Wki

Hoe op te halen een kat

Katten algemeen genieten wordt gehouden. Het maakt hen veilig en geliefd voelen, maar als ze zich ongemakkelijk voelt of in gevaar is, het is natuurlijk niet prettig voor hen. Hier is hoe op te halen en het bezit van een kat op een zachte manier.

Stappen

Hoe op te halen een kat. Krijgen om de kat eerst weten.
Hoe op te halen een kat. Krijgen om de kat eerst weten.
 1. 1
  Vertrouwen winnen van een kat
 2. 2
  Krijgen om de kat eerst weten. Laat ze ruiken en wrijf je.
 3. 3
  Lees hoe te handelen wanneer het ontmoeten van een vreemde kat en volg de suggesties.
 4. 4
  Vraag de eigenaar of hun kat geniet wordt opgepikt. Als ze uit het asiel of zwerfdieren zijn, dan moet je een kans. Je zou willen dragen een shirt met lange mouwen voor het geval ze krabben.
 5. 5
  Met een hand, pak de kat omhoog onder hun voorpoten, die de ribben. Probeer niet om de voorpoten verdringen te veel, of te dwingen in een bepaalde positie. Ze zullen bewegen maar ze willen.
 6. 6
  Met uw andere hand, schuift u uw hand naar beneden romp van de kat en til achterpoten van de kat en zet ze in de holte van je hefarm.
 7. 7
  Houd de kat in de buurt van uw lichaam om het te ondersteunen. Een kat zal zich zekerder voelen en veilig als het je schoot, armen en lichaam omringen en ondersteunen.
 8. 8
  Staan of zitten stil voor een paar momenten voordat u probeert te bewegen terwijl u de kat.
 9. 9
  Laat de kat door het buigen dicht bij de grond en het uitrollen van uw armen. Indien mogelijk, plaats achter poten van de kat op de grond eerst.

Tips

 • Weet stappen vijf tot zeven in een vloeiende beweging.
 • Benader de kat rustig en langzaam zonder plotselinge movements.Then hurken zitten langzaam en laat de kat ruiken of you.If de kat denkt dat je geen bedreiging zal lopen over studeren.
 • Sommige katten gewoon niet bevalt wordt opgepikt. Forceer het niet. In dat geval, pak de kat alleen wanneer het nodig is, net als voor het nemen van het naar de dierenarts, en misschien een keer per week, zodat hij / zij niet associëren wordt opgepikt met de dierenarts.
 • Als de kat is niet meewerkt en je moet haar ergens te komen, probeer dan met behulp van het nekvel van haar nek. Hoewel dit is hoe haar moeder haar opgepikt, zal je nog steeds wil haar terug benen ondersteund te houden.

Waarschuwingen

 • Niet in het bezit van de kat op hun rug in een baby-positie. Dit maakt de kat zich onzeker voelen en opgesloten, en het zou in paniek raken en uiteindelijk krabben jou. Houd altijd de kat in een rechtopstaande positie tegen uw lichaam voor een meer veilige greep. (Tenzij u weet van een langdurige ervaring die de kat vindt het niet erg op hun rug wordt gehouden.) Katten zijn temperamentvol.
 • Niet pick-up een kat zonder dat het te weten een beetje eerste, en nooit pick-up een verdwaalde of wilde kat. Het kan u sturen naar de ER met krassen en bloeden.
 • Als u krassen, spoel het uit met water en zeep en gebruik een actueel antibioticum. Poten van een kat zijn niet erg hygiënisch.
 • Oppakken van een kat door het nekvel is zeer unrecommended. De kat kan ernstig letsel oplopen als het niet door het nekvel correct opgepikt, en zo kun je, voor deze functie geeft de kat veel ruimte om te draaien en bijten / krabben jou.
 • Denk er altijd aan de gevaren van wordt gebeten en krassen.