Wki

Hoe om uw huisdier te ontdoen van vlooien

Heeft uw huisdier vlooien? Hier zijn enkele tips om zich te ontdoen van hen.

Stappen

Hoe om uw huisdier te ontdoen van vlooien. Vraag uw dierenarts over vlooien preventatives.
Hoe om uw huisdier te ontdoen van vlooien. Vraag uw dierenarts over vlooien preventatives.

Het voorkomen

 1. 1
  Vraag uw dierenarts over vlooien preventatives. Er zijn verschillende medicijnen die beschikbaar zijn om uw huisdier te geven een keer per maand of zo om vlooien te voorkomen zijn. Maar wees voorzichtig met wat chemicaliën die u gebruikt. Producten zoals Advantage firma Bayer neonicotinoids bevatten waarvan is aangetoond dat ernstige ecologische effecten waaronder bijdragen tot de brede verspreiding verlies van bijen in de wereld.
 2. 2
  Koop een over de toonbank vlooien shampoo. Gebruik het wanneer u uw huisdier een bad, vooral tijdens vlooienseizoen.
 3. 3
  Als je ergens woont waar vlooien komen vaak voor, overweeg dan om een vlooienband.
 4. 4
  Uw beddengoed wassen en stofzuigen van uw huis regelmatig.
 5. 5
  Voorkom dat uw huisdier op het meubilair. Als uw hond niet krijgt vlooien, hoef je niet wilt dat ze te verspreiden om je hele huis. Vergeet niet dat vlooien leven voor enkele maanden in uw meubels, en zal snel 'binnenvallen' uw volgende hond ook.

Het wegwerken van vlooien

 1. 1
  Beddengoed van uw huisdier in heet, zeepwater weken gedurende tenminste 15 minuten; wassen, spoelen en laten drogen, of droog met een handdoek. Dit breekt de vlooien 'wasachtige coating, en ze zullen uitdrogen en sterven.
 2. 2
  Zuig alle gebieden van uw huis inclusief hardhout om de andere dag. De draaiende borstels van het vacuüm breken de vlooien 'wasachtige coating en ervoor zorgen dat ze uitdrogen en sterven.
 3. 3
  Alle andere beddengoed (waaronder ondergetekende), bank covers, tapijt, en alle kleding die in de open waren (waar vlooien zou kunnen hebben gekregen in of op hen) te wassen.
 4. 4
  Aanschaffen vermiculiet bij uw lokale hardware winkel of dierenwinkel. Strooi op uw tapijt, dan opzuigen. Zorg ervoor dat u grondig stofzuigen. Vlooien hou donkere warme plaatsen zoals achter de deuren en onder meubels, en in het meubilair gewrichten.
 5. 5
  Koop een goede kwaliteit vlooienbestrijding product. Frontline Plus en Advantage zijn goede actuele producten. Programma is een alternatief voor pesticiden, het voorkomt dat de vlooien vorming van chitine. Vermijd producten met permethrine, dat is zeer giftig voor katten.
 6. 6
  Geef uw huisdier een bad met vlooien shampoo. Lees de instructies voor hoe lang de shampoo moet blijven op het dier alvorens te spoelen (als je geen vlooien shampoo, regelmatig of babyshampoo zal het lukken, maar wees voorzichtig met essentiële oliën op de katten, wat kan ernstige reacties veroorzaken).
 7. 7
  Voorkom dat uw hond uit likken een van de shampoo, net zoals je hem zou beletten een geneesmiddel die is alleen voor toepassing likken.

Tips

 • Overweeg wrijven appelazijn over je huisdier. Het moet stoppen met jeuk.
 • Gebruik geen Hartz, vooral op honden als je katten. De hond versie kan leiden tot epileptische aanvallen bij katten.
 • Behandel omgeving van uw huisdier. Tapijten en karpetten zijn de gebieden in het huis dat de meeste kans om besmet te worden. Kijk voor een milieuvriendelijke boraat-derivaat poeder toe te passen op uw tapijt dat wordt voorkomen dat vlooien uit geïnfecteerd. Een natrium polyborate is de beste omdat het een neutrale pH zodat vlooien larven zal niet voorkomen dat het als pure boorzuur.
 • Als je een vlo hebben gevangen, spoel het door het toilet of dunk het in alcohol. Zie ook How To A Make Flea val
 • Veel vlooien shampoos hebben leeftijdsgrenzen, hetgeen neerkomt op circa pups en kittens kunnen ze niet gebruiken. Zorg ervoor om te spoelen, - u niet wilt dat uw huisdier te ongemakkelijk zijn vanwege zeepresten.
 • Vlooien dragen lintwormen. Let op uw dieren voorzichtig na een besmetting. Zij kunnen hebben opgepikt maag parasieten ook. Er zijn ten slotte over de toonbank lintworm pillen die de generieke vorm van Droncit dat werd voorgeschreven door dierenartsen.
 • Bruidegom uw huisdier vaker. In beide richtingen. Dit lijkt de vlooien irriteren. Ze zullen allemaal beginnen te springen omhoog. Dan kunt u ze vangen.
 • Vergeet niet dat "alle natuurlijke 'producten uit de dierenwinkel giftig voor huisdieren kunnen worden. "Alle natuurlijke" niet veilig betekenen; arseen en nachtschade zijn allemaal natuurlijk!
 • Het houden van alles schoongemaakt en gewassen zal helpen vlooien te voorkomen. Als je dat doet, zal de vlooien niet de tijd of ruimte nodig om te leven en broeden.
 • Zodra u de vlooien, is het best om ze te vangen met tape.
 • Er zijn producten die u kunt kopen om gazons voor vlooien te behandelen, zodat ze niet blijven opnieuw teisteren uw huisdieren en huis. Het belangrijkste is om een ​​Insect Groei Regulator dat de vlooien stopt uit ontwikkelingslanden gebruiken. Insecticiden doden alleen de volwassen vlooien. Vlooien alleen besteden 15% van hun leven als volwassenen. De overige 85% is gewoon te wachten om uit te broeden in bijten volwassenen. Stop ze voordat ze doen.
 • Als uw huisdier graag slapen of zitten ergens dat niet een wasbare bed of deken op het heeft, zet men daar. Op deze manier kunt u het wassen vaker.
 • Behandelen buiten de gebieden met nuttige aaltjes voor vlooien is een natuurlijke manier om vlooien te controleren.

Waarschuwingen

 • Als uw huisdier ontwikkelt een uitslag of een ander type van allergische reactie, en wordt nog steeds krassen na ongeveer twee weken, bel uw dierenarts.
 • Vlooien kunnen springen meteen weer op uw huisdier na het gebruik van vlooien shampoo.
 • Ernstige gevallen van vlooien moet worden behandeld door een dierenarts.