Wki

Hoe te kraft ® macaroni en kaas te maken

Iedereen kan nemen wat er in de blauwe doos en gooi het bij elkaar, maar het belangrijkste is de invoering van de ingrediënten in de juiste volgorde

Stappen

Hoe te kraft ® macaroni en kaas te maken. Terwijl het water komt aan de kook, stap uit uw ingrediënten.
Hoe te kraft ® macaroni en kaas te maken. Terwijl het water komt aan de kook, stap uit uw ingrediënten.
 1. 1
  Vul een pot ongeveer driekwart vol met water en breng aan de kook. Er is geen noodzaak om het water te meten, omdat je later worden aftappen van de noedels.
 2. 2
  Terwijl het water komt aan de kook, stap uit uw ingrediënten. Meet 1/4 kop melk en afgesneden van de hoeveelheid boter die je nodig hebt. De instructies bellen voor meer boter, maar als je het leuk vindt romig, gebruik maken van de volledige bedrag.
 3. 3
  Giet de noedels wanneer het water bereikt de kook en bellen zijn actief stijgt naar de top. Zet het vuur lager tot medium-hoog. Roer een paar keer zodat ze niet aan elkaar kleven.
 4. 4
  Giet de noedels af als ze zacht worden (u kunt vertellen door te proeven, of het hebben van een goede timing). Zet de warmtebron uit. Giet de noedels terug in de pan.
 5. 5
  Voeg de boter toe en roer. Blijf roeren tot de noedels zijn gecoat en de boter volledig is gesmolten.
 6. 6
  Giet de kaassaus, en zorg ervoor dat al het poeder te krijgen van de hoeken.
 7. 7
  Giet melk over de saus en roer alles door elkaar, werken vanuit de rand van de pot naar binnen, in een opvouwbare beweging.
 8. 8
  Schep in een kom en eet smakelijk!

Tips

 • Als u kinderen die hun groene groenten niet zal eten hebben, gooi een blikje gesneden groene bonen (niet Frans gesneden) in het water als je het kookt. De groene bonen zal absorberen een deel van de kaas smaak en niet smaakt groenten in het eindproduct.
 • Om strek je mac & cheese, voeg een paar handenvol extra elleboog noedels. U zult meer kaas moeten compenseren, hoewel, als je meer dan een handvol voegen. De Kraft kaas hebben betrekking op bepaalde extra, maar niet veel.
 • Als een alternatieve orde van dingen te doen, terwijl de noedels worden aftappen, smelt de boter in de pan, terwijl de pan nog heet is. Roer de kaassaus en sommige (maar niet alle!) Van de melk. Vouw in de noedels en voeg de rest van de melk.
 • Als je het leuk pittig, voeg een theelepel of twee van Habanero tabasco. Wees gewaarschuwd, dit spul is warm, maar het zal een aantal goede mac & cheese te maken.
 • Een beetje yoghurt of zure room kan macaroni en kaas een beetje meer van een tang te geven en te helpen maken het romig. Je zou het te vervangen voor een deel van de boter om dingen te verlichten.
 • Voeg een blikje tonijn na alles door elkaar mengen. Zorg ervoor dat de tonijn eerst uitlekken. Zelfs als je niet normaal zoals tonijn, probeer het in Mac en kaas. Het is heerlijk. Een beetje citroen peper met het voegt een aantal leuke smaak.
 • Als je teveel macaroni opslaan waarschijnlijk gewoon net zo goed een dag of wat later te proeven. Voeg een beetje melk en / of geraspte kaas aan de noedels en magnetron te helpen terug te brengen van de smaak en textuur.
 • Verpak het eindproduct met een opscheplepel, dek af en laat 15-20 minuten om de smaken set te helpen, vooral als je kruiden toegevoegd.
 • Voor een beetje extra smaak, voeg een snufje nootmuskaat. Het brengt de kaas smaak echt mooi.
 • Rasp wat cheddar erover aan het eind en roer om te mengen. Dit maakt het extra cheesy. Als je op een budget, breken een plakje Europese kaas erin en roer goed.
 • Als je merkt dat je macaroni te zacht (als lijm) hoeft macaroni niet koken voor de volledige tijd die het zegt op de doos. Meestal ongeveer 6 minuten is voldoende tijd voor het aan de kook.

Waarschuwingen

 • Laat uw kookstudio!
 • Uw pan kan overstromen tijdens het kokende water. Als dit gebeurt, schuif de pan uit de buurt van de brander.