Wki

Hoe te flatterende foto's van jezelf te nemen

Het is tijd om uw imago te vernieuwen! Misschien wil je laten zien dat de nieuwe doen, of misschien wilt u de wereld laten zien hoe je eruit ziet ongeschoren. Als je wilt fatsoenlijke foto's van jezelf voor Facebook, G+, of iets anders nemen, volg deze eenvoudige stappen.

Stappen

Hoe te flatterende foto's van jezelf te nemen. Maak een foto per dag.
Hoe te flatterende foto's van jezelf te nemen. Maak een foto per dag.
 1. 1
  Ontspan. Het nemen van foto's van jezelf is veel minder belastend dan modellering voor iemand anders. Als je een bos van slechte foto's te maken, kunt u ze gewoon verwijderen uit je digitale camera voordat iemand kan zien.
  • Doen zoals modellen en acteurs doen: de praktijk een aantal poses in de spiegel eerst te zien wat je wilt en wat is makkelijk te doen. Het belangrijkste ding om te pronken is uw glimlach. Misschien heb je je mond dicht als je lacht, of misschien heb je graag al uw tanden te laten zien. Hoe dan ook is prima: vergeet alles wat je hoeft niet te kijken perfect. Het moet gewoon een beroep op u, en het is oke!
  • Het helpt om je tong te duwen tegen de achterkant van je tanden voor glimlachend.
 2. 2
  Maak een foto per dag. Maak een foto elke dag, wanneer u zich het meest comfortabel over hoe je het bekijkt. Uw beste tijd mag de ochtend of in de avond-of wanneer je voelt hoe je jezelf wilt projecteren. Vertrouwen telt.
  • Zet op een aantal make-up als je wilt, doe je haar een beetje, of gewoon iets waardoor je je beter voelt over jezelf. Als je een heleboel foto's te nemen op een lage zelfwaardering dag, ongeacht hoe ze echt kijken, je zult waarschijnlijk vinden fouten in hen, alleen maar omdat je voelt je niet goed die dag uitzien.
 3. 3
  Experimenteer met de instellingen. Een flitser kan echt wassen je uit, wat een zegen kan zijn als je veel van vlekken, maar weet gewoon dat mensen zijn niet dom en als je het beeld zo helder heeft gemaakt dat de helft van je gezicht is niet te zien of is onscherp, zullen ze weten dat er iets aan de hand.
  • U kunt de camera ook instellen op verschillende tinten, afhankelijk van het licht hebben. Er is een instelling, die meestal wordt aangeduid met een kleine gloeilamp-geven u opnamen maakt in gloeilamp-en dit maakt het algemeen alles wat blauw getint als je niet de flitser gebruiken. Gewoon spelen rond met alle verschillende opties op uw camera en zien welke maakt je de beste kijken.
  • Met behulp van Instagram voor uw opname kunt u direct toegang tot een aantal echt "kunstzinnige" foto's van jezelf die een saaie foto kan veranderen in iets heel interessant.
 4. 4
  Zo veel foto's als je kunt. Je moet heel veel om uit te kiezen als je klaar bent en hoe meer mogelijkheden, hoe beter. Maken gezichten, serieus, wees goofy. Alsof je in een foto booth en net zo gek als je kunt zijn. U mag niet de "beste" foto van jezelf te krijgen, maar je zou het meeste plezier te krijgen en mensen twee keer kijken!
 5. 5
  Vermijd een verdubbeling van uw dubbele kin. Als je ook maar een beetje onderkin neem nooit de foto van onder je gezicht. Een universeel vleiend hoek is iets boven en nadat je gezicht gedraaid in een hoek.
 6. 6
  Benadruk de onderdelen die u wilt over jezelf. Als je leuke lippen, een goede manier om ze te pronken is om je hoofd naar boven kantelen, zodat de camera onder je lippen, waardoor ze er nog voller. Als u niet beschikt over volle lippen, een manier om ze te laten verschijnen voller is veel lip-gloss met een beetje schar van glinsterend wit in het midden van uw mond.
 7. 7
  Verberg je maag. Als je nerveus bent over uw maag wezen pouchy zijn, dan liggen op je bed en bereiken de camera omhoog met een arm iets boven je gezicht. Het neemt niet veel van uw lichaam te tonen en zelfs als het niet zien je maag de hoek is een grote!
 8. 8
  Gebruik photoshop om gebreken te verbergen. Open je afbeelding in Photoshop. Selecteer in het menu Beeld, selecteer Aanpassingen Afbeelding>, en vervolgens Levels... ". Klik op de Auto-knop. Zie, niet dat er beter uitzien al? Ook in dat zelfde menu is het te veel gebruikt helderheid / contrast optie. Gebruik het, natuurlijk, maar vergeet niet minder is meer.
  • Als je een gevorderde Photoshop-gebruiker bent, kunt u inches trimmen, vlekken, gladde huid tinten te elimineren, voeg een romantische zachtheid, of jezelf te kijken siller dan ooit.
  • Gebruik de burn tool, de spons gereedschap, en de dodge tool, die zijn allemaal in de menubalk. De dodge tool zal verlichten dingen, de burn tool zal donkerder hen, en de spons tool zal ze minder kleurrijk. Gebruik belichtingsinstellingen laag, zodat u geleidelijk aan veranderingen.
 9. 9
  Gebruik zwart en wit voor een verandering. Dit kan zeer vleiend in dat het verbergt onevenwichtige huidtinten en al die andere zaken die niet kunnen worden verborgen met make-up alleen.
 10. 10
  Besteed aandacht aan verlichting. Verlichting is altijd een belangrijke factor. Professionele fotografen maken vaak gebruik van indirect licht eerder dan schijnt het licht direct op een onderwerp. Dit effect kan worden bereikt door schijnt uw licht op een muur of paraplu, of met behulp van een grote witte poster boord om het zonlicht op je stuiteren.

Tips

 • Kijk in de spiegel voordat u de foto maakt en vast te stellen van wat er nog niet is opgelost. (Haar, make-up, enz.).
 • Hebben een interessante achtergrond om uw foto te verrijken. Vermijd echter een rommelige achtergrond zodat de focus van de foto is op je.
 • Probeer het nemen van foto's in verschillende kamers, zodat u weet welke kamer had de beste verlichting voor u.
 • Een geweldige manier om een ​​beetje variatie in je foto is om niet altijd je gezicht dode punt in de foto. Dit is de zogenaamde bull's eye samenstelling. Elke keer in een tijdje, houd de camera een beetje naar rechts of links.
 • Als u niet wilt dat de camera in de foto met u, aan de voorkant van een spiegel en houd de camera uit, zodat u zelf kunt zien in het scherm, hoewel de camera naar u toe. (Het is een beetje lastig maar dus neem veel foto's.)
 • Niets is meer cliche dan het zien van je arm breiden uit om de foto te nemen. Overweeg het gebruik van een timer en instellen van de camera. U kunt ook proberen te experimenteren met verschillende hoeken aan de 'cheesy' look van een arm uitstrekt out te voorkomen.
 • Probeer te voorkomen dat gebruik van de flitser op de camera-het brengt vlekken en oneffenheden in je huid. De beste manier om uw foto's licht is het opzetten van een lamp achter de camera, wees van u iets.
 • Als je niet van bepaalde delen van je gezicht, zet meer richten op andere delen. Bijvoorbeeld, als je niet van je lippen, draagt ​​een lichte oogschaduw.
 • Webcam foto's zijn altijd mooi korrelig kijken en je kunt niet echt de hoek verandert, dus tenzij je niet kunt vermijden, gebruik een echte camera.
 • Gebruik een foto-editor die bij voorkeur heeft de 'soft touch' effect, zal dit hopelijk blokkeren de achtergrond en maakt je huid vrij perfect.
 • Neem veel foto's per dag dus je bent meer gewend aan het hebben van foto's van u.

Waarschuwingen

 • Gewoon voorzichtig zijn blind je zelf niet te knipperen.