Wki

Hoe om te spelen met je hond

Spelen met een hond is een vrij natuurlijk voor de meeste mensen, maar als je nieuw bent bij huisdieren of bang voor honden zijn, kun je op zoek naar een aantal tips.

Stappen

Hoe om te spelen met je hond. Denk aan de leeftijd van de hond.
Hoe om te spelen met je hond. Denk aan de leeftijd van de hond.
 1. 1
  Denk aan de leeftijd van de hond. Puppies (die, afhankelijk van het ras, kan oplopen tot 2 jaar) zal vaak onstuimige en geniet roughhousing. Oudere honden aan de andere kant (afhankelijk van ras) liever iets rustig of misschien een rustiger spelletje doen.
 2. 2
  Apporteren. Sommige rassen van honden over het algemeen genieten van het ophalen van meer dan anderen. Zoek een open ruimte en gooi een tennisbal of een frisbee, en hopen dat Rover het terug zal brengen. (Wees alert op pups die mogelijk in hun 'kauwen fase ", omdat ze kunnen uiteindelijk scheurt de fuzz uit een tennisbal of kauwen plastic frisbees en uiteindelijk slikken materialen om het weer overgeven. Als uw hond niet laten vallen, een optie is om te brengen twee halen speelgoed. Gooi de tweede naar de eerste een te krijgen.
 3. 3
  Spelen tug-of-war met je hond. Wees niet bang voor wat grommen, zolang de staart van de hond is kwispelen. Het is een veel voorkomende misvatting dat je nooit moet de hond laten "winnen" een sleepboot. Of om de hond te winnen is afhankelijk van het temperament van de hond. Sommige honden zijn zelfverzekerd en pittige en hebben niet veel aanmoediging niet nodig hebben van hun eigenaars. Deze honden moeten niet worden toegestaan ​​om te winnen, zoals het winnen van de sleepboot is een eenvoudige manier om tot oprichting van de juiste hiërarchie. Echter, veel honden zijn onderdanig, angstig, en een gebrek aan zelfvertrouwen. Het is gezond, en heeft aanbevolen, zodat deze honden om sleepboten te winnen. Het helpt hun vertrouwen en rijden te stimuleren. Spelen (en verliezen) tug-of-war met een lage-aandrijving hond is een veel voorkomende techniek die gebruikt wordt door professionele trainers op te bouwen eigenwaarde van een hond. Stel je eens voor hoe je je zou voelen als je werd gevraagd om een ​​spel dat je altijd verliezen spelen.
 4. 4
  Blazen kinderrechten zeepbellen voor uw hond. Veel honden houden om de bubbels, sprong en "vangen" in de lucht jagen.
 5. 5
  Tijdens het spelen met je hond het moet altijd een groepsactiviteit zijn, het houden van uw hond gestimuleerd en vermaakt als hij alleen is ook belangrijk. Enkele belangrijke dingen om in gedachten te houden zijn:
  • Gebruik geen huishoudelijke voorwerpen, zoals oude schoenen, bungee koorden of riemen als speelgoed. Een hond kan niet zeggen het verschil tussen uw 10 jaar oude schoen en degene die je gisteren gekocht. Ook kunnen de meeste huishoudelijke voorwerpen in kleine stukken worden gescheurd door een hond en gegeten. Ze eten dingen die je nooit voor mogelijk had gedacht.
  • Beperk het aantal speelgoed uw hond heeft een paar favorieten. Honden hoeven niet 10 verschillende speeltjes aan geïnteresseerde blijven en richten zich vaak op een of twee. Hebben meer speelgoed vaak verwart honden wat is een speeltje en wat is geen speelgoed.
  • Zware rubber speelgoed, zoals het merk Kong zijn uitstekend voor kauwers. Putting traktaties, kunnen Kong Brand Doggie spuitbus kaas en pindakaas, of pindakaas in hen echt te houden van een hond bezet uur.

Tips

 • Gaan vaak buiten met je hond!
 • Spelen met je hond is het leuke gedeelte van de hond gezelschap, dus geniet ervan!
 • Nu is een goed moment om de hond een 'druppel' commando trainen. Wanneer de hond zakt het speelgoed in uw buurt, zeggen: "Laat hem vallen," dan lof de hond. Doe dit totdat ze begrijpen dat wanneer je zegt het laat vallen, moeten ze los wat ze hebben in hun mond. Als je een kleinere hond dat je niet al te bezorgd over, kun je eigenlijk zachte druk uit te oefenen op het scharnier van de kaak, of het zachtjes de mond open bij het geven van de "Drop it" commando. Gebruik de naam voor de opdracht, zodat ze weten dat het een bevel ("Rover, vallen"). Dan geef veel lof.
 • Speel nooit "vangen de hond" allerlei spelletjes. Dit kan leiden tot een hond die is moeilijk te halen wanneer u nodig hebt om ergens te gaan.
 • Uw hond zal ervan genieten en het is een grote vorm van aërobe oefening.
 • Het is gemakkelijk om uw hond te leren om te zitten of te spelen dood, maar het onderwijs van uw hond te "schudden" is mensen te laten zien dat u en uw hond zijn goede vrienden. En dit is hoe je het doet - Vertel je hond te gaan zitten, pak zijn poot en schud het zachtjes en terwijl je dat te doen zeggen: "schudden". En als je zegt schudden geef hem een ​​beloning. En proberen om dit te doen elke dag tot je hond krijgt de smaak te pakken. Gebruik dan gezonde traktaties hoewel, of een beetje fruit (zodat als je dit doet voortdurend, uw hond is niet van plan om te dik te krijgen).

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat uw hond is goed getraind. Sommige honden kunnen worden overdreven agressief en beseffen niet hun eigen kracht. Sta niet toe dat iemand anders - vooral kleine kinderen - om te spelen met uw hond totdat u zeker weet dat uw hond weet niet te bijten of springen op mensen.