Wki

Hoe om te koken voor een zuidelijke pootvis

Of de focus van een politieke of burgerlijke fundraiser, of voor een samenzijn onder familie en vrienden, de traditie van een zuidelijke (US) pootvis heeft doorstaan ​​generaties. Hier zijn de basis voor de gebakken deel van dit evenement.

Ingrediënten

Vis van uw keuze, hoeveelheid afhankelijk van het aantal wordt u serveren, maar ongeveer 1/2 tot £ 1 per persoon

 • Maïsmeel, of maïsmeel mix
 • Bakolie
 • Zout
 • Ui (s)
 • Bloem voor alle doeleinden
 • Eieren
 • Melk

Stappen

Hoe om te koken voor een zuidelijke pootvis. Het opzetten van een propaan fornuis en een eenvoudige tabel voor uw voorbereiding stappen.
Hoe om te koken voor een zuidelijke pootvis. Het opzetten van een propaan fornuis en een eenvoudige tabel voor uw voorbereiding stappen.
 1. 1
  Selecteer uw vissen. In het zuiden, meerval zijn waarschijnlijk de nummer een keuze, maar in de buurt van schone, zandige bodem bayous en baaien, zwarte mul zijn ook populair en goedkoop, en gemakkelijk te bereiden.
 2. 2
  Het opzetten van een propaan fornuis en een eenvoudige tabel voor uw voorbereiding stappen. Als u werkt in warm weer, op zoek naar een schaduwrijke plek, maar probeer een locatie waar geen brandbare materialen, zoals droog gras en bladeren vormen een risico te kiezen. Hier zijn de belangrijkste items die je nodig hebt:
  • 12-32 kwart voorraad pot of andere grote pan met een zeef mand, indien beschikbaar.
  • Propaantank en regelaar met een buitenhaard.
  • Schuimspaan of frituren tang.
  • Bakolie (ongeveer 2 liter, afhankelijk van de grootte van uw friteuse).
 3. 3
  Bereid uw vissen. Nadat de vis zijn schoongemaakt, spoel ze af met schoon water en terwijl ze nat zijn, drop ze in een container van doorgewinterde maïsmeel. Het soort maaltijd is aan het individu, maar op middellange tot fijne maling gele maïsmeel is populair in het zuiden. Zout is de enige gebruikelijke kruiden, maar als je onder de knie hebt, kunt u experimenteren met andere kruiden. Voor een fijnere korst, kunt u een deel bloem voor alle doeleinden toe te voegen aan elk 4 delen van maïsmeel. Hierdoor zal de vis langer te koken voordat ze bruin, voor een meer goed gedaan vis.
 4. 4
  Schud de stukken vis in de maaltijd totdat ze grondig zijn bekleed. Laat ze in de Mealing bak tot ze klaar zijn voor de friteuse. Dit zal helpen het maïsmeel om beter te houden aan de vissen, waardoor ze een goede coating als ze bakken.
 5. 5
  Verhit de olie in uw fornuis tot ongeveer 330-350 graden (F), dat evenwel niet in staat te stellen te warm krijgen. Gemak stukken vis in de hete olie een tegelijk totdat het in de buurt zijn koken capaciteit, voorzichtig om te voorkomen dat spatten van de olie.
 6. 6
  Let op de vis voorzichtig als ze koken. Ze beginnen te zweven ze gedaan, waardoor het gemakkelijk is om de kleur van de acht stukken. Als ze een gouden tot medium bruin, verwijder ze dan en laat de stukken uitlekken in een pan of een kartonnen doos bekleed met keukenpapier. Dit is waar een mand of zeef komt goed van pas, omdat alle vis kan worden getild in een keer, zal de overtollige olie terugstromen in de pot, en de stukken gedumpt in uw bezit container.
 7. 7
  Begin bereiden hushpuppies de vis bakken. Omdat hushpuppies zijn gemaakt met een mengsel van maïsmeel en tarwemeel, het toevoegen van de vloeistof aan het recept te vroeg kan de droge ingrediënten te veel absorberen, waardoor ze zeer zware en dichte.
 8. 8
  Hak een ui heel fijn, plaats het in een geschikte container, en eieren en melk toe te voegen. Meng deze ingrediënten volledig. Toen de laatste partij van de vissen worden geplaatst in de friteuse, voeg de maïsmeel mix (of apart, 2 delen maïsmeel, een deel bloem voor alle doeleinden, bakpoeder en zout) om de vorige ingrediënten en meng nogmaals.
 9. 9
  Verwijder de laatste van uw vissen, en beginnen met het schrappen van de hushpuppies in de hete olie. Gebruik een lepel om beslag dip uit je bowl (of andere container), dan houdt het net boven de olie, laat het glijden van je lepel. Drop zoveel hushpuppies als de olie kan gemakkelijk koken. Wanneer de hushpuppies worden gedaan (gekookt) op de bodem, moeten ze zweven en het zwaardere, rauwe beslag op de top zal leiden tot hen om zich om te draaien om te koken verder op de andere zijde. Schudden van de frituurmand zal hen helpen dit te doen.
 10. 10
  Bak de hushpuppies goudbruin, ze te verwijderen als je deed de vis, eerder. Plaats ze in uw bezit container om overtollige olie af te tappen.
 11. 11
  Serveer je vis en hushpuppies met gebakken bonen, cole slaw, aardappelsalade, kaas grutten, of andere keuzes van bijgerechten en een groot glas ijsthee.

Tips

 • Als u uw thermometer voor de olie vergeten snijd een klein stukje aardappel en zet het in de pot als de olie opwarmt. Zal zitten op de bodem van de pan tot de olie de juiste temperatuur heeft bereikt, dan zal stijgen naar de top.
 • Met behulp van een voorbereide maïsmeel mix geeft een goede, consistente succes bij het ​​maken van hushpuppies. U kunt gebruik maken van zo veel of weinig ui als u wilt, en 2 delen melk (of bier, karnemelk, of een andere vloeistof) voor 1 deel ei in volume. Voeg vervolgens de mix tot het beslag is dik genoeg om u aan te passen. Voor lichtere hushpuppies, maken het beslag dunner, en het zal uitbreiden meer als het kookt, voor zwaardere, maak een stijf, dik beslag.
 • Aan de zuidelijke vis frietjes, meerval of mul zijn eeuwige favorieten. Andere goede bakken van vis zijn bot, zeebaars, red snapper, trigger fish, en zelfs witte forel en onheilsprofeten.
 • Voeg andere ingrediënten zoals rode of groene paprika, hele kernel maïs, gehakte jalapeno pepers, of kaas.

Waarschuwingen

 • Wees zeer voorzichtig met de vis friteuse en hete olie. Het hebben van een brandblusser in de omgeving wordt aanbevolen.
 • Niet te sterk zouten van de vis.

Dingen die je nodig hebt

 • Vis fornuis
 • Voorbereiding tafel
 • Papieren handdoeken
 • Kookgerei
 • Kookthermometer