Wki

Hoe om te zorgen voor een pitbull puppy

Het is een gemeenschappelijk standpunt dat pitbulls zijn gewelddadige, agressieve dieren, maar deze opvatting is zeer onnauwkeurig. In feite, pitbulls aanbidden mensen. Het is niet moeilijk om een ​​pitbull pup naar een liefdevol lid van de familie te verhogen.

Stappen

Hoe om te zorgen voor een pitbull puppy. Vertel mensen dat het een pitbull.
Hoe om te zorgen voor een pitbull puppy. Vertel mensen dat het een pitbull.
 1. 1
  Vertel mensen dat het een pitbull. Informeren familie en vrienden die u mee naar huis een pitbull puppy op voorhand - niet 'waarschuwen' hen erover, maar zorg ervoor dat ze zich bewust zijn van welk ras het is en begrijpen dat de mythen over pitbulls zijn monsters zijn precies dat: mythen. Afhankelijk van de houding van de buren een al dan niet beslissen om hen te vertellen van tevoren - zolang de hond niet te krijgen in hun tuin kunnen ze niet eens merken.
 2. 2
  Oefenen! Zorg ervoor dat u de ruimte om de hond te oefenen - een tuin is een goed idee, maar pitbulls hebben veel oefening, dus neem ze uit een of twee keer per dag elke dag, zelfs als een puppy. Sommige mensen gebruiken loopbanden om hun hond bij slecht weer uit te oefenen - krijg je pup gebruikt om deze, voor het geval je nodig hebt om het te gebruiken in de toekomst.
 3. 3
  Bestrijden verveling. Pitbulls, zoals border collies, zijn zeer intelligent en kan destructief worden als niets meer te doen. Niet de pup alleen laten voor lang, en als je moet gaan, laat het in een afgesloten ruimte (niet gratis run van het huis, vooral niet de trap) zonder kabels of dure meubels, met een duurzame kauwspeeltje het kan spelen met. Geef ze een chewtoy als je het besturen van een lange weg, zodat ze niet verknoeien de boot (stam) van de auto.
 4. 4
  Ontmoetingsruimte de pup! Introduceren voor verschillende mensen, naar vrienden en familie. Get it gewend. Probeer dan het nemen van het in het openbaar. Laat het zien van de wereld! Het meer wordt gebruikt om alles wat uw jonge hond wordt, hoe minder bang en defensieve het zal worden. (NB: Overdrijf het niet, maar - vergeet niet dat langzame stappen beter zijn dan het gooien van de arme ding in het diepe.)
 5. 5
  Laat ze niet ontsnappen. Laat niets in de buurt van het hek te verlaten - pitbulls kunnen leren om in bomen te klimmen, en zodra uw pup realiseert dit zal alles proberen om eruit te komen en dwalen, en pitbulls zijn uitstekend hek jumpers dus kijk uit. Als dit gebeurt, zal niet alleen de hond zijn moeilijk te vinden, maar het zou kunnen geraakt worden door een auto of gestolen (pitbulls, vanwege hun 'agressieve aard', zijn nu populaire huisdieren voor bendes, zodat ze veel waard geld).
 6. 6
  Microchip de pup. Door hun ontsnapping-kunstenaar kwaliteiten en waarde dit is misschien wel belangrijker met pitbulls dan andere rassen. Veel humane samenleving bieden goedkope chippen, vaak een veel lagere prijs dan dierenartsen bieden.
 7. 7
  Behandel het als een gewone hond. Terwijl je moet altijd bewust zijn dat u eigenaar bent van een mensvriendelijke hond in plaats van een hond-vriendelijk is, niet anders behandelen uw pup, zeker niet als je andere honden, omdat dit zal vijandigheid tussen hen te creëren.

Tips

 • Kies de ene persoon naar de 'meester' te zijn, maar moet iedereen aanmoedigen om positief met de pup dus het wordt mensvriendelijk. Deze regel is hetzelfde met elk ras.
 • Er is geen betere persoon om je te leren over het opvoeden van een pitbull puppy dan een ervaren eigenaar. Vraag uw dierenarts als ze weten dat iemand je kan contact opnemen om te vragen over. Ontmoet ze en zien of ze geen 'do' en 'niet' tips die je niet had gehoord over kan bieden.
 • Hoewel het lijkt misschien onaardig, sterilisatie of castratie van de hond als het ouder is het een goed idee - mannelijke honden in het bijzonder hebben de neiging om beter te worden gedragen en minder agressief eenmaal gecastreerd.
 • Sta niet toe dat uw hond te bijten tijdens het spelen, zoals hij zal denken dat het goed is om te bijten.

Tips

 • Raakte nooit uw hond. Dit is om twee redenen: 1 - uw hond is een levend wezen dat niet verdienen te worden gekwetst. Dit kan worden beschouwd als dierenmishandeling. 2 - Elk ras van de hond zou kunnen negatief reageren wanneer geraakt omdat het pijn doet, het is eng en ze kan voelen in het nauw gedreven. Die kan de hond om zichzelf te beschermen. Nu is er een verschil in een pak slaag en letterlijk raken. Gebruik gewoon je hoofd hier.
 • Gebruik geen hond niet weg met jonge kinderen.

Je zou nooit willen vertrekken een hond van een ras met kinderen omdat je weet dat kinderen niet correct handelen om hen heen en kon kwetsen of boos hen. Als de pup associeert een kind met hun staart getrokken, wat er kan gebeuren als je er niet om ze te stoppen, kunnen ze agressief naar dat kind geworden. Zelfs als het dier aanbidt het kind, volgroeide pitbulls wegen genoeg om ze te kwetsen door een ongeval, vooral omdat het ras is zo energiek.