Wki

Hoe te geitenlammeren bottlefeed

Heb je jezelf spelen mama om iemand anders 'kinderen? " Hier is hoe je die onstuimige babygeiten uitstappen om een ​​gezonde, goed gevoede start.

Stappen

Hoe te geitenlammeren bottlefeed. Bereid twee lege, 20-oz.
Hoe te geitenlammeren bottlefeed. Bereid twee lege, 20-oz.
 1. 1
  Bereid de melk. Dit zou koemelk (hoewel het het beste om te proberen om het te vermijden omdat de vetmoleculen zijn groter en moeilijker te verteren dan geitenmelk, en het is niet zo goed voor de kinderen), geitenmelk van een CAE-vrije zogende hinde (zie tips), gepasteuriseerde geitenmelk of een voorbereide formule.
 2. 2
  Bereid twee lege, 20-oz. flessen te vullen door een trechter bij de bovenkant.
 3. 3
  Giet de melk in elke fles, via de trechter tot de fles vol.
 4. 4
  Bevestig de nippels aan de top van elke fles.
 5. 5
  Bieden van een flesje op elk kind, houdt het op het niveau waarop de hinde's spenen beschikbaar zou zijn.
  Het kind is waarschijnlijk pauzes te nemen van zogen ongeveer elke 20 seconden of zo, waarschijnlijk om de zuigkracht in de fles los. Sommige tepels hebben een klepje aan de ene kant van de basis, en u kunt dit vast te houden met je wijsvinger terwijl u de andere kant van de basis de meeste van de weg de schroefdraad van de fles met uw duim. Wanneer goed uitgevoerd, kunt u luchtbelletjes stijgen als ze in de fles. Dit helpt om de fles ontlucht en vermindering afzuiging.
  U kunt voeden de kinderen een bepaalde hoeveelheid (ongeveer 1-2 flesjes per stuk, of wat dan ook wordt aanbevolen op de formule-pakket) of totdat ze vol zijn en hun belangstelling verliezen.
 6. 6
  Veeg de melk af van hun gezichten en bont. Zo niet, dan kunnen ze bedorven melk later likken elkaar.
 7. 7
  Zorg ervoor dat de kinderen zich ergens warm en tochtvrij te gaan liggen en te verteren hun maaltijd.
 8. 8
  Schoon alles met water en zeep voor de volgende keer.

Tips

 • Hoewel het misschien voelt u zich al warm en fuzzy binnen, het is meestal niet een goed idee om de jongen (s) zitten of staan ​​op je schoot terwijl flesvoeding. Als ze zwaarder, zal dit omslachtig en onhandig geworden. De daad van flesvoeding zal socialiseren de kinderen op de mens; houdt ze dicht terwijl dit te doen is niet echt nodig voor dit doel.
 • Bottlefeed je kinderen 2 tot 3 maal per dag, bij gelijke intervallen. Als u trek de kinderen bij de geboorte, moeten ze gevoed biest worden elke 4-6 uur voor de eerste paar dagen van het leven.
 • Als je veel kinderen te voeden, onderzoek een Lambar feeder. Lambars kunnen worden gekocht of gemaakt van een food-grade emmer en slang.
 • Pasteuriseren geitenmelk zal de CAE virus te doden, zodat kinderen kunnen gevoed gepasteuriseerde melk veilig zijn zonder risico op infectie.
 • Het is algemeen management praktijk op melkgeitenbedrijven voor de kinderen om te scheiden van de moeder geit (de dam) onmiddellijk na de geboorte. Dit komt omdat er een virus dat via de melk die artritis veroorzaakt later in het leven van de geit kan worden overgedragen.

Waarschuwingen

 • Sommige commerciële formules, zoals Purina Kid melkvervangers, hebben aanwijzingen om overvoeding te voorkomen. Overvoeding van deze formules kan diarree veroorzaken.

Dingen die je nodig hebt

 • Melk of commerciële kunstmelk formule
 • Flessen
 • Tepels
 • Trechter