Wki

Hoe te droge muurankers gebruiken

Hier zijn een aantal instructies die specifiek voor het aanbrengen van een beugel aan de muur met behulp van de droge muurankers en schroeven.

Stappen

Hoe te droge muurankers gebruiken. Hier krijg je een meetinstrument.
Hoe te droge muurankers gebruiken. Hier krijg je een meetinstrument.
 1. 1
  Hier krijg je een meetinstrument. Beslissen waar de bevestigingssteun maar het is belangrijk om afstand van de beugel elk gaatje te meten en toe de afstand op de wand met behulp van een merker zoals een potlood of een pen.
 2. 2
  Maak gaten. Boor gaten met behulp van een boor zo diep als het anker. Borstel uit de stof.
 3. 3
  Zet de plastic muurankers. Duw ze in de muur met je vingers. Je zou kunnen hebben om ze te duwen in de zitplaats van hen strak tegen de muur met een plastic schroevendraaier nadat jij ze zo ver als je kunt met je vingers.
 4. 4
  Dan lijn de beugel gat met de droge wand anker en schroevendraaier gebruiken om langzaam draad schroef in de opening in het midden van de droge muur anker. Draai de schroef totdat het stevig vast te houden de beugel tegen de muur. De ankers worden gevormd met ribbels, zodat ze niet zullen trekken gemakkelijk zodra je ze in de muur.
 5. 5
  Spackle je fouten. Als je een gat te groot met de droge muur anker en moeten beginnen in een nieuwe plaats moet je een kleine plastic container van een materiaal genaamd spackling kopen. Dit is een witte pasta-achtige soort materiaal dat wordt gebruikt om kleine deuken, gaten en andere kleine drywall schade te herstellen. Je zet het in de gaten met een plastic plamuurmes, en strijk het glad omlaag om meer esthetische kijken.
 6. 6
  Afgewerkt.

Tips

 • Er kunnen hout achter een deel van de gipsplaten dat sommige van de beugelgaten line-up met. Dat is de meest waarschijnlijke reden waarom een ​​anker niet zou voegen helemaal. In dat geval kunt u gewoon gebruik maken van de schroef zonder het anker, en het zal nog beter beveiligd aan de muur dan wanneer het anker en schroef moest alleen worden bevestigd aan de gipsplaten zijn. Sommige of misschien geen van de andere gaten kan een anker ook nodig. Je zult alleen maar om het te proberen als je boor je gaten voor de andere consoles. Ik heb dat meestal te vinden voor roeden en hardware, dat je over een aantal van de gaten die worden opgesteld voor de hout-venster header / frame dat is achter de gipsplaten zal lopen, en sommige vallen in het holle deel dat geen hout erachter. Om te bepalen welke delen van de muur geen hout raam header / raam achter hen klop op de muur om de meer "hol" geluid horen hebben. Dit betekent dat er geen houten stijlen of wandsteunen en je kunt het droge muurankers direct hier plaatsen. Het anker geeft u ondersteuning direct gemonteerd op de gipsplaten, die meestal ongeveer 1/2 "dik.