Wki

Hoe om te gaan met vragen over wanneer je gaat trouwen

Het is echt niemand iets aan wanneer en of u van plan bent om te trouwen, maar wordt deze vraag vaak geslingerd bij koppels die samen al een aantal maanden of jaren. Veel jonge mensen hebben ervoor gekozen om te vertragen trouwen of niet eens willen het huwelijk overwegen na het getuigen van het grote aantal echtscheidingen onder impuls van de generatie van hun ouders. Ongeacht de reden van uw ongehuwde, maar dating of levend-samen-status, gewapend met goede, maar classy comebacks toen aangevallen met de vraag is essentieel voor het behoud van uw gevoel voor humor en perspectief.

Stappen

Hoe om te gaan met vragen over wanneer je gaat trouwen. Terug de vraag met een vraag.
Hoe om te gaan met vragen over wanneer je gaat trouwen. Terug de vraag met een vraag.
 1. 1
  Terug de vraag met een vraag. Niet proberen af ​​te komen als te onaangenaam, maar een manier van omgaan met deze indringende vraag is op hun vraag terug met uw eigen onderzoek.
  • Vraag aan de onderzoekende persoon wanneer hij of zij gaat trouwen (als de vraag komt van een ander persoon). Dit kan enig licht werpen op hoe ongepast de vraag kan zijn, vooral als de andere persoon zich in een vergelijkbare situatie. Bijvoorbeeld, zeggen: "Ach, ik weet het niet. Hoe zit het met jou? Weet je wanneer je bent? '
  • Vraag hen openhartig: Wanneer denk je dat we moeten trouwen? Zet de vraagsteller in de hot seat en vragen wanneer hij of zij denkt dat uw huwelijk plannen moeten worden vastgesteld. Als ze komen terug met het antwoord, "Volgend jaar" vertel hem of haar dat je neem het in beraad, grinniken en verder gaan met het gesprek.
  • Vraag hen toen ze trouwden, en maak het allemaal over hen. Bijvoorbeeld: '.? Ik weet het nog niet, maar wanneer ben je trouwen Welke soort dingen maakte je het gevoel dat de tijd rijp was Hebt u spijt?' Enzovoort. Danken hen voor hun verhaal erna en vertel hen dat je vond het interessant. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het u ideeën heeft gegeven, maar alleen als je het niet erg ze komen terug om u op een later tijdstip om te vragen hoe het allemaal gaat.
  • Antwoord met uitdagende vragen, zodat ze wensten dat ze nooit gevraagd. Bijvoorbeeld, zeg iets als: "Oh we zouden graag trouwen, maar we hebben zo'n specifieke ideeën voor het perfecte huwelijk nog geen van ons heeft ergens in de buurt genoeg geld gespaard Wist je dat de gemiddelde bruiloft kost minstens vijfentwintigduizend dollar. en we zijn ver van het gemiddelde en we zouden moeten ten minste het dubbele dat aan alle gasten die het leuk vinden om het evenement te vieren en om ervoor te zorgen dat het een onvergetelijke dag tegemoet. Papa en mama hebben gekregen om hun pensioensparen te houden intact, kunnen we niet eten in die. Het is zo moeilijk als ik eraan denk, maar misschien kunt u ons helpen uit te werken hoe de vijftigduizend dollar die nodig is om zelfs maar een half fatsoenlijke bruiloft redden, weet ik niet, misschien heb je zelfs hebben vijftigduizend dollar te sparen? " Na een spiel als dat, zullen ze te popelen om van onderwerp te veranderen.
  • "Waarom zouden we? ' Breng die vraag omhoog. De meeste mensen niet eens nadenken over waarom mensen trouwen. Er zijn punten voor en tegen, veel mensen de voorkeur om te blijven vernieuwen hun inzet in plaats van omgaan met fiscale en juridische verwikkelingen.
  • 'Waarom vraag je dat? " Dit kan men het hele onderwerp te stoppen, de meeste mensen die vragen geven een scripted reactie en je zult een aantal leuke reacties krijgen als ze proberen te achterhalen waarom het tempo van je persoonlijke leven belangrijk voor hen. Het is vooral goed met andere dan de ouders, die hebben wel wat belang bij kleinkinderen mensen.
 2. 2
  Doorschakelen van het gesprek. Er is niets zo ontwijkend beleefd als een of andere manier in slaagt om de vraag missen en om het gesprek terug te keren naar iets op meer neutraal terrein. Om dit te doen, gewoon snel weer het gesprek op een ander onderwerp. Wees kort en vriendelijk met uw levering, maar dan snel vraagt ​​de andere persoon een vraag over zichzelf, zoals hoe zijn of haar kind doet op school of als ze eindelijk het grote huis remodeling project geëindigd.
  • Een manier om dit te benaderen is om extreem kort hun vraag te erkennen, maar dan om snel te lanceren in het alternatieve onderwerp. Bijvoorbeeld: ".? Oh nog geen antwoord op die Maar vertel me hoe je lieve kleine kinderen zijn hoor ik ze prijzen gewonnen voor hun eieren en lepel race van afgelopen week" Door het ontslag van de vraag kort aan het begin en te vervangen door een directe vraag van belang zijn voor de vraagsteller, dan is het gesprek begint op natuurlijke weven meteen vanaf uw niet-zo-handen zijnde huwelijk.
  • Probeer het iemands trouwen aanpak. Dit is een nette afleiding als je weet van iemand die gaat trouwen onderling bekend om u en de vragensteller. Bijvoorbeeld, zou je antwoord: "? Nog niet, maar heb je gehoord George en Simpson trouwde worden steeds volgend augustus Is dat niet geweldig ik was zo stoked om te leren van hun verloving.?!" En neem vervolgens het gesprek ergens anders.
  • Vraag naar sport of iets anders dat is helemaal off topic. Vraagt ​​ze iets haaks op de vraag, zoals "Welnu, wat dacht je van die overwinning van de Tijgers (of een andere sport team)?" Door dit te doen moet de boodschap dat je niet wilt praten over het te verzenden. Duiken meteen in een discussie over sport kan snel onschadelijk te spreken van het huwelijk, laten de andere persoon weet dat je niet in de stemming.
 3. 3
  Draai de zaak in een grap. Als je echt wilt om de vraag te ontwijken en hebben wat pret met uw vraag-vraagt ​​slachtoffers, probeer dan een paar kwinkslagen of grappige comebacks dat zal ze laten weten dat u niet denkt huwelijk of iets in de buurt. Hier zijn een aantal mogelijke antwoorden:
  • "Als het legaal is voor iedereen om te trouwen." Dat maakt het gesprek politieke en maakt jullie beiden zoeken morele voor het aanbrengen van de mensenrechten een voorsprong op uw persoonlijke leven.
  • "Toen mijn scheiding definitief is." Of dit waar is of niet, het brengen van de echtscheiding in de situatie kan een passend antwoord niet zijn. Echter, afhankelijk van wie vraagt ​​(zoals uw oude college maatje of een vervelende collega), overwegen deze comeback aan hen stilgelegd.
  • "Naar aanleiding van de Apocalyps." In het algemeen zal dit betekenen dat je waarschijnlijk niet van plan te trouwen, maar zal een humoristische manier om mensen te laten weten zijn.
  • "Hopelijk voordat ik begin te laten zien." Niet de ideale comeback voor moeder of oma maar kon grappig zijn als het een goede vriend of zelfs een kennis stellen van de vraag.
  • "Geen commentaar." Recht geleverd, kan dit amusant.
  • "We gaan trouwen wanneer mensen stoppen met vragen ons over." Het maakt de punt.
 4. 4
  Afwijzend op een beleefde manier genoeg. Als je echt wilt om iemand te vragen om gewoon stoppen met nieuwsgierige zo veel in je persoonlijke leven, gewoon iets zeggen als: "Nog niet, maar er zeker van zijn dat als er nieuws, zult u een van de eerste die het weet." Gebruik een toon van de stem, dat is beleefd, maar zegt ook "Einde verhaal, geen gesprek over dit onderwerp te worden aangegaan." Mocht het commentaar persoon verder, proberen om iets meer te onthullen van je, herhaalt de zin: "Zoals ik al heb gezegd, zult u op de hoogte van nieuws."
 5. 5
  Wees eerlijk. Als allebei je hebt besloten dat je niet trouwen zal worden en dat je volmaakt gelukkig samen leven, wonen apart maar daten, of wat dan ook, dan is uw beste optie kan zijn om gewoon zeggen. Antwoorden stelde de vraag zijn:
  • "We zijn niet." Niet meer gezegd.
  • "We zijn blij met de dingen zoals ze nu staan. Geen van ons voelt de behoefte om door te gaan naar beneden een ander pad op dit punt in de tijd."
  • "Oh, maar wij zijn in de ogen van het gemeen recht. Dat is voldoende voor ons!"
  • "We zijn trialing een lange verloving. Wij haten verrassingen."
  • "We handfasted. Vernieuwing is jaarlijks een waarachtiger engagement."
 6. 6
  Bespreek het onderwerp met uw partner voorsprong van wordt gevraagd, zodat u kunt een verenigd front te bieden. De eenvoudigste manier om te worden overrompeld is om een ​​plan te hebben. Zelfs als je gewoon niet klaar of niet weet, doen alsof je bent de perschef van het Witte Huis en het bereiden van een ingeblikte verklaring dat beleefd zal stoppen met de vragen.
  • Wees eerlijk over hoe je je voelt. Als u wilt trouwen, laat je geliefde weten. Echter, openstaan ​​voor hoe hij of zij is te voelen. Misschien is uw partner wil school afmaken of meer geld besparen alvorens deze stap, ongeacht de reden, neemt zijn of haar standpunt over het onderwerp te houden bij het formuleren van uw reactie.
  • Zorg ervoor dat het onderwerp te dekken voor het bijwonen van een familie functie zoals een bruiloft. De "ga naar" vraag op een bruiloft zal onvermijdelijk zijn over je eigen handen zijnde huwelijk! Accepteer dat er vragen, zodat u beiden moet een gezamenlijk antwoord te leveren.
  • Praten hoe je van plan bent om samen te spelen en te komen tot een onderling overeengekomen weerlegging. Of u van plan direct of terughoudend te zijn, zorg ervoor dat u beiden bent aan boord met de respons en comfortabel voelen het leveren van de commentaren op bijna iedereen.
 7. 7
  Houd uw levering licht. Niet beledigd te krijgen of in het defensief, ook al is het de vierde persoon die avond te vragen. Wees vriendelijk, maar zorg ervoor dat de vraagsteller begrijpt dat je niet van plan in te gaan op de kwestie buiten je (voorbereide) verklaring.

Tips

 • Vermijd in detail te treden over uw plannen, tenzij je wilt een diepgaand gesprek te hebben. De uitzondering hierop is de "bore-de-vrager-aan-dood"-benadering waarbij je "al deze plannen"...
 • Wees ervan bewust dat je niet trouwen is uw keuze, niet iemand anders het probleem. Mensen kunnen ervoor kiezen om te worden boos dat je hebt gekozen niet om nu te trouwen, of ooit, maar dat betekent niet dat je hoeft te geven aan hun voorkeur. Trouwen niet alleen om iemand anders tevreden of om "dingen recht", je zult spijt van een keuze op basis van andere mensen het gevoel van sociale schaamte / zorgen voor uw toekomstige / ongeluk of wat anders dwingt hen om aan te dringen je gaat trouwen. Als je besluit om te trouwen, zorg ervoor dat het uitsluitend op basis van uw redenen. De vragenstellers wordt niet leven met u voor de rest van je leven.
 • Probeer te voorkomen dat je gefrustreerd met mensen als ze vragen, de meeste kans dat ze willen dat je gelukkig en getrouwd meer dan iets te zien.
 • Een brutale reactie is om de vraagsteller te vragen om je partner te vragen!

Waarschuwingen

 • Als u en uw partner zijn niet op dezelfde pagina en je bent niet communiceert over het vooruitzicht van het huwelijk, is het best om je hoofd te schudden en niet reageren op de vraag. Het maken van een verklaring zonder eerst te overleggen met uw partner kan eventueel leiden tot problemen in je relatie. Als alternatief zou je klinkt echt verrast en zeggen met een lichte air van shock: "Whoa nu Het is een beetje vroeg om te worden gezien het feit dat!" Het is niemand zaken hoe lang u overwegen om de juiste tijd voor de bespreking van het huwelijk als een paar te zijn, indien ooit.
 • Als je een grand theory over het kwaad van de instelling van het huwelijk, sparen de luisteraar. De meeste mensen zullen het niet begrijpen (of willen begrijpen) en aangezien de meeste mensen die deze vraag stellen hebben de neiging om te trouwen zelf, zullen ze waarschijnlijk voelen zich beledigd als je daar staan ​​ze te vertellen dat het huwelijk is een slechte keuze. Aan de andere kant, kan dat rant gewoon het ding om te gaan met hardnekkige, vervelende kennissen zijn.