Wki

Hoe te groene paprika groeien

Groeiende groene paprika's kan een ideale optie voor elke would-be tuinman. Met een beetje hard werken en zorg, kunt u koesteren peper planten in het produceren van levendige en stevige groene groenten die elke u kunt vinden in de supermarkt of boerenmarkt zal wedijveren. Omdat de planten nodig hebben zorg te bloeien, te weten hoe om te groeien groene paprika's goed is essentieel voor uw succes als een peper tuinman.

Stappen

Hoe te groene paprika groeien. Selecteer een verscheidenheid aan groene peper die goed in het gebied waar u woont groeit.
Hoe te groene paprika groeien. Selecteer een verscheidenheid aan groene peper die goed in het gebied waar u woont groeit.
 1. 1
  Selecteer een verscheidenheid aan groene peper die goed in het gebied waar u woont groeit. Er zijn een aantal verschillende soorten van groene peper planten op de markt, wat meer tolerant ten opzichte van warmte of koude dan anderen, zodat je nodig hebt om een ​​ras dat het beste past bij uw klimaat te kiezen. Controleer de verpakking van het zaad voor een indicatie van wat de regio's ze het beste zullen doen, of vraag een tuinman of sales associate om hulp. U kunt ook onderzoeken welke rassen het goed doen in uw omgeving online.
 2. 2
  Plant groene peper zaden binnenshuis. Start de zaden ongeveer 7 tot 10 weken voordat u klaar bent om ze te planten buiten bent. Kieming matten zijn een goede optie voor het planten paprika's in, omdat ze de zaden warmer en vochtiger dan standaard planters zullen houden.
 3. 3
  Houd het zaad zakjes in een locatie die constant warm. Drenken ze alleen als de grond droog op aanrakingen is. Indien mogelijk, plaats de zaden onder een warmtelamp om het zaad bereiken van een constante temperatuur van 80 graden Fahrenheit (27 graden Celsius), terwijl ze binnen, die hen helpen sneller groeien blijven.
 4. 4
  Graaf een geul. Hebben tot doel de jonge peper planten ongeveer 7 inch (17,8 cm), en ruimte ze ruwweg 18 tot 24 inch (45,7-61,0 cm) uit elkaar te planten. De ideale locatie om te planten zullen in de volle zon met een rijke, luchtige bodem.
 5. 5
  Verplanten je paprika's in de geul. Probeer dit te doen 2 tot 3 weken na de laatste lente vorst in uw omgeving. De buitentemperatuur en de grond moet consequent zijn niet minder dan 65 graden Fahrenheit (18 graden Celsius). Als u koopt semi-volgroeide groene peper planten van uw lokale kwekerij, is dit ook het ideale moment zet ze in je tuin.
 6. 6
  Bedek de wortels van de peperplant. Gebruik een nog mix van vuil opgegraven uit de loopgraaf en compost, die vitale voedingsstoffen zal bieden aan de groeiende planten.
 7. 7
  Water de groene peper planten regelmatig. De grond moet vochtig en warm zijn te allen tijde om de planten te stimuleren te bloeien en te groeien.
 8. 8
  De planten met een rij deksel. Doe dit als de temperaturen dalen onder de 65 graden Fahrenheit (18 graden Celsius) tijdens elke avonden. De rij dekt beschermen de gevoelige bloeit en houd de planten warm.
 9. 9
  Laat de paprika groeien tot ten minste 3 tot 4 inch (7 0,6-10,2 cm) alvorens ze. Dit duurt ongeveer 50 tot 70 dagen vanaf het tijdstip van transplantatie, afhankelijk van de soort van peper.

Tips

 • De perfecte buitentemperatuur voor de teelt van groene paprika's is overdag temp van rond de 75 graden Fahrenheit (24 graden Celsius) en een nachtelijke temperatuur van ongeveer 65 graden Fahrenheit (18 graden Celsius). Elke temperatuur die warmer of kouder zal stunt van de groei van de peper planten en ze te verbieden tegen het dragen van groenten.
 • Vermijd het gebruik van chemische meststoffen, terwijl de paprikateelt. Het stikstof in de meeste chemische additieven te hard, en zal de stengels op groot, maar produceert geen peppers groeien.
 • Als de bladeren van uw groene peper planten verwelken, de planten zijn waarschijnlijk te heet. Probeer het verhogen van de hoeveelheid koud water die u biedt, arcering de planten in de heetste delen van de dag, of het verwijderen van een plastic zeil of mulch uit de grond rond de planten.
 • Plant peper zaden binnenshuis in een zaaien doos gemaakt van margarine pakketten. Zet dit vak op de kap van de centrale verwarming eenheid of boven een warme kachel of radiator. Leg een plank onder het vak als de temperatuur te hoog wordt. Zie Google doos zaaien

Waarschuwingen

 • Vermijd het planten van uw groene peper planten vóór de dag en nacht temperaturen buiten zijn consistent boven de 50 graden Fahrenheit (10 graden Celsius), of de planten zullen bevriezen en waarschijnlijk sterven.

Dingen die je nodig hebt

 • Groene peper zaden of planten
 • Kiemkracht mat
 • Hete lamp
 • Compost
 • Water
 • Rij deksel