Wki

Hoe om te gaan met onhandelbare gasten op uw bruiloft

Na maanden (of jaren) van de planning en het maken van een flinke investering, u wilt dat uw bruiloft af te gaan zonder een hapering. De taart moet perfect zijn, de bloemen elegante en uw gasten met hun beste gedrag. Dit betekent echter betalen om voorbereid te zijn op de off-kans van een gast of meer slecht gedragen, zoals dronken of storend gedrag kan uw perfecte dag verpesten. Soms, om redenen die alleen bekend met de gast-in-kwestie, niet elke gast weet waar de grens tussen attente bruiloft decorum en feest koorts te tekenen. En sommige gasten last hebben van mond-op-mond-syndroom en te beheren om iets wat ze echt niet moeten zeggen.

Plaats van te worden verrast door het feit dat normaal gesproken rustig tante Jean plotseling ontwikkelde een voorliefde voor bruiloft ellende, weet hoe snel die zich misdragen gasten nobble vóór hun capriolen vernietigen uw bruiloft. Hier een paar manieren waarop u kunt het scenario helemaal te vermijden, of op zijn minst onschadelijk voordat ze veranderen explosief.

Stappen

Hoe om te gaan met onhandelbare gasten op uw bruiloft. Worden clued in verband met wie wordt uitgenodigd vanaf het begin.
Hoe om te gaan met onhandelbare gasten op uw bruiloft. Worden clued in verband met wie wordt uitgenodigd vanaf het begin.

Voorafgaand aan de bruiloft

 1. 1
  Worden clued in verband met wie wordt uitgenodigd vanaf het begin. Nodig vrienden, familieleden en kennissen van essentieel belang wie u zeker weet dat u kunt vertrouwen. In sommige gevallen kun je geen flauw idee, maar proberen en gebruiken wat je weet over de gasten om u te helpen goede beslissingen. Indien mogelijk, een eerste lijst van iedereen die u wilt uitnodigen. Ga dan terug door de lijst en identificeren van potentiële problemen die kunnen opduiken tussen gasten. Mogelijke ordeverstoorders zijn:
  • Vrienden en familie met een verschrikkelijke zin van een humor, maar een overtuiging dat hun humor is fantastisch. Nooit, nooit geven zulke mensen toespraak taken. Houd ze in een donker hoekje ergens, goed vermenigvuldigd met groupies om te genieten van hun grappen.
  • Onrustige vrienden / familieleden. Wat je definiëren door "onrustige" is aan u - het kan iemand die onlangs is gescheiden, iemand die depressief gevoel over single zijn, of iemand die gewoon haat een partij, ongeacht de reden zijn. Maar wat de oorzaak is van hun problemen, als een huwelijk gaat ze op weg in tranen, sentimenteel verwijten, nostalgisch tragische flashbacks naar betere tijden, etc., dan zult u moeten overwegen of het is zelfs zo vriendelijk om ze uit te nodigen. Als je ze uitnodigen, zou u graag tee tot een sportieve vriend of familielid om hen een goede peptalk vooraf te geven, of om hun hand in de gelegenheid te houden.
  • Tipsy tot ronduit alcohol-slurpende familie of vrienden. Als je weet dat een vriend of familielid heeft de neiging om te veel te drinken en wordt het gewoon een beetje te gek bij sociale evenementen, bent u lopen op dun ijs. Verdoemd als je ze, verdoemd als je niet uit te nodigen, omdat overenthousiaste sociale drinkers zien zelden het probleem en zal waarschijnlijk worden beledigd. Terwijl je zou de mogelijkheid van het verlaten van hen van de lijst te overwegen, zou het gewoon makkelijker om hen een strenge bespreking over het wegblijven van meer dan de champagne toast op te geven en geef ze een buddy om te waken over de sluwe extra's.
  • Exen. Niet uitnodigen van je of je verloofde's ex kan de helderste idee zijn als u wilt voorkomen controverse en / of problemen. Maar als om wat voor reden je voelt dat je nodig hebt om, kijk dan voor het fijne weten van doorwaden off potentiële problemen.
  • Kennissen of werk vrienden. In sommige gevallen is het uitnodigen collega's of de baas als het juiste ding om te doen. Echter, na te denken of waar de kennis of werk vriend's party persoonlijkheid is net als in een sociale context - of ze hebben een track record op het krijgen van te wild, sprekende uit bocht of die partij pooper, wilt u misschien een beleefde vinden excuus voor hen niet uitnodigen, zoals dat je het beperken van de partij om zeer vrienden en familie (op die manier, niemand aan het werk zullen hebben hun gevoelens te kwetsen) sluiten.
 2. 2
  Als je op het hek over de vraag of je eigen familieleden zich zullen gedragen tijdens de bruiloft, het is een beetje gevoelig voor de ergste en redelijk inflammatoire om direct commentaar te maken over uw zorgen over hoe ze kunnen gedragen op uw bruiloft aannemen. Je moet tactvol en toch, wil je niet dat ze het gooien van een woedeaanval mid-geloften of het krijgen soused en vallen op de receptie tent en brengen het naar beneden op ieders hoofd. Lateraal denken en blijf compassionate; de ​​diplomatieke benadering zou kunnen zijn om gebruik te maken zijwaarts tactiek, zoals het maken van dingen makkelijker voor deze persoon, zoals gepersonaliseerde vervoer, een vroeg-home taxi, of een speciale stoel tegen een "belangrijke personen" tafel om ze te geven een gevoel van verantwoordelijkheid. Of, zou je kunnen proberen omhoog buttering iemand die u impliciet vertrouwt wie u kent, kan het potentieel moeilijke persoon of die in ieder geval kan je ze uit de weg moet iets ongebruikelijks voordoen beheersen. (Zie hieronder voor het vormen van een kracht van "wedding voogden".)
 3. 3
  Bespreek de mogelijkheid om de onhandelbare gasten met uw weddingplanner of gebeurtenis coördinator. Als je anticiperen op de mogelijkheid dat iemand storend zou kunnen worden, bespreek dit begrip terwijl je van plan bent uw bruiloft. Bruiloft coördinatoren en event planners hebben veel ervaring bij de aanpak van de af en toe een weerbarstige gasten dus als ze zich ervan bewust dat dit een mogelijkheid is, kan ze dienovereenkomstig plannen door het toevoegen van extra personeel of zelfs incognito bodyguards indien nodig. Het kan de moeite waard de extra kosten om dingen draaien zonder een zeer persoonlijke hik.
 4. 4
  Overweeg een cash bar en / of een beperkt alcohol service. Een manier om te voorkomen dat mensen al te nootachtige is om te bezuinigen of te verminderen de hoeveelheid alcohol wordt geserveerd, in ieder geval voor uw rekening. Terwijl sommige mensen een beetje het gevoel naar beneden over het niet hebben van een open bar "all you can drink", het beperken van alcoholgebruik gast leent zich tot het houden van mensen in de rij en niet laten hun remmingen of bewaken beneden.
  • Wees ervan bewust dat als u besluit om een no-alcohol huwelijk (of dit te wijten aan religieuze overtuigingen, uw budget, of vermoed welig tierende alcoholisme, is volledig uw bedrijf) hebt, zal je een aantal klachten horen. Echter, blijf bij je beslissing - wiens bruiloft is het, na al? De tegenstanders zullen niet sterven door een gebrek aan alcohol in de korte tijd die is uw bruiloft en ze kunnen altijd vallen in de pub of een bar op de weg terug naar huis als ze zo uitgedroogd. Je zou zelfs kunnen zijn grootmoedig en laat hen weten waar de lokale pubs en bars bevinden zich, indien zij dit wensen om te proosten op uw goede gezondheid post-bruiloft.
 5. 5
  Wees slim over zitplaatsen. Dit is een gebied waarover u hebt volledige controle. En het nooit doet om exen zitten met exen of vrienden die hebben gehad een ruzie samen. Gebruik uw kennis van uw gasten om de beste keuzes voor zitplaatsen mensen samen maken (je kunt zelfs een beetje van de match-making do) en houd apart eventuele gasten waarschijnlijk een verhitte discussie starten tussen elkaar. Als je niet zeker bent, vraag aan andere vrienden of familieleden voor hun kennis over wie samen krijgt met wie en wie niet.
 6. 6
  Allot een zeer vertrouwde vriend of een groep vrienden op te treden als bruiloft en receptie voogden. In de films, dit is altijd een hechte groep van vrienden van een van beide de bruid of bruidegom die pakt het snikken of dronken nummer van de groep en veerboten hem of haar weg ongemerkt in een vlaag van medelijden voor zowel de bruiloft partij en de onruststoker. Echter, niet verlaten dingen aan het toeval over. Terwijl je vrienden mogen weten om snel te reageren, kunnen zij ook niet weten wat te doen. Praat met uw vertrouwde weinig over hoe je zou het waarderen ze iets dat uit de hand loopt om ervoor te zorgen dat het wordt behandeld tactvol, nauwkeurig en snel, voordat het slagen in iets dat iedereen mededelingen hanteren.
  • Denk twee keer na over het vragen familieleden te zijn op zoek naar andere, minder goed opgevoede familieleden. Als dit de dader zou kalmeren, dan met alle middelen, doen. Maar als je bang dat familie interventie daadwerkelijk kon escaleren het probleemgedrag, rekenen op meer neutrale vrienden of verzorgers te helpen in plaats daarvan.
  • Een goede zaak om voor te stellen aan uw bruiloft voogden is om te bepalen precies wat de gast (en) doet te zijn storend en wel specifiek over welke actie u wilt nemen gegeven een reeks mogelijke situaties. In de meeste gevallen, het verwijderen van de gast kan de beste oplossing zijn, maar als de gasten zijn gewoon een beetje te hard of onstuimig, gewoon hen te vragen om 'toon neer "kan voldoende zijn.

Op de bruiloft - Response tactiek

 1. 1
  te druk te>. U absoluut moet laten gaan persoonlijk en laat andere soort mensen nemen de flak en de problemen oplossen voor u. Vandaar, dit is waarom het belangrijk is om een ​​aantal van uw vertrouwde partij gewaarschuwd voor het nemen van deze rol op zich. Een deel van deze rol moet ook worden overgedragen aan bruidsmeisjes en bruidsjonkers. Dingen niet te doen als bruid en bruidegom:
  • Vermijd rondrennen af ​​waar neven Fred en Sierra zijn erin geslaagd om te verdwalen op weg naar de bruiloft. Dat is helemaal het probleem van uw neven ', niet de jouwe.
  • Maken van commentaren over laattijdigheid of onbeschoft gedrag als onderdeel van uw toespraak is een complete no-no. Dit is een dag voor geluk, genot van het moment en de beglazing over bij een ongeluk.
  • Persoonlijke barmhartigheid streepjes aan iedereen die verliest omdat ze wensten dat ze zou trouwen je haat / bruiloften / wou dat je nooit zat ze naast een ex of een bepaald familielid, en zo verder en zo voort. Op het moment van het huwelijk, ze zijn niet langer uw probleem, laat iemand anders mee omgaan.
 2. 2
  Vergeet no-shows op de dag. Of je kan dit type gast termijn als 'onhandelbare' is discutabel, maar als hun afwezigheid laat een gapend gat en veroorzaakt anderen te luid fluisteren, dan is het misschien storend en als het ervoor zorgt dat je persoonlijke ellende, dan is het storend. Het is waarschijnlijk dat iemand die naast je is bezorgd, geïrriteerd of last over deze afwezigheid. Laat die persoon niet de piekeren en jagen voor je. In termen van je eigen reactie, behalve dat voor na de bruiloft, toen de ontbrekende gasten had beter hopen dat hun excuus is een goede.
  • Na de bruiloft of huwelijksreis, en voordat het verliezen van je humeur met een no-show, zich ervan bewust dat hun afwezigheid als gevolg van een ongeval, een familie dood of een natuurramp kan geweest zijn. Alle andere redenen waarschijnlijk smakken van afschuiven verantwoordelijkheid, vooral als ze vergaten of kon niet omgaan met de gedachte om aan een ex, en je gemotiveerd bent in het zijn gewoon een beetje geïrriteerd.
 3. 3
  Raak niet in paniek als iemand krijgt te gek op uw bruiloft of uw receptie. Je hebt je best gedaan om dierenarts mogelijke problemen, heb je geschraagd aantal vertrouwde mensen om iets war hanteren en toch, iemand glijdt nog steeds via het net en verklaart dat het huwelijk niet kan doorgaan omdat ze nog steeds diep in de liefde met u of ze aanspraak maken op de bruidegom is een kloon uit de ruimte. Diep adem, blijf dan kalm en blijven lachen. Met andere woorden, door te gaan.
  • Alert locatie personeel en verzorgers dat er een "groot probleem" dat ze moeten onmiddellijk behandelen. Kort uitleggen wat er gebeurt, wie de persoon is en hen vragen om vriendelijk omgaan, zo snel als ze kunnen.
  • Knipoog of wat anders is je hebt afgesproken, bij uw vertrouwde groep. Stel ze in actie om "fix dingen".
  • Voorkom dat familieleden die al problemen met de onhandelbare gasten krijgen betrokken te hebben. Dit zal alleen maar leiden tot de situatie te escaleren en draai een kleine storing in een mogelijke farce. Ofwel terug naar de vertrouwde vrienden of aan het personeel, de meer neutrale de mensen die met de weerbarstige gast, hoe beter. Als je iemand van buiten de partij de behandeling van de manier hebben, kan de onhandelbare gasten meer kans om ofwel te kalmeren of gewoon vertrekken.
 4. 4
  Rekening houden met het uur wanneer de gast (en) onhandelbaar geworden. Als het feest is bijna voorbij, alles afbouwen en je op het punt om af te slaan naar Patagonië voor de huwelijksreis, dan is de schade is waarschijnlijk goed en echt voorbij. Als het gedrag is meer feestelijke, kunt u proberen het te negeren en laat ze hebben hun plezier, het zou zelfs een amusante of (mooi) memorabel einde aan de avond te zijn. Aan de andere kant, als het gedrag betekent dat de partij wordt te veel toeren worden gemaakt en er is een risico van schade aan de zaal of andere mensen, hulp te krijgen snel een eind aan maken.

Tips

 • Niet helemaal weerbarstig, maar zeker op de onbeleefde kant, is de gast die beweert dat ze de bruiloft niet kan maken, maar ze zullen de receptie beheren. Het is alsof je zegt: ". Kan niet worden gehinderd zitten door je saaie geloften maar jongen, ik zal er zijn voor het eten, drinken en dansen" Dat is al genoeg waarschuwen als hun prioriteiten. Vraag hen om te heroverwegen of hen te laten weten dat er slechts ruimte voor degenen die het huwelijk hebben bijgewoond.
 • Als u weet dat iemand kan een tumult veroorzaken, niet uit te nodigen die persoon om de bruiloft in de eerste plaats. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
 • Probeer niet om wangedrag persoonlijk nemen - iemand handelt uit op je vrije dag niets met jou te maken heeft. Het gaat over hun gebrek aan integriteit en hoffelijkheid en andere mensen zullen hen niet laten vergeten.
 • Overweeg een time-out ruimte voor wederom verzamelen gezond verstand. Soms een gast kan eenvoudig worden overweldigd door emoties van de bruiloft, misschien omdat ze onlangs gebroken met de liefde van hun leven of je hebt gewoon hun voorkeur man / vrouw getrouwd. Wie weet wat er zou iemand emotioneel verrekening, en bruiloften zijn zeker een gelegenheid voor, maar een time-out ruimte laat hen de genade om weg te herstellen van nieuwsgierige ogen en aan de andere gasten weer aan als ze herontdekt hun zintuigen.
 • Wat moet je doen met gasten die nog geen week RSVP'd voor de bruiloft? Dit is waar die goedhartig en vindingrijke mensen die je hebt gekozen om bruidsmeisje, bruidsmeisjes of bruidsjonkers te pas komen. Laat ze chase gasten die nog niet hebben geantwoord, uit te leggen dat je het finaliseren van de lijst van de cateraar en moeten zeker weten of ze er zullen zijn... of niet. Vermijd sarcastisch of onbeleefd; wat als hun antwoord verdwaald in de post, voor echt? Stel dat de beste en vragen de cateraar te worden opgesteld met onderdelen, voor het geval.
 • Denk lang en hard voordat veel jonge kinderen uit te nodigen voor uw bruiloft. Als je merkt dat hun gedrag schattig en denken dat ze uw huwelijk meer memorabele zal maken, dan met alle middelen aan te moedigen hun ouders om hen te brengen, maar als uw bruiloft is erg formeel en je zou het bijzonder geïrriteerd door hun aanwezigheid, wees niet bang om ze weg te laten.

Waarschuwingen

 • Als je een familielid die lijdt aan een aandoening die leidt tot onhandelbare gedrag (bijvoorbeeld wanneer het zijn onder drukte, lawaai, felle lichten, enz. kunnen ertoe leiden dat ze zich slecht gedragen) hebben, hebben hun verzorger met hen te allen tijde, in staat om ze te verwijderen op het moment iets ongebruikelijks gebeurt. Dit is zowel voor hun eigen bescherming als voor iedereen de ononderbroken plezier.
 • Als de gast wordt gewelddadig of dreigt een andere gast, laat stevige instructies met die de verzorging van het incident dat je niet knoeien en dat je best bereid om willen rechtshandhaving te betrekken.
 • Gasten die opzettelijk slaan of gooien alles kan automatisch getoond de uitgang.
 • Kijk uit voor de kleine gasten, die zouden kunnen worden verleid om cadeaus te openen, proeven van de taart voordat deze is gesneden en verstoppen onder tafels en giechelen. Leuk maar toch storend.

Dingen die je nodig hebt

 • Goed gepland gastenlijst
 • Goed geplande bruiloft voogd keuzes en richtlijnen voor hun reactievermogen