Wki

Hoe om te stoppen met het eten van chocolade de hele tijd

Chocoladecravings kan ongelooflijk moeilijk om te stoppen, vooral als u zich overgeeft aan een bar of twee van chocolade elke dag. Hoewel onderzoek heeft aangetoond een aantal voordelen van chocolade, worden deze voordelen opwegen toen we consumeren veel te veel chocolade en nemen grote hoeveelheden verzadigd vet, cafeïne, suiker en eventueel een scala aan zoete en mesten aroma's en vullingen. Met andere woorden, de gezonde effecten van chocolade komt van een paar stukken van de fijnste kwaliteit nu en dan, niet van een oude chocolade geconsumeerd in grote hoeveelheden de hele tijd!

Zodra je je realiseert dat het tijd is om terug te trekken op de consumptie van chocolade, is het tijd om serieus te nemen en stoppen met het eten van chocolade de hele tijd. Dit artikel helpt u de kracht vinden!

Stappen

Hoe om te stoppen met het eten van chocolade de hele tijd. Wees realistisch en wees niet pessimistisch.
Hoe om te stoppen met het eten van chocolade de hele tijd. Wees realistisch en wees niet pessimistisch.
 1. 1
  Wees realistisch en wees niet pessimistisch. Als u een beslissing om volledig jezelf te beroven van chocolade te maken, kan uw gewoonte goed escaleren! Elke keer dat u een beslissing om totaal geven iets te maken, je wankelen op de rand van het terugvallen in je oude manier elk moment en vervolgens het vinden van nog meer excuses waarom de oude gewoonte is volkomen gerechtvaardigd en hoeft niet te veranderen. In plaats van een alles of niets aanpak, maak een beslissing om te bezuinigen op, in plaats van uitgesneden, chocolade uit je manier van eten. Aangezien chocolade maakt de meeste mensen zich goed voelen, het heeft zijn eigen manier van het maken van ons willen terugkomen voor meer...
 2. 2
  Sta jezelf toe om echt van de chocolade die je eet. In een tijdperk van "voedingsfilosofie" als Michael Pollan termen, zijn we sterk gericht op het nemen van het plezier uit het eten van voedsel en we zijn gestopt genieten van het. Met andere woorden, het is veel makkelijker om te spotten in een grote reep chocola klakkeloos dan het is om slechts een paar pleinen eten en echt onszelf onderdompelen in de ervaring van hoe het smaakt, wat de geur is net als, voelt de textuur, enz. En het moment dat je begint te over uw chocolade eet, is er een risico om koppig, stiekem, en het maken van excuses in plaats van het vinden van een meer zachte manier om chocolade te genieten. Onderzoek naar medische school Northwestern University heeft zelfs aangetoond dat verschillende delen van de hersenen worden geactiveerd afhankelijk van of we zien het eten van chocolade zo lonend of iets om te vermijden. Besluit om uw manier van denken te veranderen over hoe je eet chocolade en je zult merken dat je minder eten ervan, maar geniet meer:
  • Geniet van elk stuk chocolade. Let op de verschillende smaken van cacaoboon tot smaakstoffen in de chocolade. Let op de textuur. Merken zijn aroma. Eet langzaam elk stuk en vermijd schrokken stuk na stuk als je niet kunt wachten om de balk uit je zicht. In plaats daarvan houden de chocolade in je gezicht voor zo lang mogelijk, het consumeert aandachtig, langzaam, met een passie voor het.
  • Lees Hoe chocolade proeven voor meer details.
 3. 3
  Verander het soort chocolade dat je eet. Vermindering chocolade inname kan worden bereikt door de selectie van chocolade je eet. Uit met de over-gesuikerde, vet-verzadigde gemeenschappelijke chocoladerepen ("chocolade") overal beschikbaar, en in de duurdere, verfijnd, en donkerder, meer pure chocolade merken. De stijging van de kosten kunt u profiteren aanzienlijk, omdat je gewoon niet in staat zal zijn om de kwaliteit chocolade veroorloven zo vaak als de run-of-the-mill junk chocolade en dit is een goede zaak, voor chocolade verandert in een occasionele traktatie.
  • Ga voor kwaliteit in kleine hoeveelheden in plaats van het eten van grote hoeveelheden van slechte kwaliteit chocolade. Kwaliteit chocolade hoog in cacao gehalte en laag in suiker en vet is goed voor je in kleine hoeveelheden als de cacaobonen bevatten een hoog niveau van antioxidanten. Het mag alleen worden gegeten als specerij en 01:59 kwadraten van een dun chocolade na een maal per dag in plaats van als een snack aanvaardbaar voedingswaarde spreken.
  • Goede kwaliteit chocolade is rijk aan cacao en mist doorgaans vullingen en kunstmatige smaak-en kleurstoffen. Als u voorkomen "chocolade", ineens een stuk chocolade keuzes zijn van het menu en u vindt het makkelijker om de kwaliteit chocolade goed te genieten op geschikte gelegenheden.
 4. 4
  Plan gelegenheden waarbij u kunt genieten van het eten van een beetje kwaliteit chocolade. In plaats van blindelings te draaien aan chocolade als je voelt een energie malaise of je je verveelt of het gebeurt gewoon te zitten voor je, kies je chocolade eet keer met een doel en intentie. Als onderdeel van deze te kiezen in plaats van reageren op onbewuste triggers, kaart uit de tijden wanneer je eet chocolade, zoals na een sportwedstrijd of een, tijdens een wekelijkse familie filmavond, op alleen het weekend, of wanneer het hebben van vrienden over, etc. Ook in kaart brengen van de momenten waarop je bent waarschijnlijk te bereiken voor het, zoals tijdens de middag malaise of wanneer u zich vervelen, en bereiken voor een glas water of een handvol noten of rozijnen plaats. Doe iets in plaats van te laten verveling zijn de bron van je verlangen om weg te knabbelen.
 5. 5
  Stop jezelf met chocolade. Een eenvoudig antwoord op het voorkomen van uw Pavlov speekselvloed is om chocolade uit het zicht te verwijderen en te stoppen met oppotten deze in grote hoeveelheden op plaatsen waar u gemakkelijk toegang tot het, zoals thuis, in uw zak, of op kantoor. Heb chocolade niet te houden in het huis - verleiding is alleen aan het bereik van een hand als je blijft chocolade stashes in de woning. Als een toegevoegde bonus, als je geen chocolade hebben, maar moeten de moeite doen om het te krijgen, zul je niet alleen twee keer nadenken over het gaan om het te krijgen van dat heerlijke boutique chocolade winkel aan de andere kant van de stad, maar je zult verbrandt calorieën daarheen!
  • Vermijd plaatsen waar de chocolade is tentoongesteld. Lopen aan de andere kant van de straat in plaats van door het raam van die lieve kleine chocolaterie. Als je naar de supermarkt, voorkomen dat het lopen door de chocolade gangpad. Bij het afrekenen, proberen te gaan voor de kassa, dat is zoetwaren vrij, of gewoon ergens anders kijken.
 6. 6
  Eet ander voedsel voor chocolade. Als het etenstijd, eet uw maaltijd eerste. Als het snack tijd, gezonde snacks te eten, zoals worteltjes, noten en zaden, gom, fruit, kleine hoeveelheden gedroogde vruchten of stengels bleekselderij vóór het hebben van een stuk of twee van chocolade. Je mag niet eens willen dat de chocolade met de andere smaken in je mond.
 7. 7
  Drink water. Soms is het gemakkelijk te verwarren zijn dorst met een verlangen naar snoep of chocolade.
 8. 8
  Overweeg of je dagelijkse behoefte aan chocola een vorm van eetverslaving kunnen zijn. Chocolade bevat stoffen die ons een goed gevoel, te weten de neurotransmitters serotonine, dopamine en fenylethylamine. Als je in nood van een psychologische boost, kan chocolade vaak past het wetsvoorstel, omdat het geeft je een korte boost die je gevoel van welzijn en fungeert als natuurlijke Prozac verhoogt. De uitdaging voor u kan graaft de reden waarom je een constante psychologische boost in plaats van maskeren met chocolade knallen nodig. Als u vertrouwen op dit aspect van chocolade regelmatig, kan het zijn dat je nodig hebt om de onderliggende redenen te staan ​​waarom je chocolade te zoeken als een bron van medicatie of kalmerende jezelf op een dagelijkse basis. Als je gestresst bent, lijdt aan angststoornissen, voelen overdreven, of je bent niet helemaal zeker wat er mis is, zoek professionele hulp om te gaan met de wortel van het probleem.
  • Het kan de vet en / of suiker, kan het de cafeïne of theobromine, of het kan andere elementen in chocolade die de verslavende aard veroorzaken. Om dit te testen, uitgesneden chocolade (met veel suiker en vet), ga dan naar het overschakelen van chocolade naar cacao. Op deze manier zou je ontdekken welk deel van de chocolade eten de toevoeging heeft veroorzaakt en je chocolade of cacao die je kunt consumeren zonder eindigend in een chocolade verslaving vinden. Probeer rauwe cacao penpunten. Met cacao, krijgt u alle voordelen van chocolade (hoog gehalte aan magnesium, de neurotransmitters, en een chocolade hoog) zonder de ongezonde toevoegingen van suiker en vet.
  • Houd een dagboek dat registreert zowel wanneer je eet chocolade en de gevoelens die het. Als je het eetpatroon kan identificeren, zal dit een lange weg te identificeren probleem gevoelens die moeten worden aangepakt door middel van andere methoden dan chocolade sedatie.
  • Je zou graag chocolade parfum, overwegen chocolade badschuim, chocolade zeep, chocolade geurkaarsen of andere bronnen van chocolade geuren als een manier om aan uw behoefte aan de verheffende kant van chocolade, zonder daadwerkelijk te hebben om het te consumeren ook.

Tips

 • Johannesbrood is nog steeds een bron van verzadigd vet en niet dezelfde elementen die chocolade zo lekker maken bevatten. Als u een beslissing te johannesbroodbomen plaats van chocolade op grond van het feit dat het een eerlijke smaak vervanger zal zijn en dat het gezonder voor je maakt, ga je op het verkeerde spoor. Het is beter om kleinere hoeveelheden van hoge kwaliteit chocolade dan te genieten van supermarkt kwaliteit sint druppels die gehydrogeneerd plantaardig vet, zoetstoffen en net zo veel calorieën bevatten eten. Als je echt genieten van sint, met alle middelen te eten, maar ook houd het met mate en streven kwaliteit versies van het.
 • Accepteer die momenten in het leven wanneer het enige dekbed op aarde is chocolade; soms deze dagen gebeuren en een keer in de zoveel tijd, toe te geven aan deze behoefte zal je geen kwaad doen.
 • Elke keer als je voelt dat je wordt gelokt naar de kast, poets je tanden een beetje, dan heb je dat Minty mond gevoel dat maakt je niet wilt eten of drinken iets. Tegen de tijd dat het slijt, zal uw verlangen zijn gegaan.
 • Hebben een goed uitgebalanceerde maaltijd om niet verslaafd raken aan een bepaald soort voedsel. Vergeet niet, te veel is nooit goed.
 • U kunt chocolade af en toe eten, maar alleen als je denkt dat je niet weer verslaafd aan raken.
 • Chocolade kan brengen op hoofdpijn bij sommige mensen (het heeft een hoog gehalte aan fenylethylamine). Als u een dergelijke verbinding wanneer u chocolade te merken, heb je een extra stimulans om te hakken. Brandend maagzuur en zure reflux kan ook optreden door het eten van chocolade. Helaas, chocolade is ook een boosdoener in zwelling, dus Downing is in die tijd van de maand kan contraproductief zijn!

Waarschuwingen

 • U kunt verslaafd raken aan wat je gebruikt als een substituut voor chocolade. Als dat zo is, erkennen dat je een verslavende aard als het gaat om eten en vinden omgaan technieken voor het omgaan met deze.

Dingen die je nodig hebt

 • Kwaliteit chocolade
 • Alternatieve snacks en water
 • Tijdschrift