Wki

Hoe te formica werkbladen schilderen

Geduld, goede voorbereiding en goede ventilatie zijn de sleutel tot het overspuiten van uw werkbladen voor minder dan 75€.

Stappen

Hoe te formica werkbladen schilderen. Neem alles uit de tellers.
Hoe te formica werkbladen schilderen. Neem alles uit de tellers.
 1. 1
  Neem alles uit de tellers. Van plan om te werken rond uw keuken gedurende ten minste twee volle dagen.
 2. 2
  Reinig de tellers grondig, met behulp van een op ammoniak gebaseerd reinigingsmiddel. Goed uitspoelen en laten de tellers droog. Het zou geen kwaad om ze weer schoon. Doe hetzelfde aan de backsplash, als je van plan bent om het te schilderen, als goed.
 3. 3
  Licht opschuren de oppervlakken van het aanrecht (en backsplash, als dat deel van je project). Deze stap zal alle ingesloten vet te verwijderen en zal het oppervlak een beetje een "tand", dat helpt de primer hechten geven. Vegen van oppervlakken volledig om alle stof te verwijderen.
 4. 4
  Tape van alles wat je niet wilt schilderen. Dit omvat backsplash, als je niet wilt om het te schilderen (hoewel het kan echt ziet er geweldig uit als u het in uw project), evenals de vloer, muren en kasten onder en boven. De verf aanbevolen zal overal gaan.
 5. 5
  Breng een goede primer, zoals Kilz. Met een schuimroller en werken langzaam om luchtbellen te voorkomen. Goed laten drogen zoals aangegeven op het product. (Als je stappen kunt doen 1-5 in een dag, geweldig. Stop. Laat het allemaal droog.)
 6. 6
  Zand eenmaal zeer licht. Nogmaals, vegen van de oppervlakken om alle stof te verwijderen.
 7. 7
  Rustoleum maakt een product met de naam steen creaties die prachtig omhoog houdt. Er zijn vele kleuren. Het heeft een beetje een kiezel-effect dat een interessante textuur geeft. Krijg tenminste drie blikjes, dus je zult veel van dezelfde kleur veel voor touch-ups hebben. Breng een eerste laag en laat het volledig drogen.
 8. 8
  Breng een tweede dunne laag, het invullen van eventuele lacunes als nodig. Laat volledig, ook deze droog.
 9. 9
  Solliciteer polyurethene met schuim roller, weer langzaam werken om luchtbellen te voorkomen. Deze afwerking kan worden herhaald zo vaak als je bereid bent om het toe te passen zijn, maar laat elke toepassing goed drogen.
 10. 10
  Behandel uw nieuwe werkbladen zoals u elke andere nieuwe werkbladen. Messen zullen snijden in de afwerking, dus niet direct snijden op het. Regelmatig reinigen met water en droog water morst zo snel als je kunt.
 11. 11
  U kunt later de polyurethene afwerking maanden opnieuw toe te passen; gewoon zeker het oppervlak schoon en droog is.

Tips

 • Gebruik tape en krant schilderstape op de vloer, kasten, en de aangrenzende muren bedekken. De tijd die je besteedt de voorbereiding van uw oppervlakken zal veel minder dan de clean-up tijd zijn als je niet zorgvuldig.
 • Behandel het als je een dure afwerking zou - Don 't gesneden erin, en geen hete pannen niet op leggen. Ruim troep voordat ze drogen op, en laat het water ophopen op het voor langere tijd. Gebruik een niet-schurend reinigingsmiddel.
 • Als het sproeien van een groot gebied, gebruik dan een wegwerp plastic druppel doek om aangrenzende oppervlakken beschermen. Deze zijn zeer goedkoop (minder dan 5€ voor 9 "x 12") en kan op maat worden geknipt.

Waarschuwingen

 • The Stone Creations verf bevat deeltjes die zal vliegen over wanneer de verf wordt gespoten; houden bedekt alles wat je niet wilt geschilderd (zoals de kabinetten).
 • De meeste spuitverf zijn giftig. Isoleer uw werkgebied, benadrukken goede ventilatie, draag een masker, en houd kinderen en huisdieren uit de buurt. Beter nog, verwijder het aanrecht en buiten schilderen. Dit is misschien niet realistisch met een groot aanrecht, maar is zeer gemakkelijk te doen in het geval van een kleine ijdelheid top. (Ref: http://www.ehow.com/how_4911418_remove-laminate-countertops.html )

Dingen die je nodig hebt

 • Een ammoniak-gebaseerde reiniger
 • Fijn schuurpapier
 • Kleine schuim verfroller en een aantal reserve-rollers
 • Kilz primer (wit voor lichte aanrecht verf kleur, donker voor de donkere kleuren - als je het kan vinden)
 • 3-4 blikjes Stone Creations spuitverf door Rustoleum
 • Watergedragen polyurethene transparante afwerking