Wki

Hoe om te helpen uw hond gewicht te verliezen

Met 35 miljoen of 45 procent van de Europese honden met overgewicht of obesitas, waardoor uw hond op een dieet misschien wel op de kaarten. Weet u of uw hond nodig heeft om gewicht te verliezen of bent u nog steeds noemen het 'babyvet'? Terwijl de eigenaren zijn druk bezig verwennen hun honden vrienden met traktaties, extra eten en koekjes als een show van de liefde, de realiteit is dat een hond met overgewicht is noch tevreden, noch gezond, en als uw hond in deze categorie valt, is het tijd om het te repareren, onmiddellijk. Honden met overgewicht zijn gevoelig voor ziekten zoals hart-en vaatziekten, kanker en honden diabetes, constante vermoeidheid, en andere slopende en levensverkortend problemen. Om het leven van uw hond weer in vorm en krijg je ook omgeschoold, volgt u de suggesties in dit artikel.

Stappen

Hoe om te helpen uw hond gewicht te verliezen. Ken de tekenen van een overgewicht of obesitas hond.
Hoe om te helpen uw hond gewicht te verliezen. Ken de tekenen van een overgewicht of obesitas hond.
 1. 1
  Ken de tekenen van een overgewicht of obesitas hond. Een £ 12 yorkie is het equivalent van een gemiddeld mens vrouw met een gewicht £ 214. Obesitas is de nummer een voedings-gerelateerd probleem bij honden, en hoewel het kan worden veroorzaakt door een stofwisselingsziekte, de belangrijkste oorzaak is overvoed door de eigenaren van de hond. Helaas, veel eigenaren zijn in ontkenning dat ze een dikke hond, die bekend staat als de "fat gap". Om te vertellen of uw hond te zwaar is, doe de rib-test, als volgt:
  • Rib-test: Ren je handen langs de zijkant van uw hond. Voor hen voelt, als je kunt ze niet gemakkelijk vinden, je hond is vet en moet om gewicht te verliezen. Check haar profiel van boven een normaal formaat hond zal een duidelijke taille en haar buik zal niet onder haar ribbenkast, gezien vanaf de kant te hebben. Buik Een mollige hond zal verzakken, haar terug zal breed en plat lijken, en je zult een harde tijd peilen of ze heeft zelfs een taille hebben.
  • Weeg uw hond thuis. De beste methode voor het wegen van uw hond is om je eigen gewicht eerst weten, pak dan uw hond en staan ​​op de weegschaal bij elkaar. Trek uw eigen gewicht van het totaal en je zult de juiste figuur hebben. Als uw hond is groot, zeker om haar zorgvuldig te halen om te voorkomen kwetsen van uw rug of laten vallen haar; hurken laag, verzamelt haar rond het lichaam en de benen en gebruik je benen om je tilt back-up.
  • Controleer het gewicht van het ras van uw hond tegen een vertrouwde grafiek. De Vereniging voor Pet preventie van obesitas levert een goeie hier: http://www.petobesityprevention.com/ideal-weight-ranges/.
 2. 2
  Bezoek uw. Verklaar uw zorgen met uw dierenarts en bespreek de mogelijkheden voor diëten en het resetten van de stofwisseling van uw hond. De dierenarts zal u helpen gewicht van uw hond te evalueren, en geven u een idee van hoeveel uw hond nodig heeft om te verliezen. Weten hoeveel uw hond nodig heeft om op te stijgen is het belangrijkste om te weten te komen.
  • Vraag uw dierenarts om advies specifiek voor uw hond met betrekking tot een programma van het gewichtsverlies. In het bijzonder zal worden gestreefd naar vermindering van calorie-inname (tot ongeveer 60 procent van de huidige instroom) en het verhogen van lichaamsbeweging. U kunt uw hond omgaan met de calorie-reductie door het voeren van haar kleinere porties vaker door de dag. Het helpt ook om uw hond te voeden op hetzelfde tijdstip iedere dag.
  • Vraag uw dierenarts voor een verlaagd vetgehalte / gewichtsvermindering. Uw dierenarts zal u helpen evalueren hoeveel uw hond zou moeten eten.
  • Als je het opstellen van een specifiek plan met uw dierenarts, moet u het zorgvuldig volgen.
 3. 3
  Toezicht houden op de veranderingen van het dieet. Het is een goed idee om een ​​dagelijks verslag van wat je het voeden van uw hond en de hoeveelheid lichaamsbeweging hij krijgt te houden. Ofwel een grafiek te maken of download er een van het internet speciaal gemaakt om dit te doen. Neem deze mee naar uw dierenarts, zodat uw dierenarts kan het gewichtsverlies vooruitgang te meten.
  • Gebruik een maatbeker. Om jezelf te stoppen van guesstimating de juiste hoeveelheid voedsel voor uw hond, gebruik een maatbeker om ervoor te zorgen dat de verhoudingen van voedsel gegeven zijn geschikt.
 4. 4
  Knip alle lekkernijen uit het dieet van uw hond. Tafel voedsel of traktaties mag nooit hoger zijn dan 10 procent van de dagelijkse calorie behoeften van uw hond. Vervang het ongezond en mesten traktaties met gezondere hond behandelt wanneer traktaties terug kan worden toegevoegd inch Enkele voorbeelden van geschikte gezonde traktaties zijn: wortelen, mango's, broccoli, selderij, appels, mager koordkaas, groene bonen, enz., alsmede minder calorie koekjes voorgesteld door de dierenarts. Controleer altijd of voedsel gegeven aan uw hond zijn geschikt en veilig; sommige gemeenschappelijke menselijke voedingsmiddelen zijn giftig voor honden.
  • Ontdek de calorische inhoud van commerciële traktaties. Je zult geschokt zijn en beseffen waarom het belangrijk is om hen enorm te minimaliseren, of knip ze uit volledig.
 5. 5
  Plan een regelmatige lichaamsbeweging programma; honden hebben regelmatige lichaamsbeweging om gewicht problemen te voorkomen. De oefening zal uw hond spierspanning, de stofwisseling en gewicht te verbeteren. Begin klein, ga dan grote. Als je kinderen hebt kun je zelfs een dagelijkse taak te maken. De volgende voorgestelde programma is slechts een voorbeeld - gesprek met je dierenarts en op maat van het oefenprogramma volgens de specifieke behoeften van uw hond. Merk op dat het lopen niet passend zijn in het geval van een zwaarlijvige hond, en water training kan een nuttig alternatief blijken omdat zij de hond gewicht - Overleg met uw dierenarts. Gebruik een hoofd halster of wandelen harnas; leads kan comprimeren de luchtpijp (luchtpijp); kiezen gewatteerde harnassen. Gebruik beschermende booties voor sneeuw wandelen en langs het water te warm weer (en een inklapbare hond kom).
  • Kleine hond: Begin met een 1/4 mijl (400 meter) per dag en werk je weg tot 1 1/2 mijl (2.4 km) van het lopen elke dag.
  • Grote hond: Begin met 1/2 mijl (800 meter) van het lopen elke dag en werk je weg tot 2 mijl van het lopen elke dag.
  • Lopen zo veel als uw hond is blij om te doen om te beginnen met, en blijven duwen de lengte een beetje meer om de paar dagen. Zodra de hond wordt gebruikt om het feit dat je menens is (zeg, 2 of 3 dagen van consistentie), begin te lopen om gewicht te verliezen. Sta niet toe dat uw hond wordt getalmd op de etappe van de wandeling, de voorkeur om hem stevig wandelen, laat hem dan rond snuffelen op de terugreis.
  • Apporteren of spelen met speelgoed voor minstens twintig minuten per dag.
  • Als uw hond en u te zwaar bent, waarom ga je niet samen te werken? Je zult meer gemotiveerd zijn om gewicht te verliezen als u en uw hond samen te werken.
 6. 6
  Bewaak het gewicht van uw hond minstens een keer per week. Koop een hond schaal, of gebruik het wegen hierboven beschreven, en maak een grafiek. Grafiek gewicht van uw hond om de voortgang te zien. Uw hond moet ook maandelijks door de dierenarts worden gewogen totdat ze terug naar haar normale gewicht.

Waarschuwingen

 • Als u de uitoefening van de hond een taak voor uw kinderen, zorg ervoor dat ze weten hoe ze een hond goed te lopen, haar te helpen als ze pijn doen, etc. Zorg ervoor dat ze brengen het water voor de hond. Ook als u een jong kind, altijd een volwassene hen te vergezellen op wandelingen om gevaar te vermijden.
 • Altijd onderzoek voedingsmiddelen alvorens hen behandelt uw honden. Bijvoorbeeld, kan druiven, rozijnen, chocolade, en uien zijn zeer giftig voor honden.
 • Te veel zware inspanning kan een gevaar zijn voor uw hond. Praat met uw dierenarts over hoeveel beweging je hond moet krijgen.
 • Toegang tot water te beperken nooit, het moet altijd schoon en vrij toegankelijk, tenzij een dierenarts anders vereist.
 • Een hond die buiten wordt gelaten in de winter moet het dubbele van de gebruikelijke hoeveelheid van hoge kwaliteit hondenvoer. Overleg met uw dierenarts over eventuele problemen dit kan veroorzaken als u een overgewicht buiten hond.

Dingen die je nodig hebt

 • Halter of walking harnas (opgevuld indien mogelijk)
 • Waterbak voor het dragen tijdens het sporten
 • Hond booties
 • Gezond hondenvoer, calorie
 • Gezonde hond behandelt