Wki

Hoe te eten wilde vogels

Het opzetten van een vogel feeder te eten wilde vogels kunt u een kans om wilde vogels te observeren op een kortere afstand te geven, zie verschillende soorten vogels, en leer meer over uw lokale vogels op een plezierige manier, het is zeker een geweldige manier om je kinderen bloot naar de wereld van de vogels. Het is ook een manier van helpen om wilde vogelpopulaties te ondersteunen, met name in stedelijke en verstoorde omgevingen, mits u ze voeren van de juiste voeding, ja, het zijn aanpasbaar wezens, hebben veel inheemse vogels in aantal toegenomen in vele delen van de wereld dankzij de menselijke wezens waardoor voedsel voor hen. Dit artikel zal de grondbeginselen van het kiezen van voedsel en een vogel feeder, het opzetten van de vogel feeder, en het vermijden van bezoeken van plagen en ongewenste vogelsoorten.

Opmerking: Hoewel een groot deel van dit artikel heeft betrekking op vogels vaak gevonden in de Europese regio Noord, heeft af en toe een vermelding van vogels uit andere delen van de wereld gedaan om gelijkenissen te markeren. Echter, zorg er altijd voor de lokale behoeften voor vogels checken in uw regio, omdat deze kunnen variëren.

 • 1 Steps
  • 1.1 Het kiezen van het vogelvoer
  • 1.2 Het kiezen van de vogelvoeder
  • 1.3 Instellen van de vogelvoeder
  • 1.4 weg te houden van ongedierte
 • 2 Tips
 • 3 Waarschuwingen
 • 4 Wat je nodig hebt
 • 5 Gerelateerde Googles
 • 6 Bronnen en Citaties

Stappen

Hoe te eten wilde vogels. Houd in gedachten dat niet alle zijn gelijk geschapen.
Hoe te eten wilde vogels. Houd in gedachten dat niet alle zijn gelijk geschapen.

Het kiezen van het vogelvoer

 1. 1
  Houd in gedachten dat niet alle zijn gelijk geschapen. Zaad is de meest voorkomende vogel voedsel gebruikt tijdens het voederen van wilde vogels, maar kies uw zaad wijselijk. Verschillende vogels de voorkeur verschillende soorten zaad. Bijvoorbeeld:
  • Kardinalen, kleine of grote vinken, en grosbeaks liever in de feeder tijdens het eten. Deze vogels genieten van zwart-olie; kleine vinken liever zonnebloem harten en distel.
  • Andere vogels hebben de neiging om voedsel te grijpen en het eten uit de buurt van de feeder; deze vogels zijn chickadees, mezen, boomklevers, en, en liever zwart-oliezonnebloem en gepelde pinda's in tweeën (hele pinda's).
  • Kies wit proso gierst voor de grond-voedende vogels, zoals juncos en mussen, towhees, en duiven.
  • Sommige vogels verkiezen nectar dan zaden, zoals de regenboog parkieten in Australië en kolibries in Noord-Europa (zie volgende stap).
  • Kijk gedrag te leren welke zaden ze zullen liever neighborhoodbird species '.
 2. 2
  Koop nectar, of maak het zelf. Nectar, gebruikt om kolibries en wielewalen trekken, moet een verhouding van vier delen warm water op een deel suiker. Laat de zelfgemaakte nectar te koelen voor gebruik.
  • U kunt ook nectar commercieel te kopen, in vloeibare of poedervorm. Dit zou beter zijn wanneer de balans van voedingsstoffen in de nectar is belangrijk voor het behoud van de gezondheid van de vogels (zoals met regenboog parkieten). Kijk voor merken die uitleggen hoe ze voedingswaarde hebben afgewogen de nectar voor de soorten die specifiek zijn voor uw achtertuin.
  • In Nieuw-Zeeland, zal het blussen van nectar als inheemse nectar is schaars trekken tui, waxeyes en bellbirds. In de tussentijd, planten sommige nectar bloeiende bomen aan de lokale natuurlijke voeding te verbeteren.
 3. 3
  Overwegen om andere soorten vogelvoer.
  • Niervet is het voedsel van de keuze voor vele diersoorten, waaronder spechten, boomklevers, mezen, Carolina Wren, en Tweekleurige mees. Druppelende of reuzel kunnen ook worden gebruikt.
  • Vogels zoals wielewalen en mockingbirds geniet van het eten van fruit zoals appels, bananen, sinaasappels en rozijnen. In Nieuw-Zeeland vogels zoals tui en waxeyes genieten sinaasappelen, appelen, grapefruit en peren.
  • Insectenetende vogels (vlees-insecteneters), net als de blauwe vogel, kookaburra's, kraaien, eksters en willy kwikstaarten zullen waarderen , In het bijzonder meelwormen. Echter, moet dit soort voedsel vers worden bereid elke keer dat je het te geven, en moet meestal worden beperkt tot slechts een eenmaal daags voer.
  • Water is een welkome aanvulling op de voeding, en kan worden voorzien van een vogel bad of een andere container.
 4. 4
  Zoeken naar specifieke voeding recepten vogel. Er zijn nogal wat goede ideeën voor het maken van je eigen vogel voedsel gericht op specifieke vogelsoorten. Vraag advies aan dergelijke plaatsen en de mensen als uw lokale behoud centra, nationale parken resource providers, uw dierenarts, lokale vogels redders en vogels experts. Maken van evenwichtige voeding kan helpen om ervoor te zorgen dat bepaalde soorten worden steeds broodnodige voedingsstoffen en het is ook een heel leuk voor de familie om betrokken te raken inch Hier zijn slechts een paar recepten:
  • Hoe je zelfgemaakte niervet taarten te maken
  • Hoe te meelworm niervet taarten te maken voor bluebirds
  • Hoe je zelfgemaakte vogelvoer maken
  • Hoe te pindakaas vogelvoer maken
  • Hoe te haver vogel taart maken
  • Hoe je duivenvoer te maken.
 5. 5
  Neem schelen hoeveel je het voeden van de wilde vogels. Als er voedsel overblijft na de dag voeden, dan ben je waarschijnlijk overvoeren van de vogels. Verminder de hoeveelheid dat je weggaat uit elke dag.
  • Om de kansen van overgebleven voedsel of voedsel zitten over te lang te vermijden, let op de tijd dat de vogels liever voeden en de doelstelling van de plaatsing van nieuwe levensmiddelen op deze tijden (ook op de toenemende behoeften tijdens het broedseizoen). De vogels zullen snel groeien gebruikt om uw routine bijpassende hunne.

Het kiezen van de vogelvoeder

 1. 1
  Kijk voor een vogelvoeder die:
  • Is makkelijk te vullen en schoon
  • Heeft geen scherpe randen
  • Houdt zaden beschermd tegen regen
  • Heeft correcte drainage
  • Kan afzien van het vogelzaad u van plan op het voederen
  • Is stevig, en zullen niet worden beschadigd wanneer deze valt
  • Trekt de vogels u geïnteresseerd bent in, zoals hieronder beschreven.
 2. 2
  platform feeders. Een platform, of lade, feeder is een dienblad met een dak erboven, en gaten in de wand of de bodem voor de afwatering. Hang platform feeders op bomen of palen, minstens twaalf centimeter boven de grond. Vogels aangetrokken door platform feeders zijn mussen, duiven, gaaien en kardinalen.
 3. 3
  Als u wilt kleine vogels te voeren, kiest buis feeders. Tube feeders zijn ontworpen met korte zitstokken en grote gaten, de voormalige zodat kleine vogels kunnen voeden zonder geïntimideerd door grotere vogels en de laatste, zodat ze kunnen voeden met grote zaden zoals zonnebloempitten. Hang buis feeders van bomen of veranda bladeren, of zet ze op hoge, vlakke oppervlakken.
 4. 4
  Laat kolibries voeden van nectar feeders. Met een buisvormige vorm en kleine gaten, zijn nectar feeders ontworpen voor kolibries. Schoon nectar feeders regelmatig om hoogste hygiënische eisen. Omdat je nodig hebt om regelmatig schoon te maken, kies dan een container die is gemakkelijk uit elkaar te halen en te reinigen.
 5. 5
  Houd niervet in niervet feeders. Niervet feeders, die er uitzien als vierkante draad kooien, zijn ontworpen voor het voeden van niervet (hierboven beschreven bij het kiezen van het Voedsel van de Vogel). Vogels kan houden op de kooien als ze eten het niervet, met meer dan een in uw tuin wordt aanbevolen om conflicten te vermijden tussen de grotere en kleinere vogels.
  • Als u hebt druppelen of reuzel overblijfsel uit koken, kunnen kleine stukjes worden op een schoon rechtop nagels of soortgelijke voorwerpen langs hek tops voor de vogels om uitstappen in de buurt en pikken. Gebruik geen roestige spijkers of objecten en geen scherpe uiteinden steken uit niet hebben.
 6. 6
  Voor een decoratieve uitstraling, kies dan een hopper feeder. Met een uiterlijk vergelijkbaar met een klein huis, kan hopper feeders een verscheidenheid van zaden houden en kunnen zitstokken hebben aan kleine en grote vogels passen. Echter, hopper feeders zijn favorieten van eekhoorns, en extra bescherming nodig is.

Het opzetten van de vogel feeder

 1. 1
  Kies de juiste locatie:
  • Omdat je wilt vogels kijken als ze zich voeden, het opzetten van de vogelvoeder naast een raam in een kamer ben je vaak in wordt aanbevolen. Het houden van de feeder binnen drie meter van een nabijgelegen venster zal ook voorkomen dat vogels per ongeluk botsing in het venster.
  • Biedt bescherming tegen de wind, hoewel bepaalde feeders dit niet nodig, zal pole-gemonteerde feeders zwaaien.
  • Houd de feeder in de buurt van bomen en struiken, deze bieden een plek voor de vogel te verbergen als roofdieren te dichtbij komen, iets wat vogels zijn voortdurend bewust van.
  • Zorgen dat roofdieren zoals uw geliefde kat of hond niet kan krijgen om de feeder. Zie hieronder voor meer informatie over het niet aantrekken of ontmoedigen van roofdieren.
 2. 2
  Monteer de vogel feeder. Het zijn verschillende manieren om vogelvoeders monteren, de feeder kan worden opgehangen aan een herder haak, gemonteerd op een paal, opgehangen aan een boom, op een stabiele, vlakke ondergrond, en bepaalde feeders zelfs hechten aan ramen, waardoor u een close- omhoog kijken naar de vogels. Volg de instructies bij het ontwerp dat u hebt gekocht of gemaakt.

Houden weg ongedierte

 1. 1
  Weg te houden van ongewenste vogels. Uw feed en feeders zal invloed hebben op wat vogels komen om uw tuin, bijvoorbeeld, als u wilt dat Brown-headed Cowbirds en huismussen weg te houden, vermijd witte proso gierst. Als u liever kleinere vogels, kiest feeders (zoals buis feeders) die grotere vogels niet kunnen gebruiken.
 2. 2
  Weg te houden roofdieren. Kies een buis feeder of andere kleine feeder die roofvogels niet kan openen, en houden de feeder in de buurt van een inheemse struik met dichte gebladerte dat bescherming biedt tegen aanvallen van roofdieren kunnen bieden.
 3. 3
  Weg te houden muizen en ratten. Muizen en ratten worden vaak aangetrokken door weggegooid zaad en minimaliseren van de hoeveelheid afgedankte zaad blijft muizen en ratten weg. Om dit te doen, kiest u zaden (zoals zwart-olie zonnebloempitten), die vogels in uw omgeving te genieten, voeg een catcher lade zaad aan de basis van een buis feeder, of diervoeder geheel andere voeding (boven in het kiezen van de Bird Food vermeld).
 4. 4
  Weg te houden eekhoorns. Overweeg het gebruik van een baffle, een koepelvormig stukje plastic dat onder of boven de vogel feeder kan worden geplaatst, of een die de vogels niet zal pijn doen, zoals een die cayennepeper bevat. Hang je feeder minstens vier meter boven de grond, indien de feeder is opknoping van een boom, hang hem zo ver mogelijk van de romp mogelijk - indien de feeder op een paal is bevestigd, houdt de paal uit de buurt van bomen of structuren.
 5. 5
  Wees voorzichtig met het stimuleren van fruit-etende vogels naar de tuin als je groeit fruit voor eigen consumptie. Misschien vindt ze ook smullen van uw fruit! Gebruik vogelnet dan kostbare fruitbomen en struiken, zodat u zowel kunt leven in harmonie.
  • Groeien inheemse voedselplanten voor de inheemse vogels aan te trekken om uw tuin en om hen te ontmoedigen van het eten van menselijk voedselgewassen. Dit zou ook goed voor het opslaan van water in uw tuin en het verlagen van de intensiteit van je werken in de tuin, zoals inheemse planten gedijen het beste in hun lokale omgeving.
  • Voer geen vogels probleem planten. De vogels zullen verspreiden deze bij het scheiden van de zaden, waardoor invasieve planten problemen ver buiten uw tuin. Zelfs beter als je niet groeien zoals planten die de vogels zou kunnen eten.

Tips

 • Voeden verweesde baby vogels is heel anders dan het voeden van volwassen vogels, die speciale aandacht en specialistische kennis van de behoeften van de bijzondere soorten '. Lees op de behoefte aan dat soort of spreken met een dierenarts of iemand in een vogel / dier te redden organisatie voor de nodige details.
 • Vermijd het voeden van vogels met brood, tenzij je absoluut zeker dat het zuiver en volkoren en dat de vogels die je voeden om daadwerkelijk kan verteren (niet allemaal kan). Veel vogels vinden het geweldig, van kleine vogelsoorten, zoals spreeuwen, vinken en mynahs, om de grotere vogelsoorten zoals eenden, ganzen, zwanen, etc. Een constante aanvoer van brood als voedselbron kunnen aanmoedigen schadelijke soorten te winnen over inheemse soorten, en bovendien, brood is hoog in zout en zout is slecht voor vogels, dus ofwel te vermijden voeden of houd de niveaus van brood gegeven laag. Erkend wordt dat er sprake kan zijn momenten waarop hoge energie complexe koolhydraten in de vorm van brood nuttig voor sommige vogels, zoals kaketoes, parkieten en lawaaierige minderjarigen kan zijn wanneer het broedseizoen en de natuurlijke voedselvoorziening zijn laag. Dit moet echter de uitzondering, niet de regel te zijn. Geef nooit vogels beschimmeld brood.

Waarschuwingen

 • Heb nectar niet recyclen, gooi de restjes weg.
 • Bij gebruik van gekochte vogelvoer, nooit voer het als het haar houdbaarheidsdatum is verstreken.
 • Weet wat niet aan de vogels te voeren. Zie Tips voor het brood. Vermijd ook voedsel zoals dessicated kokos en pinda's, deze zijn schadelijk voor vogels.

Dingen die je nodig hebt

 • Vogelvoer
 • Een vogel feeder
 • Een waterreservoir (optioneel)