Wki

Hoe om te reizen met kinderen op lange reizen

Reizen met kinderen is niet altijd makkelijk, vooral op lange-afstandsvluchten, of enige lange reis per trein of auto. Echter, met een beetje voorbereiding uw reistijd kan eventueel zo glad als bodem van een baby geworden.

Stappen

Hoe om te reizen met kinderen op lange reizen. Hebben de nodige wettelijke documenten van uw kinderen.
Hoe om te reizen met kinderen op lange reizen. Hebben de nodige wettelijke documenten van uw kinderen.
 1. 1
  Hebben de nodige wettelijke documenten van uw kinderen. Paspoorten zijn nu verplicht voor alle kinderen, inclusief baby's en peuters, voor internationale reizen VS. Zorg ervoor dat ze 4-6 weken vooraf bestellen om voor hun aanvragen te verwerken. Dubbel check alles, als het laatste wat je wilt is om een ​​reis te annuleren omdat paspoortaanvraag van uw kind bij gebrek aan informatie werd geweigerd. Als u niet beschikt over een paspoort te reizen nodig, nog herinneren om een ​​kopie van geboorteaktes van uw kinderen te nemen. De cut-off leeftijd voor lap kinderen is twee jaar oud. Sommige luchtvaartmaatschappijen vragen niet om een ​​geboorteakte en wat te doen. Dus om aan de veilige kant, een kopie van geboorteakte van je kinderen in je tas / zak. Natuurlijk, als je een paspoort, je hoeft niet te geboorteakten brengen als het paspoort zal volledige authenticatie.
 2. 2
  Breng een rugzak van speelgoed en activiteiten. Kinderen zoals die is belast, dus geef ze iets om te worden belast met. Een rugzak is perfect, want het blijft zetten, in tegenstelling tot een zak die kan afglijden hun schouder en je eindigt met een ding mee te nemen; gewoon niet het te zwaar voor hen. Niet alleen is dit nuttig in-flight/on-board entertainment, maar het zal een tweeledig doel van amusante de kinderen te dienen zodra u uw bestemming bereikt. Zet in al uw favoriete ideeën, waaronder deze suggesties:
  • Boeken. Er is nooit genoeg tijd in de dag om te lezen aan de kinderen, dus profiteren van de kansen van de lange vliegtuig, trein of auto rijden voor een aantal een-op-een keer. Pak je kinderen 'favoriete boeken voor u om te lezen of eenvoudig-reader boeken voor hen om te lezen zelf. Er is geen reden om hun hersenen te sluiten op elektronica voor de hele reis. Breiden hun verbeelding door de eindeloze mogelijkheden in een goed boek!
  • Coloring Books. Kleurboeken kan een grote afleiding zijn en kan helpen eruit te komen een beetje krabbelen energie. Een favoriete kleur tool is Crayola's 'Color Wonder "stiften en papier. Ze zijn groot omdat de markers alleen schrijven over Color Wonder papier, wat betekent dat uw kleintjes laten geen bewijs achter! Ook proberen dollar winkels voor kleurboeken je het niet erg ze half-aanvulling en ter wille van de extra ruimte wordt verwijderd.
  • Troosten Speelgoed voor kleine kinderen. Gooi in een favoriete deken of dragen voor kleine kinderen. Het kan hen helpen naar beneden lekker voor stille tijd of gewoon hulp krijgen via een hobbelige patch van lucht of een vervelend deel van de aandrijving. Je kunt nooit genoeg rekwisieten voor een feestje dat laatste 20-30 minuten van een vlucht als iedereen is ongeduldig om uitstappen! Favoriete spelletjes te spelen met een deken of een knuffel vriend zijn 'peek-a-boo "en" pat-a-cake ".
  • DVD's / films en persoonlijke dvd-spelers. Een laptop met een DVD-station werkt net zo goed als een persoonlijke dvd-speler. Breng langs een koptelefoon (of een splitter, zodat u twee sets oordopjes kunnen hebben), dus het bekijken van zijn / haar favoriete film van uw kind niet interfereert met het comfort van anderen. Hoewel, als u een vliegtuig vlucht, kunt u besparen op ruimte en vertrouwen op het in-flight entertainment. Het meest geschikt voor de auto reizen.
  • Electronic Games. Hand gehouden games zijn zeer populair voor oudere kinderen en kunnen ze rustig te houden voor uren. Breng langs een koptelefoon, zodat uw kind de favoriete spel niet interfereert met het comfort van anderen. Een lange vliegtuig of auto reis misschien een goed moment om te investeren in een nieuwe game voor een speciale verrassing!
  • Sticker Books. Herbruikbare sticker boeken zijn geweldig voor vroege elementaire leeftijd kinderen. Je kunt ze vinden in de favoriete van uw kind TV / film karakter of belang. En omdat ze opnieuw te gebruiken kunt u nieuwe scènes, verhalen maken of ze gewoon door elkaar voor de lol!
 3. 3
  Breng uw autostoel op het vliegtuig. Een manier om te beteugelen een squirrelly peuter is om hun auto plaats te nemen op het vliegtuig. Kinderen gedragen zich veel beter in een vertrouwde autostoel, die iedereen tevreden houdt. Ze kunnen rusten en makkelijker in slaap vallen in hun auto zitten, omdat het hen herinnert aan het rijden in de auto. Neem contact op met uw luchtvaartmaatschappij eerst dat dit is toegestaan ​​voordat het naar beneden sjouwen naar de luchthaven.
 4. 4
  Verdeel en heers. Verlies niet de kinderen, vooral als je meer dan een om in de gaten houden. Bepaal van tevoren wie verantwoordelijk is voor welk kind. Dit zal het hart-zinken vraag "Waar is zo-en-zo? Met het antwoord van" Ik dacht dat u hem aan het kijken? 'Miscommunicatie en verloren kinderen zijn niet een goede manier om een ​​vakantie te beginnen elimineren!
 5. 5
  Neem voorzorgsmaatregelen om te waken tegen oorproblemen:
  • Voor baby's: breng iets wat ze kunnen zuigen op te helpen reguleren hun oren in de loop van de vlucht, vooral tijdens klimmen en dalen. Airline vluchten kan snel worden verwend door een kleine met een oorpijn! Enkele ideeën om te proberen: Flessen sap en / of water, fopspeen, jello Jigglers met extra Knox gelatine (dit is rommelig, maar de kinderen vinden het geweldig!), Of enige Gerber baby-soort snacks. Ze lossen snel in de mond waardoor een gevaar voor verstikking (lees veiligheidsmaatregel op het etiket alvorens te kopen). Probeer zoals snacks als "Gerber sterren" (veel smaken), fruit snacks (deze start oplossen vrijwel direct) en baby graanrepen. Met ingang van augustus 2006 kunnen dergelijke snacks en gel producten onder strenge nieuwe veiligheidsvoorschriften worden verboden. Neem contact op met de luchtvaartmaatschappij of de overheid het vervoer zekerheid sites voor verboden voorwerpen.
  • Voor kleuters en oudere kinderen: peuters en oudere kinderen begrijpen niet altijd hoe ze hun oren te reguleren door gewoon slikken, is dus een beetje hulp soms nodig. Probeer Starbursts omdat ze een lange tijd om op te kauwen en veel speeksel begint stromen, die aan houdt het kind slikken. Enkele andere ideeën zijn fruit snacks, kauwgom en hard candy (voor oudere kinderen). Nogmaals, contact op met uw luchtvaartmaatschappij of de overheid het vervoer zekerheid site om te zien wat wel en wat niet mag worden vervoerd aan boord.
 6. 6
  Neem items voor rotzooi schoon ups. Houd een zak doekjes, handdesinfecterend en wegwerp zakken voor vuile luiers in de buurt. Babydoekjes kan opruimen bijna alles-zelfs iets op tapijt gemorst. Handdesinfecterend is een must voor reizen met kinderen en die wegwerp zakken zijn goed voor het bevatten van rommelige dingen naast luiers! En vergeet niet om uw favoriete merk van vlekkenwater doekjes of pennen voor die momenten brengen wanneer de baby doekjes zijn gewoon niet genoeg. Met ingang van augustus 2006, zeer strenge veiligheidsvoorschriften zijn in de plaats, die van invloed kunnen zijn op welke van deze items die u kunt nemen op een vliegtuig.
 7. 7
  Wees flexibel met uw zitplaatsen. Als je reist met een groep, of een groot aantal gezinsleden, is het misschien leuk zijn om je kinderen kiezen welke volwassene ze willen zitten. Als ze niet zien Uncle Bob heel vaak en willen zitten door hem (en oom Bob is oke met het idee), daarna gaat de ouderlijk toezicht voor een paar uur. Het is een geweldige tijd om te praten en verhalen vertellen met mensen die je niet elke dag te zien. En de ouders hebben een kleine rust!
 8. 8
  Neem snacks. Snacks, hapjes en meer snacks! Snacken houdt kinderen bezig en vermaakt. Dus pak je kinderen favorieten voor uw lange reis. Hoe gezonder het beter - probeer worteltjes, selderij stukken, toegestane noten, gummy beren enz.

Tips

 • Zorg voor voldoende rust stops. Ook het kopen van een stuk speelgoed op een dollar winkel kan helpen om uw kinderen stil voor een tijdje.
 • Zindelijk - bijna: Zet een pull-up onder hun ondergoed. Vermijd het doen van extra was-en nog steeds geven kinderen het gevoel van droog te blijven. Doe dit tijdens de lange reis. Op uw bestemming, moeten kleine rommel gemakkelijker te behandelen zijn.
 • BONUS TIP: snacks kid's niet in hun speciale rugzakken of tassen. Hoewel het is geweldig voor hen om te worden belast met hun games of kleurboeken, mag u niet wilt dat ze belast met de snack tijd. Neem je eigen een grote carry-on tas met al het lekkers u nodig heeft voor uw kinderen voor de vlucht of reis. Dan heb je controle over wie wat snacks, wanneer krijgt.
 • Bij gebruik van een auto te reizen ervoor zorgen om plannen voor frequente badkamer stopt en restaurants.
 • Emergency Toy-Bewaar een nieuwe goedkope speeltje in je eigen zak op reserve en breng het alleen in een situatie waar de huidige speelgoed en afleidingen zijn niet meer werkt. Het helpt ook om de rugzak speelgoed weg te zetten voor een paar dagen vóór de reis, zodat ze meer "nieuwe" aan het kind.
 • Reizen Surprise. Zet een kleine verrassing of twee in reizen rugzakken je kinderen '- het is als kerstdag: Een nieuw boek om te lezen, pagina van stickers, kleine speelgoed om mee te spelen, activiteit boek met puzzels en doolhoven of (als ze echt geluk) een nieuwe film om naar te kijken.
 • Neem contact op met uw luchtvaartmaatschappij voor eventuele vereisten met betrekking tot waar je het autozitje kan plaatsen op het vliegtuig. Het kan de stoel bij het raam, die een meer bron van vermaak-het buitenleven zal zijn!
 • Zitten een volwassene tussen twee kinderen die kunnen worden in de controle van de DVD-speler. Dit elimineert machtsstrijd tussen de kinderen. Het klinkt als een enge plek om te zijn, maar het is zeker beats te hoeven overstuur kinderen te controleren! Neem altijd de films die je WEET de kinderen zullen kijken en blijven bezig met.

Waarschuwingen

 • Neem alleen * kopieën * (niet origineel) van de geboorteakte van je kind - je wilt niet de kans van uw oorspronkelijke juridische documenten te verliezen te nemen.
 • Wees voorzichtig over hoeveel je kind eet op een lange reis, vooral als ze vliegen. Kinderen kunnen misselijkheid veel gemakkelijker dan volwassenen kunnen krijgen, en een volle maag maakt het niet beter. Probeer ook te vermijden dat kinderen snacks recht uit de vleermuis. Als ze een paar uur om te wennen aan de beweging van de auto / vliegtuig / trein, zijn ze minder kans om ziek te worden.
 • Zorg ervoor dat een kinderzitje goed gemonteerd in uw auto. Als u niet zeker bent, neem dan contact op met uw lokale politiebureau te laten controleren of u verwijzen naar iemand die kan het voor u controleren. Better safe than sorry.
 • Soms is het het beste om te reizen met kleine kinderen 's nachts de meeste van de tijd zullen ze slapen en dan zijn ze geen moeite.
 • Controleer luchtvaartmaatschappij of de overheid het vervoer zekerheid sites voor wijzigingen in handbagage. Stap niet uit door te verliezen dingen om beveiliging van de luchthaven gevangen omdat ze besloten hebben om ze te verbieden: Wees je bewust van tevoren. Zie Hoe kan ik weten wat je wel en niet aan boord van een vliegtuig voor informatie over hoe u kunt controleren.