een speelse kitten. Een krijgt die uw huisdier vertegenwoordigt.
 11. 11
  Omring jezelf met herinneringen, en wees niet bang dat u uw huisdier zal herinneren. Huilen en blij zijn dat je tijd te besteden met uw huisdier gehad. Liefdevolle en verliezen is hard, maar niet liefdevol en niet te verliezen is moeilijker.

Tips

 • Vergeet niet uw huisdier, maar dan, door elkaar halen je sociale leven. Doe leuke dingen, en je zal niet vergeten over hen voor altijd, maar je zult niet blijven denken over hen.
 • Praat over uw huisdier en houdt de herinneringen levendig en fris.
 • Schrijf in je agenda. Elke avond, schrijven wat je voelt en wat je je herinnert. Op een dag zul je terugkijken en lees de herinneringen, en de tranen kunnen komen overstromingen terug, maar je zult ook denken aan de herinneringen alsof het gisteren was.
 • CRY UW OGEN UIT! Het klinkt raar, maar het zal je beter te voelen.
 • Probeer niet te vergeten, maar probeer niet en onthouden. De geest zal vrijgeven herinneringen als je klaar bent.
 • Praat het uit met je vrienden, en huilen een beetje.
 • Praten over je verlies kan je huilen, maar het helpt.
 • Neem altijd een doos tissues. Huilen jezelf in slaap zal helpen het hart te helen.
 • Maak een heiligdom of een doos met speelgoed van uw huisdier, zoals een kraag, een bal of een diervoeder schotel met zijn naam erop. Doe deze dingen in een doos en versier het met memorabilia.
 • Als je gecremeerd uw geliefde huisdier, krijgen een huisdier urn halsketting en plaats enkele van hun as erin. Draag het dicht bij je hart altijd.

Waarschuwingen

 • Sommige mensen zullen het niet begrijpen en wat wil. Laat je niet boos, uitleggen.
 • Een enkele traan betekent dat u heb liefgehad en verloren en hou nog steeds maar hebben onthouden en niet verplaatst maar opgeschoven.

Dingen die je nodig hebt

 • Weefsels
 • Een doos
 • Een plant
 • Een foto of 100 foto's
 • Een medaillon
 • Een moment dat je kunt onthouden zonder verdrietig