Wki

Hoe om te helpen een man te krijgen over een echtscheiding

Elke relatie heeft zijn ups en downs, maar veel verder gaat in zorgvuldig beheer van de kwetsbaarheid van sommige relatie problemen met een frisse gescheiden. Hij mag donker zijn als je hem accepteren in je leven, maar zoals het spreekwoord zegt, is er een licht aan het eind van elke tunnel en je kan gewoon de juiste persoon om de fakkel vooruit te houden zijn.

Stappen

Hoe om te helpen een man te krijgen over een echtscheiding. Zoek uit waarom hij kreeg.
Hoe om te helpen een man te krijgen over een echtscheiding. Zoek uit waarom hij kreeg.
 1. 1
  Zoek uit waarom hij kreeg. Gezien het feit dat het huwelijk houdt een gelofte die serieus moet worden genomen, is het zeer waarschijnlijk dat er een groot probleem van incompatibiliteit of enige vorm van schade of emotionele schade voor een echtpaar te hebben gesplitst. Aangezien er een aantal redenen waarom deze twee mensen niet samen kunnen zijn, zeker om uit te zoeken wat er gebeurd is voordat u een halo op uw significante andere het hoofd. Hij kan een bedrieger, een afwezige echtgenoot of onrechtmatig zijn geweest. Leren over het verleden voordat je een toekomst beginnen. Dit kan betekenen dat het vinden van via andere dan hijzelf mensen, maar met alle middelen hem vragen om direct open te stellen voor jou.
 2. 2
  Weten wie eindigde het. Dit is een belangrijke stap. Hoewel hij niet meer getrouwd, mag hij niet geweest zijn de beslissende factor in de rangschikking. Het laatste wat je wilt doen is in een relatie met een man die wil zijn in een relatie met iemand anders dan jezelf. Heeft zijn rebound (de optie dat hij vastzit met om over de persoon die hij echt wil) niet geworden.
 3. 3
  Vraag in hoeverre hij lijkt te worden beïnvloed of beïnvloed door de echtscheiding. Neem het op jezelf om te weten hoe lang ze samen waren, hoeveel kinderen ze hebben samen, als ze een bedrijf dat ze begon als een paar dat ze nog steeds delen, elk aspect van zijn leven, dat houdt hem verbonden met haar. Wanneer veel langdurige koppels split, ze besteden een groot deel van de tijd met een gewicht van hun opties. Je wilt niet om een ​​relatie in het midden van deze weging te voeren. Hij kan besluiten bij haar te zijn voor het aantal jaren dat zij in een huwelijk hebben gezet. Zij kunnen hebben zes kinderen die kunnen worden beïnvloed, en hij wil voorkomen dat, of het bedrijf kan mislukken als ze strijdende. Veel dingen worden geïnvesteerd in een huwelijk, dus er is veel te denken wanneer een koppel besluit te splitsen. Zorg ervoor dat niet te zijn in het kruispunt met je gevoelens in de open lucht, kon je gewond raakt.
 4. 4
  Wees voorzichtig niet om naar het punt van het duwen hem zijn ex af te snijden, met name wanneer er kinderen bij betrokken. Hij moet in contact blijven met het partnerschap van de verantwoordelijkheid die hij en zijn ex nog steeds voor hun kinderen uit te voeren. En het is niet voor u om de beslissing te nemen over de finaliteit van wie hij wel en niet communiceren met. Als u vermoedens over iets, nu is het tijd om uit te vinden of om te vertrekken, voordat je al te serieus in hem bent.
  • Vermijd te dringen dat hij dit doet, dat en de andere over zijn ex. Hij weet wat hij moet doen. Alles wat je hebt een plek om te zeggen is hoe een van zijn zaken met zijn ex invloed u persoonlijk, in dat geval ook het helemaal in hoe je bent beïnvloed en wat u zich zorgen maakt over in termen van jezelf. Eerlijk zal hem helpen om je echte zorgen te zien, in plaats van ervan uitgaande dat je probeert om een ​​wig te zetten tussen hem en zijn ex.
  • Luister naar hem. Niet poetsen terzijde zijn ellende over het omgaan met zijn ex. Probeer constructieve luisteren ruimte waarin hij gedachten kan stuiteren zonder bekritiseerd door u te bieden heeft. Voel je vrij om advies te geven als hij vraagt, maar niet gekwetst te worden als hij niet nemen. Het is de niet-oordelende luisteren die het meest telt.
 5. 5
  Heb hem herbeleven de ex niet maken. Het laatste wat je wilt doen is hem te herinneren aan waarom hij is gescheiden. Zeuren, klagen, laat je gaan, bedriegen, en luiheid kunnen allemaal dingen over de vrouw van een man dat hij een hekel. Je wilt niet dat hij aan alle kenmerken die hij niet graag over zijn vrouw in je zien. Dit zou hem nooit willen opnieuw trouwen. Zeuren is leuk op het eerste als het blijkt dat er een gevoel van zorgzame, maar dan is het gewoon wordt bezitterig, bazig en onaantrekkelijk.
  • Misschien vertel uw significante andere dat je beide moeten goed kijken naar elkaar, op die manier geen van u ooit interesse verliezen.
 6. 6
  Geef hem reden om te vergeten. Hou hem op zijn tenen. Niet zeggen dat je moet hem verleiden om hem geïnteresseerd te houden, maar mannen van verrassingen. Ze vinden het leuk om te weten dat u naar voren gebracht in het werk om je liefde te tonen. Als je niet een "dress up" type vrouw, schakel hem uit om iets leuks te doen. Als hij is een druk bezet man, dan moet je in een beetje meer tijd als je met hem. Zet uw telefoon weg, krijg een babysitter zodat u een avondje kan hebben, of een rustige nacht ontspannen. Willekeurig massages, baden, kaarten, giften, etc. Alles willekeurig kruidt naar een relatie en zal hem bezig te houden. Zijn gedachten zullen alles om jou draait.
 7. 7
  Weet wat positieven u beiden te brengen. Zijn vrouw kan iets dat was te veel voor hem, zijn tegen een te betrokken bij alles om het zijn te saai zijn geweest. Hoe dan ook, zorg ervoor dat u twee zijn een gelijke balans. Je moet elkaar aanvullen, zoals pindakaas en jam. Als hij is saai, toon hem plezier, neem hem uit, en voeren hem naar de hobby's die u wilt. Als hij is te spannend en is te vaak, te kalmeren hem. Krijg hem te blijven in met je een paar avonden, neem hem mee naar een film, en hem laten zien dat je plezier kunt hebben zowel binnen als buiten. Geweldig zijn voor elkaar.
 8. 8
  Accepteer dat er obstakels. Er zijn dingen om te overwinnen in elke relatie. Invloeden van buitenaf kan problemen veroorzaken. De belangrijkste invloeden zou slechts familie en vrienden. Ze konden een wig tussen u en uw partner te plaatsen. Partners willen vaak adviezen van hun familie te respecteren, dus je moet ook. Als hij ziet hoe respectvol je bent, zal hij uiteindelijk hen in hun plaats. Leeftijdsverschil kan ook een factor zijn. Een te grote leeftijdsverschil kon echt invloed hebben op een relatie. De familie zal instemmen. Het belangrijkste is dat jullie twee gaan zitten en komen overeen om elk obstakel dat kan worden gegooid je weg te overwinnen. Er zullen veel. Houd een positieve geest voor elkaar en je zal zegevieren.
 9. 9
  Zijn. Misschien heb je een aantal skeletten in de kast. Zijn ex-vrouw kan hebben bedrogen op hem en nu heeft hij problemen met vertrouwen. Dit plaatst u nu in een positie om bang om eerlijk te zijn over je verleden relaties, en hoe je eens was het hartverscheurend bedrieger. Het is prima om eerlijk te zijn. De beste manier om vertrouwen te winnen is om de waarheid te vertellen. Laat hem in op uw oude oneerlijke manier verzekert hem dat je klaar bent om een ​​verandering te maken en opnieuw te beginnen fris in de relatie die je bent inch Gewoon eerlijk, honderd procent zijn.
 10. 10
  Be aanhankelijk. Laat de man wat liefde. Kijk hem in de ogen als je converseren. Het toont eerlijkheid en respect. Houdt zijn hand in het openbaar aan de wereld laten weten dat je blij zijn met hem bent. Kus hem voor vrienden. Dit zal geruststelling geven en het vergroten van zijn vertrouwen in alle aspecten. Complimenteer hem om zo vaak om hem te laten weten dat je graag alles over de persoon die je bent met. Herstellen van de man die hij vóór de scheiding was. Geef hem terug de vreugde en het geluk je voelt dat hij verdient te hebben. Hou van hem onvoorwaardelijk.

Tips

 • Vermijd belangrijke argumenten die klachten over zijn vorige huwelijk te betrekken. Nooit vergelijken met hem aan iedereen die in je verleden en nooit flappen uit dat je weet waarom ze hem verliet.
 • Wees aardig voor hem, hij heeft veel meegemaakt en zijn gevoelens kan nog steeds gevoelig.
 • Niet zeuren. Uw klagen kan toevoegen aan al wat aan zijn hoofd.
 • Hou hem in je geïnteresseerd, op die manier is hij niet rond kniezen over zijn mislukte huwelijk.
 • Blijf niet bij hem alleen maar omdat je medelijden met hem het gevoel - veel mensen gaan door echtscheidingen.
 • Wees geduldig met hem. Een echtscheiding is een grote overgang.
 • Worden afbreuk te doen met je tijd, zoals je misschien niet te veel van krijgen.

Waarschuwingen

 • Je mag niet zo veel tijd met hem zoals je verwacht te krijgen vanwege het verleden dat hij nog steeds te maken met (kinderen, bedrijven, echtscheiding finaliseren).
 • Hij kon zijn gedachten te veranderen op elk moment en besluit dat hij het ware geluk niet kan bereiken zonder zijn ex.
 • Omgaan met willekeurige stemmingswisselingen die kunnen optreden als gevolg van de stress dat hij ondergaat kan moeilijk zijn.
 • Aanpassen aan de levensstijl hij wordt gebruikt om kan moeilijk zijn.