Wki

Hoe om te garneren een cocktail

Cocktails worden gegarneerd ze prachtige visuele aantrekkingskracht en een geweldige smaak te geven. Veel cocktails zijn niet compleet zonder een garnituur, en een drankje kan slechts een bepaalde, bekende cocktail geworden nadat het is goed gegarneerd. Er zijn veel verschillende soorten cocktail genuttigd, die op de rand van het glas kan worden geplaatst, geïntroduceerd op de drank, of alleen geplaatst in de drank. Een zekere artisticiteit wordt betrokken bij de voorbereiding en plaatsing.

Stappen

Hoe om te garneren een cocktail. Verkrijgen van de juiste garnering gereedschappen.
Hoe om te garneren een cocktail. Verkrijgen van de juiste garnering gereedschappen.
 1. 1
  Verkrijgen van de juiste garnering gereedschappen. De meeste garnituren kan worden gemaakt met een mes, maar het is nuttig om een ​​kanaal mes tool en een rasp hebben. Een groter mes kan nodig zijn als grotere vruchten moeten worden voorbereid, zoals sinaasappels en ananas. Kanaal mes tools worden gebruikt om wendingen en spiralen van citrusvruchten maken, terwijl een rasp maakt het mogelijk om ingrediënten zoals chocolade en nootmuskaat verse rechts over de cocktail rooster. Een rasp kan ook worden gebruikt om ingrediënten die worden gebruikt voor het omranden glazen rooster. Een combinatie van verschillende genuttigd kunnen worden, zodat het gereedschap klaar voor de soorten die genuttigd worden gemaakt.
 2. 2
  Bepaal welke soorten garnituren moeten worden gebruikt. De cocktail recept zal meestal vragen om een ​​bepaalde garnering, maar dit is niet altijd het geval. Verschillende genuttigd kan worden op basis van persoonlijke voorkeur en combinaties van meerdere genuttigd kan worden. Citrus garnituren zijn over het algemeen zeer geschikt voor cocktails die geen melk of room bevatten, maar er zijn romige cocktails die vragen om citrus garnering zoals oranje spiralen. Marasquinkersen complementeren veel verschillende soorten cocktails, maar mag nooit worden gebruikt in bepaalde cocktails, zoals een standaard martini. Veel garnituren vullen een van de primaire cocktail ingrediënten. Een perenplak wordt gebruikt als garnering een Aziatische Peer Martini, en een Razzmopolitan wordt gegarneerd met frambozen. Tomaat-gebaseerde cocktails zijn meestal versierd met limoenen, citroenen en bleekselderij. Altijd na te gaan hoe de garnering zal de smaak van de belangrijkste ingrediënten te vullen. Wodka gebaseerde cocktails hebben de neiging om goed te koppelen met citroen en limoen smaken, tequila en rum paar goed met limoenen, kan rum goed koppelen met munt, chocolade paren met crème de cacao likeur en koffiebonen complement koffielikeur. Kijk ook eens naar het algemene thema van de drank. Tropische cocktails kunnen gebruiken tropische vruchten, en dessert cocktails kunnen cookies of chocolade gebruiken. Een cocktail die gekruide rum gebruikt kan worden gegarneerd met een kaneelstokje.
 3. 3
  Rim het glas. De rand van het lege glas kan worden bekleed met garnituren zoals fijne suiker, zout, cacaopoeder, fijn geraspte chocolade en fijngemalen Graham crackers of koekjes. Om de vacht van de rand van een glas, eerste spread of grafheuvel de garnering ingrediënt op een klein bord of bakje, daarna kort rond de rand van het glas met iets zoals een citroen wig te bevochtigen wrijven. De garnering zal zich aan het gebied dat wordt bevochtigd. Leg vervolgens het glas op zijn kant zodat de velg raakt de garnering, en draaien of rollen het glas op de garnering zodat de hele rand is bedekt. Het glas kan ook gewoon worden ondersteboven op de rimmen ingrediënt geplaatst en geroteerd enigszins aan de vacht van de velg. Bijkomende garnituren kan worden toegevoegd aan cocktails die worden geserveerd in de bril.
 4. 4
  Maak standaardoplossingen of eenvoudige garnering. Garnituren algemeen moeten worden voorbereid voordat de cocktail wordt gemengd. Voorkomende, relatief eenvoudige garnering voor cocktails bevatten marasquinkersen evenals citrusvruchten wiggen, wielen, wendingen en spiralen. Olijven, zilveruitjes en selderij stengels worden ook vaak gebruikt voor bepaalde dranken.
  • Wielen zijn gemaakt door simpelweg het snijden van een vrucht in de breedte. De uiteinden van de vrucht worden verwijderd, en de plakjes moet ongeveer 1/4 "dik. Om wiggen te maken, eerst afgesneden en beschikken over de uiteinden van de vrucht, dan snijd het fruit in acht partjes. Begin met het snijden van het fruit in de helft van het ene afgesneden uiteinde naar de andere (in de lengte). Dan snijd elke helft lengte (in de helft) tot vier wiggen te produceren, dan snijd elk van de vier wiggen in de lengte van de acht partjes produceren. Maak een sneetje in het midden oppervlakte van het vlees van de wiggen en halverwege wielen (van de rand naar het midden) met een mes en plak ze op de rand van het glas. Ook jas wiggen en spiralen in fijne suiker.
  • Spiralen kunnen worden bungelde de rand van het glas. Twists zijn gedraaid, gebogen of opgerold om de citrus huidolie loslaten en ze hun karakteristieke vorm te geven, dan liet zich in de drank. Wendingen kan ongeveer een centimeter of meer lang, terwijl de spiralen kan een paar of meer centimeter lang. Wendingen en spiralen kunnen zowel relatief gemakkelijk worden gemaakt met een kanaal mes tool. Probeer het maken van wendingen door het uitvoeren van het kanaal mes gereedschap in de lengterichting van een citroen (of een andere citrusvruchten), en maak spiralen door het uitvoeren van het kanaal mes rond een citroen. Wendingen en spiralen kan ook worden gemaakt door het snijden van de schil van een citrusvruchten in reepjes met een mes.
  • Garnishes zoals kersen, cocktail olijven en zilveruitjes worden doorboord met tandenstokers en rustte op de rand van het glas of slechts gedaald in de drank en kunnen rusten op de bodem van het glas, met name als de drank niet ondoorzichtig. Indien meerdere dergelijke vruchten zullen worden gebruikt als garnering een cocktail, het beste speer ze samen met een tandenstoker.
  • Voor een eenvoudige maar aantrekkelijke garnering, rust een takje munt op het glas velg of op de drank. Kaneelstokjes kan eenvoudig worden rustte op de rand van het glas of verticaal geplaatst in de drank.
 5. 5
  Bereid meer uitgebreide of exotische garnituren. Gebruik een tandenstoker om elkaar te kleven verschillende vruchten vruchten af ​​"vlaggen" en "boten" te maken. Vlaggen worden geplakt op de rand van het glas, met een vrucht vast op elkaar. Boten hoofdzaak rust tegen de velg en of gedeeltelijk in de drank, maar zijn niet vast op de rand van het glas. Toch kan een boot garnituur rusten op de rand van het glas met behulp van een tandenstoker. Een oranje en cherry boot is gemaakt door het plaatsen van een kers op het centrum van een oranje wiel en de slice enigszins rond de kersen als een taco buigen. Een tandenstoker wordt ingebracht via de oranje schijfje en de kers op de slice gebogen als een boot rond de kersen te houden. Gebruik boten met schuimige cocktails. Probeer het gebruik van vruchten zoals ananas, bananen, kiwi's en bessen bij het maken van fruit vlaggen. Vertrekken vruchten ongeschilde wanneer snijden ze in garnituren zoals wielen. Aardbeien en andere vruchten kunnen worden gedoopt in gesmolten chocolade en geplaatst op de rand van het glas.
  • Om een make chocolade-ondergedompelde aardbei die op de rand van een glas kan worden geplaatst, eerst wat chocolade smelten, dan voorzichtig dompel de aardbeien in de chocolade en laat de extra chocolade te laten afdruipen. De chocolade moet worden toegestaan ​​afkoelen en stollen enigszins zodat wordt niet naar beneden druppelen de glazen. Stel de aardbei neer op perkament of vetvrij papier voor een korte periode van tijd, of houd het verticaal opgehangen, zodat de chocolade druipt naar beneden gelijkmatig en vormt een gelijkmatige laag. Wanneer de chocolade stabiel is geworden, maar is nog altijd een beetje klef, maak een vertical slice op de bodem van de aardbei door de chocolade-ondergedompelde deel, en plaats het op de rand van het glas. Als de chocolade is toegestaan ​​om volledig te stollen, kan het barsten en breken af ​​wat als de aardbei is gesneden en geplaatst op de velg. De aardbei kan op een leeg glas worden geplaatst voordat spannen of het gieten van de drank, en probeer koelen het glas en / of de aardbei eerste, zodat de chocolade stolt snel.
 6. 6
  Garneer de bereide cocktail. Direct na het mengen van de cocktail, garneer de cocktail zoals door het recept of zoals gewenst.
  • Bestrooi ingrediënten zoals cacaopoeder en kaneel op de top van de cocktail. Rasp of schil ingrediënten zoals donkere chocolade, nootmuskaat en citrusvruchten verse rechts over de cocktail. Cocktails gemaakt met hete koffie of warme chocolademelk (meestal aangeduid als "warmers"), zoals de Ierse room koffie en Zwarte Woud warme chocolademelk kan worden met slagroom, en vervolgens gegarneerd met geraspte chocolade, cacaopoeder of een marasquinkers.
  • U kunt ook drijven de garnering op het oppervlak van de cocktail. Drijven koffiebonen op schuimige cocktails. Drijven ook citrus spiralen en dunne vruchten wielen (zoals appel wielen) op diverse cocktails, niet alleen degenen schuimig.

Tips

 • Hebben altijd garnituren voorbereid en klaar voor het maken van cocktails.
 • Er zijn vele variaties op bepaalde cocktail recepten en garnering varieert volgens het recept.
 • Oefen het maken van de garnituren alvorens daadwerkelijk cocktails.
 • Gebruik altijd verse, sanitaire ingrediënten voor garnituren, zoals de garnituren zijn voedingsmiddelen en zijn bedoeld om te worden geconsumeerd.

Waarschuwingen

 • Het maakt niet uit wat voor soort mes dat u gebruikt, zorgen er altijd voor dat het scherp. Een bot mes heeft de neiging om meer kwaad dan goed doen.
 • Messen en andere garnering tools zijn scherp en kunnen letsel veroorzaken als ze niet goed en met zorg behandeld.

Dingen die je nodig hebt

 • Garnering gereedschappen (rasp, mes, kanaal mes tool voor citrus spiralen)
 • Diverse garnituren (afhankelijk van uw drankjes)-marasquinkersen, citrusvruchten, enz.