Wki

Hoe om te springen op een paard

Springen uw paard kan een enorme kick en uitdaging zijn, en het is erg leuk als je eenmaal leert hoe te kunnen springen. Hoe groter het obstakel, hoe meer triomfantelijke je zult voelen. Maar houd in gedachten dat springen kan gevaarlijk zijn dus draag altijd beschermende kleding, zoals een helm en een body protector. Zorg ervoor dat uw paard in staat is (niet kreupel of krassen), voordat je springt of het nu voor de lol of wedstrijd. Zorg ervoor dat u de juiste techniek, en niet te veel doen, en pijn uw paard. Spring nooit op eigen houtje, als er een ongeval je iemand er om u te helpen bij nodig zijn. Als je springt een onervaren paard dat niet weet hoe om te springen kon je jezelf ernstig gewond. Er is dit gezegde "Groen en groen gelijk zwart en blauw, tenminste een van jullie moet een half flauw idee!"

Stappen

Hoe om te springen op een paard. Zorg ervoor dat haar wat je echt wilt doen, omdat het duur en zeer gevaarlijk kan zijn.
Hoe om te springen op een paard. Zorg ervoor dat haar wat je echt wilt doen, omdat het duur en zeer gevaarlijk kan zijn.
 1. 1
  Zorg ervoor dat haar wat je echt wilt doen, omdat het duur en zeer gevaarlijk kan zijn. Het neemt ook veel vastberadenheid.
 2. 2
  Krijgen les van een gediplomeerd instructeur in alle basis paardrijden voordat u probeert te springen. Zorg ervoor dat je instructeur gaat ermee akkoord dat je echt klaar om te springen.
 3. 3
  Gebruik alle van de juiste apparatuur. Zie "Wat je nodig hebt."
 4. 4
  Leer de manen (of koop een nek-strap), houdt u bent zonder dat de teugels, en blijf in uw 2-punt of springen positie bij alle drie gangen, zodat je niet terug van uw paard of mond (een nek-strap verwonden dit voorkomt). U moet ook uw leads weten.
 5. 5
  Beginnen springen op een ervaren, stabiele paard. Leer je mount weten voordat u probeert te springen. "Groen paard en groene ruiter zijn nooit een blauw lint maker!"
 6. 6
  Controleer je tuig. Zorg ervoor dat u alle benodigde apparatuur en dat het past bij u en uw paard correct. Wees vooral zeker om te controleren of uw omtrek is strak genoeg.
 7. 7
  Doe wat twee-punt, ook wel bekend als half-stoel of jump seat, oefeningen. Dit zal helpen bij het opbouwen beenspier terwijl het gaan over de sprong, zodat je in balans kunt blijven.
 8. 8
  Begin met lage crossrails dat uw paard kon letterlijk stap over. Overhaast je niet in grote hekken of jezelf en je paard ernstig kan verwonden.
 9. 9
  Stel uw cavaletti (of Crossrail) in een rechte lijn langs een hek, indien mogelijk. Stride een gemiddeld paard moet ongeveer 4 meter uit elkaar. Een pony zal ongeveer 2-3 meter uit elkaar.
 10. 10
  Rijd uw paard over de cavaletti op een regelmatige draf. Hun hoeven moeten meer in het centrum in tussen elke pool. Als het paard neemt 2 stappen, ze zijn te ver, en als paard stoten paal met hoef ze te dicht bij elkaar. Niet stoppen of naar beneden kijken tijdens het springen. EVER. Knijp met je benen voordat de paal en volgt de bewegingen van je paard als u mager in twee-punt. Niet te ver naar voren gaan en laat het paard krijg je uit het zadel. Probeer gewoon dicht je heup hoek tegenover staan ​​in uw stijgbeugels. Wanneer je gaat op de sprong, kies een object in de verte te kijken. Dit helpt u uw evenwicht te bewaren. Pak een stuk manen zodat je hem niet te vangen in de mond als je land. Laat het paard til je kont uit het zadel. Laat uw gewicht wegzakken in je hielen.
 11. 11
  Eenmaal heb dit onder de knie, kan je op steeds grotere Crossrail. Een Crossrail is een sprong die twee polen die kruisen over elkaar heeft. Ziet eruit als een platgedrukte "X". Het moedigt het paard te springen in het midden, waar het obstakel lager. Zorg ervoor dat u voldoende ruimte hebben om aanpak en land na elke sprong.
 12. 12
  Doorstromen naar een verticale. Alleen door het horen van de naam, kunt u waarschijnlijk wel raden dat deze sprong is recht tegenover. De verticale is normaal gesproken ingesteld om groter te zijn dan de Crossrail zijn, hoewel het kan worden aangepast aan elke gewenste hoogte. Nadat je coach eens en je voelt je zelfverzekerd, kan je beginnen met een lage cursussen van enkele sprongen.
  • "Aanpak" Zorg ervoor dat het een rechte lijn en houd je oog level omhoog.
 13. 13
  Opstijgen. Het paard neemt af een paar meter voor het hek, over dezelfde afstand als de hoogte van het hek. Probeer een goede afstand te krijgen. Als het lijkt je paard zal lang springen, zitten strak en doe een grote halve ophouding (maar houd knijpen met je benen). Als het lijkt je paard zal springen Kortom, probeer je galop breiden. Probeer maar eens om je evenwicht te houden en stil zitten als het paard opstijgt. Je zult merken dat je lichaam zwaait automatisch naar voren met het paard. Vergeet niet om het hoofd van je paard laten zo veel vrijheid als het nodig heeft om te rekken voor het hek.
 14. 14
  "In de lucht" Als het paard springt over het hek, houd je onderbenen onder je, met je gewicht naar beneden door je hielen. Laat zoveel beteugelen als het paard nodig heeft door je armen te strekken naar voren met de beweging van het hoofd en de nek als ze strekken zich uit over het hek.
 15. 15
  Landing. Laat het paard vrijheid van haar hoofd. Als je de landing, houd je onderbenen onder je met je hielen naar beneden. Dit is de "schok" van de landing absorberen. Laat je benen zwaaien rug of leunen op de paarden nek met je handen.
 16. 16
  Get-away net als de aanpak, het moet recht zijn. Zodra het paard is geland, kunt u nogmaals nemen meer contact met het bit, en pas uw snelheid of de richting voor de volgende hek komt. (Ook wil je een soort van been wrap of bescherming op je paarden been dus het lame dosnt gaan als het hits een paal. Polo wraps of spalk laarzen zijn het beste).

Tips

 • Niet naar beneden kijken! Kijk altijd ahead.Looking beneden, of naar de zijkant, ruïnes balans. Bevestig je blik op iets voorbij de sprong, niet op, terwijl je er overheen, en dan kijken naar de volgende sprong.
 • Zorg ervoor dat je gaat op een comfortabele snelheid... niet te langzaam, maar niet te snel voor de ruiter.
 • NOOIT springen zonder dat iemand je in de gaten. Het is gevaarlijk.
 • Als in "vlucht", kijk in tussen de paarden oren. (Dit gebied heet de "poll".) Dit zal helpen om het paard evenwichtig, en jezelf!
 • Zorg ervoor dat je de teugels te geven aan het paard / pony, maar ook hebben ze kort maar niet te kort. Laat het paard zijn hoofd.
 • Niet springen van het paard, tenzij je weet dat hij in staat is om te springen en is gezond.
 • Uw paard kan vertellen als je nerveus bent en dan worden ze zenuwachtig ook, dus kunnen vertrouwen.
 • Duw je hielen omlaag / terug om niet te vallen eraf. Proberen en krijgen ze allemaal de weg naar de grond. Laat al je gewicht te verplaatsen naar uw hielen en houd je benen stevig.
 • Vergeet niet te vertrouwen op je paard! Als je dat niet doet zal hij je niet vertrouwen!
 • Houd altijd je ogen op bij het naderen van de sprong! Als u op zoek bent naar de sprong voordat je het springen, zal je paard hoogstwaarschijnlijk stoppen of opstijgen op een grappige afstand.
 • Dep het paard als hij gaat over een sprong succes.
 • Rijden met vertrouwen tegemoet. Je paard weet wanneer je bent onzeker en hij vertrouwt je. Dus haal diep adem, en draf of galop een paar keer rond voordat springen.
 • Laat zoveel mogelijk te beteugelen voor het paard als het strekt zich uit over het hek.
 • Vergeet niet te ademen. U kunt 'vergeten' te ademen. Wanneer u te veel van, het creëert spanning in je lichaam, en je wilt ontspannen blijven.
 • Zitten. Houd je schouders te openen en niet leunen in zijn nek wanneer je springt, want springen is leuker als je over de sprong met je paard, en niet voor hem!
 • Smile! Het helpt je te ontspannen. Denk nooit negatief.
 • De groter de sprong hoe meer je nodig hebt om je paarden snelheid aan te passen, en een paard nodig heeft om te reageren op uw signalen voordat het streven naar hogere dingen te springen.
 • Pak de manen net voordat je gaat over de sprong. Dit zal u houden van het krijgen achter de beweging en helpen u loslaat, houdt u van vallen.
 • Als je doet een cursus van sprongen concentreren op de eerste sprong veel rijders krijgen een storing bij de eerste sprong, omdat ze te druk maken over de rest!
 • Blijf rustig. Als het paard weet dat je nerveus bent, zal het zenuwachtig!
 • Toen eerst leren om te springen, alleen springen op draf. Maar als je geavanceerde bent, doe mee aan een galop of zelfs galop.
 • Uw paard kan op het eerste haasten de sprong, moet u het halsbandje of een stuk manen gebruiken om vast te houden, trek dan niet aan de mond paard. Hij kan spook, flip-over (ja, dit gebeurt soms), of weigeren een sprong, in welk geval hij zal niet voorbij gaan, maar je wil.
 • Indien nodig dan been op het paard net voordat hij opstijgt om hem aanmoedigen om over de sprong en op te halen zijn voeten, zodat hij de sprong niet zal kloppen.
 • Knijp je paard / pony zacht op de sprong.
 • ALTIJD uw kuiten op je paard. Je wilt niet dat je paard te vertragen alvorens de sprong. Geef het een vleugje van de zweep voor langzamere paarden.
 • Om uw paard te verzekeren wont "chip" (neem een ​​paar kleine stappen) vlak voor de sprong en ritme verliest, zet een draf paal over een voet vóór de basis van de sprong en knijp met je kuiten hem een ​​boost te geven.
 • Als je rit parcours, kunt u af en toe moet je een log of iets springen.
 • Duw jezelf naar voren, zodat je niet achterover vallen.
 • Als u draf over sprongen wilt u misschien een aantal posten draven doen in tussen sprongen, zodat je paard niet "uitsterven" of vertragen.
 • Draag al uw beschermende uitrusting! Elk stuk, paardrijden cap en body protector.
 • Nooit dwingen het paard / pony
 • Als je eenmaal zijn vier meter afstand van de sprong, onthouden waar de paarden ogen zijn dat hij / zij niet kan zien de sprong, dus los je contact opnemen met de regen, zodat je paarden kunt neus voelen waar de sprong is, want als je trek om strak de balans in de voorhand (voorkant van het paard) zullen verloren gaan, en je zal ofwel vallen of stoot een poll, en verliest een punt.
 • Draf rails moeten worden gezet 4 'op 4'6 "uit elkaar, galop palen 8 tot 10' uit elkaar, als je nog nooit eerder het instellen van een draf spoor 8 'voor de x zal het paard helpen om eens een 1/2 hebt gesprongen galop stride pre-sprong.
 • Voordat we naar galop sprongen, zorg ervoor dat je het volste vertrouwen springen kruis rails en calavetti in draf. Je wilt niet meteen beginnen galop springt, duurt het een stap tegelijk.
 • Lees paard tijdschriften om een ​​idee van hoe om te springen te krijgen.

Waarschuwingen

 • Gebruik altijd de juiste apparatuur.
 • Paardrijden is het een van de meest gevaarlijke sport in de wereld, zijn paarden niet zoals voetballen, zij hebben een geest van hun eigen. Hebben altijd contact met de regens en leun achterover als je paard / pony bouten. Als je naar voren leunt zal hij / zij denkt dat je wilt gaan voor een galop! Niet goed.:)
 • Wees voorzichtig, dit is een gevaarlijke sport en als ruiter moet je bewust zijn van dat.
 • Rijden altijd met toezicht.
 • Probeer een goede afstand te krijgen. Werken aan het leren van natuurlijke paslengte van uw paard en het leren aan te passen.
 • Kijk vooruit naar uw landing en plannen uit waar je naartoe gaat om te gaan na de sprong, vooral als je aan het doen van een cursus of serie sprongen.
 • Uw paard zou buck / bout.
 • Wees realistisch over uw vermogen. Alleen springen wanneer je klaar bent. Als je springt terwijl je onzeker voelt, kan het de ervaring minder leuk voor u en uw paard te maken! Niet bewegen tot iets moeilijker, tenzij je helemaal comfortabel met uw laatste hindernis. Zeker niet sprongen proberen voordat je galop met AND uw stap en draf zonder beugels is helemaal gezond!

Dingen die je nodig hebt

 • Ten eerste, zorg ervoor dat u vertrouwd bent met het springen in uw woonkamer met een hobby paard zijn.
 • Als u zich zorgen maakt over uw springen positie, koop een hobbelpaard, zodat u kunt oefenen, terwijl u TV kijkt, zitten in een springende positie en bouwen van de juiste spieren.
 • Nadat je je veilig voelt in je hobby paard, ga dan naar het lokale park met bamboe stokken en een paar stoelen, en bouw je eigen koers. Zodra u veilig kunt springen 1ft dan moet je veilig genoeg om te verhuizen naar een veulen zijn.
 • Ga dan verder op een Falabella, dan een Shetland en dan verhuizen naar een normaal formaat paard, als je eenmaal zijn zeer comfortabel op deze dan kunt u een Shire paard springen.
 • * 4 tot 6 houten of zware plastic stokken die elk ongeveer 4 inch in diameter, kan helpen als ze geschilderd zijn felle kleuren om beter te zien
 • Zadel: West is oke alleen als de polen op de grond. Anders is, investeren in een Engels zadel springen (nauw contact zadel) om uw veiligheid en van uw paard zorgen.
 • Hoofdstel: Zorg ervoor dat uw hoofdstel past bij je paard en dat u en uw paard comfortabel te gebruiken zijn.
 • Helm, Safety Vest, Laarzen of Paddock Laarzen met half chaps
 • Springschoenen en spalk laarzen voor uw paard
 • Een ervaren Jumping Horse
 • Een toezichthouder, bij voorkeur een instructeur
 • Een helper op de grond om de sprong te zetten of hen rond bewegen