Wki

Hoe te katten af te weren

Ze kunnen je eigen katten, of behoren tot een buurman, ze kunnen wilde zijn. Hoe dan ook, er zijn momenten waarop je kan nodig zijn om katten af ​​te weren uit te gaan in uw tuin, tuin, schuur of gebieden binnenkant van uw huis. Het bijhouden van een bepaald kat uit is niet altijd gemakkelijk, maar er zijn verschillende dingen die je kunt doen de ruimte minder aantrekkelijk te maken.

Stappen

Hoe te katten af te weren. Gebruik citrus geurende schoonmaakmiddelen op aanrechtbladen, apparaten, meubels en andere plaatsen in uw huis waar u niet wilt dat uw katten om te gaan.
Hoe te katten af te weren. Gebruik citrus geurende schoonmaakmiddelen op aanrechtbladen, apparaten, meubels en andere plaatsen in uw huis waar u niet wilt dat uw katten om te gaan.

Repel katten binnenshuis

 1. 1
  Gebruik citrus geurende schoonmaakmiddelen op aanrechtbladen, apparaten, meubels en andere plaatsen in uw huis waar u niet wilt dat uw katten om te gaan.
 2. 2
  Toss lavendel en sinaasappel of citroen schillen in kleine kommen en leg ze op de planken naast breekbare voorwerpen, of andere plaatsen waar u niet wilt dat uw katten om te gaan. Voeg etherische oliën in diezelfde geuren om de geur te verhogen, indien nodig.
 3. 3
  Spuit lavendel of citrusvruchten stof luchtverfrissers op tapijten aan katten weg te houden van bepaalde kamers in het huis. U kunt ook gebruik maken van deze sprays op andere zachte ondergrond, zoals gordijnen en bedspreien, om katten af ​​te schrikken van die plaatsen.

Afstoten katten uit een tuin

 1. 1
  Fabriek rue in en rond uw tuin. Dit kruid staat bekend om katten af ​​te weren. In de herfst kunt u oogsten en drogen rue en op te slaan in de winter. In het voorjaar, strooi het in de tuin voor een nieuw seizoen van de kat afstotend.
 2. 2
  Groeien andere planten in de tuin die gekend zijn om katten af te weren. Citronella, citroengras, eucalyptus en lavendel behoren die bekend zijn het meest effectief.
 3. 3
  Mulch de oppervlakte van de tuin met citrusvruchten schillen, koffiedik of pijptabak. Alle zijn bekende kat afschrikmiddelen, en al zijn gunstig voor uw tuin.
 4. 4
  Zet kleine stenen in de tuin waar er wordt blootgesteld aan vuil katten voorkomen graven.
 5. 5
  Snijd plastic tapijt lopers te passen tussen tuin rijen of enig ander gebied waar een grote hoeveelheid vuil wordt blootgesteld. Leg ze in de tuin met de spaak kant naar boven en dan bedek ze met grond. Deze spaken zal niet de poten van de katten 'verwonden, maar zal ze afschrikken.
  • U kunt plastic tapijt lopers bij de meeste winkels met kantoorbenodigdheden en tapijt winkels. Ze kunnen een beetje duur, maar zodra je ze aanpassen voor uw tuin, kunt u ze gebruiken jaar na jaar.
 6. 6
  Leg kippengaas plat op de grond tussen de rijen als een goedkoop alternatief voor tapijt lopers. Gebruik rotsen of gemalen spikes aan de uiteinden van de stukken te verankeren en bedek het kippengaas met grond.
 7. 7
  Probeer een commercieel verkocht kat afstotend volgende aanwijzingen van de fabrikant. Zorg ervoor dat u alleen kiezen voor producten die afschrikken, maar niet katten en andere dieren schaden.
 8. 8
  Opzet van een plek in uw tuin voor katten gebruiken. Als u uw tuin minder aantrekkelijk voor katten te maken, wilt u misschien om ze te voorzien van een out-of-the-way gebied in uw tuin om de kans dat ze terugkeren naar uw tuin te verminderen.
  • Geef katten een kattenbak door bewerken van de bodem in een aangewezen gebied of zetten zand op de grond in die plek. Reinig het gebied regelmatig hen aan te moedigen blijven gebruiken.
  • Maak een kat-vriendelijke omgeving in dat gebied van de werf. Plant kattenkruid, zodat het gras om groter te groeien, en voeg een grote baars of twee als er niet een boom, hek of andere hoge plek beschikbaar.

Afstoten katten uit een werf

 1. 1
  Installeer een ultrasone huisdier afstotend ontworpen om katten af te weren met hoorbare transmissies die mensen en de meeste andere dieren niet horen. Gebruik deze afweermiddelen als je huisdieren van je eigen.
 2. 2
  Plaats motion-geactiveerde water sprinklers op strategische plekken. Plaats ze in gebieden waar je weet dat katten voer de werf, en in verscheidene andere plaatsen, als goed. De locatie van de sprinklers regelmatig of de katten leert om ze te vermijden.
 3. 3
  Probeer dezelfde technieken die werkte voor tuinen, zoals de aanplant rue of verspreiden koffiedik, alleen uw inspanningen te concentreren rond ingangen en gebieden in de tuin dat katten het meest gebruikt
 4. 4
  Afsluiten van ingang weg te schuren, veranda's of andere gebieden die katten slapen. Het wegnemen van hun schuilplaats kunnen ze buiten te houden van uw tuin geheel.

Waarschuwingen

 • Contact op met uw lokale dierlijke controleambtenaar als je met een probleem met wilde katten. Plaatselijke wetten variëren met betrekking tot de controle van de katten.