Wki

Hoe om te vertellen als uw tiener is het gebruik van drugs

Bijna de helft van alle tieners zullen proberen drugs voordat ze achttien. Sommige tieners gebruik van marihuana (en / of) regelmatig alcohol. Een vrij kleine hoeveelheid tieners zijn verslaafd aan drugs, maar dat aantal is groeiende. Gebruik deze gids om te helpen bepalen van uw tiener is het gebruik van drugs.

Stappen

Hoe om te vertellen als uw tiener is het gebruik van drugs. Kijk voor drastische veranderingen in het uiterlijk.
Hoe om te vertellen als uw tiener is het gebruik van drugs. Kijk voor drastische veranderingen in het uiterlijk.
 1. 1
  Kijk voor drastische veranderingen in het uiterlijk. Als uw kind plotseling draagt ​​allemaal zwart, heeft een gezicht vol piercings, draagt ​​veel make-up of het is gewoon op zoek heel anders de laatste tijd is dit een van de eerste tekenen er iets is met je kind. En een van de eerste kreten om hulp als dat is wat ze zoeken.
 2. 2
  Kijk voor dalende cijfers. Tieners die drugs gebruiken soms minder kans om waarde academische prestaties, dus dit is een veelbetekenende teken. Zoeken naar drastische dalingen, niet alleen kleine dips. Dit kan te wijten zijn aan iets.
 3. 3
  Nota van uw kind is veranderd eet-en slaapgewoonten, zoals slechte eetlust en slapeloosheid. Plotselinge verlangen naar zoetigheden evenals gewichtsverlies geven verslavende schommels typerend voor drugsgebruik.
 4. 4
  Wijziging van de rente. Serieus nemen elke mysterieuze afwijzing van belangen die ooit belangrijk om je kind waren, zoals sport en hobby's.
 5. 5
  Toezicht op hun houding. Ze kunnen veel ruwer en meer rebels dan normaal geworden, en zij zouden weigeren klusjes doen, tenzij betaald.
 6. 6
  Zien wie ze hangen met. Hun vrienden kunnen meer rebels dan normaal, en / of ze kunnen naar huis nieuwe vrienden mee, of verwaarlozing van hun oude.
 7. 7
  Te bekijken als ze interesse in hun gebruikelijke activiteiten te verliezen. Ze zouden afzien van hun gebruikelijke hobby's, of het nemen van nieuwe.
 8. 8
  Beschouwen hun stemming. Zij kunnen humeurig en kan rond een lui sfeer kniezen meestal.
 9. 9
  Wees ervan bewust als ze altijd vragen om geld. Ze zouden hun geld moeten uitgeven aan drugs. Als ze vragen om geld, vraag hen wat ze het voor nodig.
 10. 10
  Kijk of ze nemen om het dragen van een zonnebril veel (te verwijde pupillen, of rode ogen als gevolg van marihuana te verbergen). Ook als ze altijd bij oogdruppels mee.
 11. 11
  Besteed aandacht aan hoe ze ruiken. Als ze dronken of aan de drugs, zou je in staat zijn om het te ruiken op hun kleding of adem. Als ze ruiken als ze net bespoten van parfum of eau de cologne ze zou kunnen proberen te verdoezelen de geur.
 12. 12
  Als ze beginnen weg van huis meer dan ooit, vragen waar ze heen gaan en wie gaat bij hen zijn.
 13. 13
  In veel gevallen is drugsgebruik gevolg van verveling.

Tips

 • Luister naar wat je tiener te zeggen heeft. Vraag hen waarom ze gebruiken drugs en LUISTER. Ze waarschijnlijk niet te doen om "cool" zijn als je zou denken. De meeste drugsgebruikers hebben problemen dat ze niet kunnen omgaan met zijn geweest.
 • Zorg ervoor dat ze krijgen genoeg aandacht, en altijd voor zorgen dat ze weten dat je liefde en zorg over hen. Hoewel ze handelen geïrriteerd met u wanneer u deze dingen doet, ze stiekem waarderen. Veel volwassen drugsgebruikers hadden moeilijke tiener of preteen jaar. Als uw kind gaat door verdriet, contact opnemen met een adviseur.
 • Probeer in gedachten te houden dat experimenteren met drugs is volkomen normaal en natuurlijk. Wanneer we spreken met hen over drugs, nooit liegen of overdrijven hoe gevaarlijk een drug is. Integendeel, hen te informeren over de goede en slechte kanten. Als een tiener wordt verteld over de goede effecten evenals bv "cannabis maakt mensen gelukkig voelen, lacherig..." etc, kunnen ze het proberen en beseffen dat je gelijk had. Dit bouwt vertrouwen tussen u en uw tiener, en op zijn beurt, zullen ze ook geloven en respecteren de slechte dingen die je hen te vertellen over drugs.
 • Leer hen om NEE te zeggen tegen drugsdealers, en uit te leggen op een gecontroleerde manier hoe de drugs kunnen beïnvloeden niet alleen uw kind, maar het hele gezin.
 • Als uw tiener ooit wordt gearresteerd, doe niets, maar hen troosten. Ze gaan krijgen schreeuwde door een politieagent, schreeuwde door de rechter, en zal moeten doen wat straf de rechter geeft hen. U hoeft niet om hen te straffen, omdat ze al gaan om meer dan ze verdienen uit de wet te krijgen.
 • Reguliere arrestaties zijn een dode giveaway.

Waarschuwingen

 • Niet negatief reageren op verandering van het uiterlijk van een kind. Als het doel is rebellie u het voeden in het en als hun doel is gewoon om opgemerkt te worden kunt u dit op een positieve manier brandstof door het complimenteren iets aan doen. Bijvoorbeeld de creatieve kleuren of stijl. De kans groot dat uw kind zal groeien uit deze na een korte experimentele periode. Kritiek kan de situatie uit de hand draaien door ze denken dat je niet accepteren of van hen houden.