Wki

Hoe te eekhoorns stoppen met het eten van uw vogelzaad

Veel would-be vogelaars lokken eekhoorns hun feeders evenals vogels. Hoe ga je eekhoorns stoppen met het eten van de vogelzaad en verscheuren van de vogel feeders? Alle houten en kunststof feeders kunnen door eekhoorns beschadigd worden als ze kunnen krijgen om hen. De meeste schade ontstaat wanneer het zaad is moeilijk te bereiken, zoals wanneer de feeder is bijna leeg. Eekhoorns zal kauwen in hout of plastic om de laatste paar zaden te krijgen.

Houden feeders vol, met behulp van goede kwaliteit feeders met metalen poorten of met behulp van open-tray stijl platform feeders waar het zaad is direct beschikbaar zal helpen eekhoorn schade te elimineren. Maar als je er genoeg van, hier zijn enkele goede manieren om eekhoorns te stoppen van de overname van uw vogel feeders.

Stappen

Hoe te eekhoorns stoppen met het eten van uw vogelzaad. Eekhoorn-proof feeders.
Hoe te eekhoorns stoppen met het eten van uw vogelzaad. Eekhoorn-proof feeders.
 1. 1
  Eekhoorn-proof feeders. Er zijn verschillende op de markt die zijn gewicht-geactiveerde, waardoor vogels te voeden, maar niet eekhoorns. Sommige hebben betere eigenschappen, en kan langer duren, maar zijn ook een beetje aan de dure kant.
 2. 2
  Gebruik een eekhoorn-resistente feeder als je budget minded. Deze zijn vaak minder duur te zijn, en zijn niet zo stevig, maar zal het lukken. Deze feeders zal zeker vertragen het zaad consumptie en zou kunnen werken als u slechts af en toe een eekhoorn, maar zijn niet echt eekhoorn-proof zoals de bovenstaande keuzes.
 3. 3
  Koop voedsel dat eekhoorns niet bevalt. Nyger zaad, gierst, saffloer, kanariezaad en canolazaad al zijn ingrediënten die eekhoorns voorkomen. Helaas een hongerige eekhoorn zal alles dat het zal zorgen voor voedsel te eten.
 4. 4
  Doe mix hete peper (capsaïcine) in vogelzaad. Het is een niet-toxisch bestanddeel niet zal beschadigen of te doden dieren. Het zal niet lager de lichaamstemperatuur en het zal geen vogels in koude klimaten bevriezen. Peper zaden zijn van nature verspreid door vogels eten deze zaden in het wild. Het enige nadeel zou het gebruik van gepoederde hete peper te zijn. Dit poedervorm is niet natuurlijk voor vogels en als wind-blown kon tijdelijk ongemak aan de ogen als gevolg van de zenuwen over de slijmvliezen veroorzaken. Een alternatief zou het gebruik van gemalen hete peper vlokken, hete peper zaden, hete peper (geheel of gebarsten) of grof gemalen peper zijn.
 5. 5
  Gebruik schotten om een eekhoorn of een wasbeer voorkomen klimmen naar een feeder. Schotten kunnen worden opgehangen of geplaatst op palen of palen en ze werken indien correct gebruikt. De magische formule is tien meter bij vijf meter. Dat is, kan atletische eekhoorns horizontaal springen tien meter en vijf meter verticaal.
  • Pole schotten zijn het makkelijkst te situeren. Je kunt zowel een straight pool of een herder staf pole, maar zorg ervoor dat het lang genoeg is. Plaats de paal tien meter uit de buurt van bomen, hek of een andere structuur van waar de eekhoorn zou kunnen springen. Monteer de baffle vijf meter hoog op de paal.
  • Zorg ervoor dat feeders hangen boven de bovenkant van het schot. Als u wilt een baffle te hangen, de beste manier is om een ​​draad tussen twee bomen rijgen, plaatst de baffle in het midden, tien meter afstand van een van beide boom, en hang de feeder onder de baffle.
  • Zorg ervoor dat de onderzijde van de feeder boven vijf voet. Metalen schotten neigen het meest effectief te zijn.
 6. 6
  Verhuizing is niet zo effectief als sommige van de andere methoden, maar u kunt probleem eekhoorns elimineren door het gebruik van live-traps onschadelijk te vangen en te verplaatsen naar een ander gebied. Eekhoorn populatie de neiging om snel al weer op te bouwen, dus dit kan een voortdurende inspanning. Zorg ervoor dat de eekhoorns verscheidene mijlen weg te nemen en geef ze een mooi, nieuw huis met veel bomen! Gelieve niet te verhuizen verpleging vrouwtjes.
 7. 7
  Diversion voeden niet erg goed, maar als je ze niet kunt verslaan, ze genieten! Krijg een eekhoorn feeder en geef ze een beetje koren of een beestje hapjes. Ze kunnen ook erg vermakelijk!
 8. Als u liever de entertainment waarde, maakt de feeder moeilijk te bereiken en genieten van hun gymnastiek proberen om het te bereiken.