Wki

Hoe te bewegen met een kat

Verhuisgedrag kan stressvol zijn, zowel voor u en uw kat. Dus, moet u om het te maken als stress-vrij voor jou en je kat als je kunt.

Stappen

Hoe te bewegen met een kat. Beperk uw kat in een kamer, terwijl je alles uitgezocht, bijvoorbeeld, verpakking, meubels verplaatsen, enz.
Hoe te bewegen met een kat. Beperk uw kat in een kamer, terwijl je alles uitgezocht, bijvoorbeeld, verpakking, meubels verplaatsen, enz.
 1. 1
  Beperk uw kat in een kamer, terwijl je alles uitgezocht, bijvoorbeeld, verpakking, meubels verplaatsen, enz. Dit zal uw kat een beetje rustiger en bespaart tijd proberen om uw kat te vinden. Als je kunt, krijgt iemand anders te zitten in de kamer met uw kat.
 2. 2
  Als u rijdt naar uw nieuwe huis, houd uw kat rustig door het nemen van een vertrouwde deken of dergelijke-achtige. Zorg altijd voor voedsel en water. Houd uw kat rustig door te praten in een rustgevende stem. Nooit zet uw kat in de verhuiswagen, de aanhangwagen of de boot / trunk. Ook tijdens het rijden in de auto met uw kat, zorg ervoor dat het geen amok! Zet het in een zacht, comfortabel en droog krat met voedsel, water, en een paar handdoeken. Trek een handdoek over de bovenkant van de kist, zodat uw kat voelt zich veiliger. Uw kat kan wel een paar ongelukken, dus neem extra handdoeken om in te veranderen met de oude.
 3. 3
  Wanneer in uw nieuwe huis, weer beperk uw kat in de kamer hij / zij zal slapen in. Laat uw kat niet in de garage, als hij / zij zal moeten worden met mensen die voor de eerste drie maanden. Heeft uw kat niet bloot aan te veel onbekende situaties op een bepaald moment. Nogmaals, als je iemand te zitten met uw kat kan vinden, doe dat dan.
 4. 4
  Na twee of drie dagen in je nieuwe huis, laat uw kat verkennen van de kamers, een voor een, geest, anders wordt uw kat zal overweldigd worden, en zou kunnen proberen om weg te lopen.
 5. 5
  Als uw kat graag naar buiten te gaan, laat hem / haar te doen dus na twee / drie weken in je nieuwe huis. Proberen en passen hem met een clip-on kraag en / of microchip. Tijd doorbrengen buiten met uw kat, waardoor geruststellend gesprek. Plaats kommen en favoriete voedsel rond.
 6. 6
  Het kan ook nuttig zijn om een beproefde truc van het plaatsen van boter op poten van de kat proberen. Omdat kieskeurig, katten gedwongen voelen om alle boter af te likken, terwijl ze aan de grond genageld. Als u dit doet, na te denken over het plaatsen van uw kat op de voorkant of achterkant deur. Als ze likken, nemen ze in de geuren, de sfeer en de algemene uitstraling van hun nieuwe wijk.

Tips

 • Leg een handdoek over de kat drager in de auto. De daaruit voortvloeiende warmte en duisternis zal de kat kalmeren tot het punt dat ze zullen in slaap vallen.
 • Als je moet hotelovernachtingen te maken met uw kat tijdens het verplaatsen, moet u de kat goed beperkt te houden. Ten eerste, moet u beschikken over een degelijke drager die de kat kan gebruiken als een veiligheidszone en terug te keren naar waar hij / zij zich bedreigd voelt. Ten tweede, vergeet dan niet de deuren gesloten te houden - u niet wilt kitty ontsnappen in een hotel complex of vreemde omgeving! Houd de kat in de badkamer als er mensen komen en gaan, vooral met familieleden van alle leeftijden rond.
 • Het is soms nuttig, als uw kat slaapt op je bed, om het bed niet te wassen wanneer u zich verplaatst en vervolgens het bed voor de eerste paar nachten met de oude "vuile" beddengoed. Dan puss zullen weten dat ze echt "thuis" en zal nog sneller settelen.
 • Zo kan het ook nuttig zijn om niet de kattenbakken schoon uit volledig, maar een overblijfsel geur laat dat de kat zal erkennen als hun eigen. Dit heeft het effect van het regelen ze naar beneden nogal wat. Vergeet niet om ze te laten zien waar de nieuwe doos locaties zijn!
 • Voor langere reizen, of zeer angstige katten, kan het raadzaam zijn om uw dierenarts goed overleg vooraf aan anti-angst medicijnen krijgen voor uw kat, deze wonderen te reizen stress te verlichten. Sommige katten slapen door hele reizen met medicatie. Druk op een van de kleine pillen diep in een zachte fishy traktatie, en uw kat zal waarschijnlijk eet het recht zonder weerstand.
 • Koop genoeg gedroogd voedsel voorraden in afwachting van de verhuizing en zorg ervoor dat dit voedsel goed en echt gescheiden wordt gehouden van artikelen worden verpakt (te houden met uw persoonlijke spullen die u neemt in de auto). Op deze manier zul je niet kort worden gevangen bij het verplaatsen naar het nieuwe huis om middernacht wanneer er geen winkel voor mijl is geopend!
 • Indien mogelijk regelen dat uw kat te houden bij een kennel voor een paar dagen, terwijl al het eigenlijke bewegende hand is. Het kan een stuk minder traumatisch voor de kat om een ​​paar dagen door te brengen weg en komen bij hun nieuwe huis met al 'hun' mensen en spullen al op zijn plaats... zonder de drukte van de dag van de verhuizing.
 • Als u uw kat te verplaatsen met het vliegtuig (zie Hoe katten vervoer per vliegtuig ), bellen met de luchtvaartmaatschappij van tevoren aan de vervoerder eisen te controleren, samen met het controleren of ze leveren een of waar er een te verkrijgen uit. Ook vragen over wie verantwoordelijk is voor het leveren van voedsel / water. Vergeet niet om iets bekends als een favoriete deken in de drager voor de reis omvatten. Zorg ervoor dat de kat is direct aan het andere eind verzameld; voorkeur door iemand die vertrouwd is met de kat.

Waarschuwingen

 • Wees voorbereid op luid geweeklaag over de autorit - de meeste katten vinden auto reizen zeer desoriënterend en vreemd en zal luid vocalize. Dit kan zeer storend voor de bestuurder en pijnlijk voor alle betrokkenen, tenzij iedereen is voorbereid op dit geluid.
 • Plaats uw kat nooit in een zak, tas of andere dragende punt dat er geen oog-gaten heeft. Katten hebben om enig gevoel van hun omgeving hebben en het niet hebben van dit simpelweg beangstigt hen en maakt hen gevaarlijk te hanteren, laat staan ​​het feit dat ze je nooit zal vergeven. Uw kat nodig heeft om te komen geregeld en vertrouwen. Ook de gaten zorgen voor lucht te krijgen in de drager. Als er geen lucht wordt steeds in, zal uw kat waarschijnlijk stik en sterven.
 • Zorg ervoor dat alle kaartenbakken, kruipruimtes, of een kleine ruimte groot genoeg voor uw kat te passen door zijn geblokkeerd. Verhuizen is heel eng voor katten en ze zullen proberen om een ​​"veilige plek" te verbergen vinden.
 • Toedienen altijd voorgeschreven medicijnen volgens de letter van uw Veterinary instructies. Het kan een lange tijd duren voor kitty te kalmeren na medicatie haar, maar hoeft de dosering niet te verhogen, zonder uitdrukkelijke toestemming van de dierenarts, of anders kunt u uw arme kat een overdosis, en dat kan een ernstig probleem voor jullie beiden geworden.