Wki

Hoe om te gaan met een slang in het huis

In warmere klimaten leven we met slangen. Dat is een feit van het leven. Als men komt in het huis, gebruik maken van de volgende tips om letsel te voorkomen.

Stappen

Hoe om te gaan met een slang in het huis. Als je toevallig tegenkomt een slang in je huis, het eerste ding om te doen is om de drang om het aan te vallen met een bezem of stok weerstaan.
Hoe om te gaan met een slang in het huis. Als je toevallig tegenkomt een slang in je huis, het eerste ding om te doen is om de drang om het aan te vallen met een bezem of stok weerstaan.
 1. 1
  Als je toevallig tegenkomt een slang in je huis, het eerste ding om te doen is om de drang om het aan te vallen met een bezem of stok weerstaan.
 2. 2
  Soms is de slang wordt op een vloeroppervlak. Zo ja, de beste ding om te doen is om een ​​object meer dan het plaatsen als een zware deken. De slang moet onmiddellijk kalmeren en zal zich veilig voelen als het niet kan zien wat er gaande is buiten de deken. Het plaatsen van zware voorwerpen rond de rand zal voorkomen dat de slang wegglijdt uit onder het en elders te gaan. Dit geeft je wat tijd om hulp te krijgen.
 3. 3
  Het volgende wat je moet doen is bellen dierlijke controle en krijgen ze een expert sturen om de slang te verzamelen. Meestal zullen ze vangen en laat zij verre van menselijke habitat.
 4. 4
  Als de slang wordt gevonden in een lade of ergens moeilijk toegankelijk is, laat het met rust, verplaats alle gezinsleden weg van de directe omgeving en, bovenal, niet proberen om te interageren met het helemaal. Bel de PDSA of RSPCA, en krijgen ze om het te verzamelen. Als ze niet over een slang catcher zullen ze contact opnemen met een vertrouwde professional.
 5. 5
  Als u over een giftige slang in de tuin: ervoor zorgen dat iedereen er van af. Probeer niet om het te doden. De meeste buitenechtelijke beten gebeuren wanneer mensen proberen om een ​​giftige slang te doden. Bel een professionele rescue organisatie te verhuizen van de slang uit de buurt van menselijke bewoning. Andere tactieken zijn het spuiten van een afstand met een hogedrukslang of opening sprinklers. Dit zal de slang te overtuigen om het gebied te verlaten.
 6. 6
  Vervolgens erachter te komen waarom de slang kwam aan uw omgeving. Heeft u knaagdieren of vogels te houden? Zijn er vogels nestelen in uw tuin, heb je een knaagdier probleem in het huis of tuin? In het Europa, kan dit problematisch zijn omdat dieren zoals chipmunks en eekhoorns komen vaak voor. Slangen, echter, net als muizen en ratten. Opnieuw in de Europa, waar de gebouwen zijn hoofdzakelijk gemaakt uit hout, knaagdieren onderdak vinden vaak in de ruimte tussen de buiten-en binnenwanden. Als u krassen geluiden hoort of bewijs vinden dat de muis routes in uw keuken, krijgen een deskundige om het probleem op te lossen. Vergeet niet, geen muizen, geen slangen!
 7. 7
  Een muis kan gemakkelijk door een gat ter grootte van een potlood. Zorg ervoor dat er geen gaten in uw muren. Vul ze onmiddellijk. Hoog geluid apparaten worden nu steeds een populaire manier om ongedierte te ontmoedigen van het invoeren van woningen; bewijsmateriaal toont een aantal positieve resultaten. Het hebben van een dergelijk apparaat geïnstalleerd misschien een goed idee zijn. Vergeet niet, slangen altijd volgen hun voedselbron.
 8. 8
  Er zijn 4 gifslangspecies inheems aan de europa. De Ratelslangen, Koraal Snakes, watermoccasins en Copperheads. Ratelslang soorten zijn gemakkelijk te onderscheiden door hun rammelaars. Koraal slangen zijn helder gekleurd met rood, geel en zwart. Onschadelijk milksnakes hebben ook rood, geel, en zwarte strepen, maar in een ander patroon. Onthoud dit rijm om het verschil te vertellen. "Rood tegen geel, schaden een collega. Rode tegen zwarte goed voor Jack." Of "Rood op zwarte vriendelijke Jack" en "Rood op Geel, dodelijke collega," of, "Rood op zwart, vriend van Jack. Rood op geel, dood een collega." Watermoccasins zijn een donker zwartachtig grijs of olijf groen, en zijn te vinden in of nabij het water. Wees uiterst voorzichtig rond deze slangen als ze kunnen zeer agressief zijn en / of territoriale, zelfs tot het punt van het nastreven van een indringer. Copperheads zijn genoemd naar de koperachtige verschijning van hun hoofden, met de rest van hun lichaam een ​​kleurtje te roze kleur met donkere zandloper vormige markeringen die dwars over het lichaam. De Ratelslangen, watermoccasins, en Copperheads zijn alle leden van de Pit Viper familie, en hebben een kenmerkende driehoekige kop. Als je in de VS en de slang past niet deze deze beschrijvingen, de slang is waarschijnlijk veilig te hanteren, maar vergeet niet bijt kan nog steeds pijn, zelfs als ze zijn niet giftig. Als je niet weet positief welke soorten een slang is, is het het beste om gewoon laten staan ​​en observeren van een veilige afstand. Vanwege slangen en andere roofdieren, zijn we niet overspoeld door knaagdieren.

Waarschuwingen

 • Niet confronteren de slang. Serieus!
 • Uw huisdier kan zijn dapper genoeg om door te gaan en proberen te "behandelen" van de slang op hun eigen. Het kan krijgen rommelig, en het resultaat is niet vooraf bekend, zodat de veiligste manier is om het weg te houden.
 • Sommige slangen kunnen doden. Probeer niet om ze te behandelen als je geen expert bent.
 • Als u bent gebeten, niet zelf rijden naar het ziekenhuis, krijgt iemand anders te rijden (ook als dat betekent dat kloppen op een willekeurige personen deur en vragen ze ook). Meest gevaarlijke slangen gif produceren delirium, wazig zien, duizeligheid, etc, waardoor je niet in staat van veilig rijden. Je kan de controle over de auto verliezen en jezelf en anderen te doden.
 • Weet wat soorten slangen zijn in uw omgeving op voorhand. Sommige gebieden hebben niet giftige slangen te houden met, maar voorkennis is beter, vooral in gebieden die giftige slangen kunnen hebben.
 • Als je bezorgd bent met een slang potentieel krijgen in uw huis of tuin, moet het telefoonnummer van uw lokale wildredding organisatie of Herpetological Society die veilig de slang zal verwijderen van uw eigendom zonder letsel aan personen of reptiel, voordat ze een probleem.