Wki

Hoe om te bepalen of uw echtgenoot bedriegt

Er zijn veel manieren om uit te vinden of uw echtgenoot bedriegt. Binnenkort, weet je.

Stappen

Hoe om te bepalen of uw echtgenoot bedriegt. Vertrouw op je intuïtie.
Hoe om te bepalen of uw echtgenoot bedriegt. Vertrouw op je intuïtie.
 1. 1
  Vertrouw op je intuïtie. Als je een gevoel dat er iets mis is, niet negeren.
 2. 2
  Kijk voor een plotselinge verandering in de routine van uw echtgenoot. Noteer precies wanneer je partner gaat werken, gaat naar de sportschool, ook voor lunch, etc. De routine kan variëren als gevolg van het werk dat uw echtgenoot doet, dus soms is het moeilijk te zeggen. Een sprekend teken is het vinden dat hij / zij aan de hand is meer werk reizen, of werken latere uren dan gebruikelijk. Bel plaats van het werk van uw echtgenoot wanneer hij of zij wordt geacht om daar te zijn, en te zien of hij of zij aantrekt.
 3. 3
  Vraag je partner waarom zijn routine is veranderd. Terwijl je dit doet kijken hun oogbewegingen. Als ze je niet kan in de ogen kijken als je op zoek bent naar hen dan is dat nog een bedriegende echtgenoot teken. Meestal als mensen liegen ze de neiging om oogcontact, of fidget niet maken als ze vertellen de leugen. Ze komen zich te richten op een object dat om hen heen in plaats van te kijken je recht in de ogen. Het is alsof ze iets te verbergen.
 4. 4
  Kijk uit voor ongewoon gedrag. Toen ze antwoord hun mobiele telefoon, doen ze vaak ergens buiten gehoorsafstand ontvluchten? Gaan ze op vreemde of ongebruikelijke uitstapjes en aandringen op je verblijf achter? Is hun reactie vreemd of verdacht als je ze confronteren over deze uitstapjes?
 5. 5
  Let op je credit card rekeningen. Zijn er kosten die u niet herkent, zoals restaurants, hotels, recreatie, etc? Confronteer hen over deze kosten. Als hun antwoord is ongrijpbaar, onduidelijk of ronduit verdacht, dat is zeker een slecht teken.
 6. 6
  Let op je telefoonrekening. Kijk of er een nummer op daar dat je niet herkent dat uw echtgenoot zou hebben verzocht. Als je kunt, dit nummer bellen, en uitleggen dat je kreeg dit aantal af van uw telefoonrekening, en vroeg me af waar het vandaan kwam. Ook een alternatief is om ofwel gewoon ophangen, of zeg "Sorry Wrong Number". Indien u vragen, soms zal je de waarheid te krijgen, en soms doe je niet. Luister naar aanwijzingen die zouden kunnen maken lijkt het alsof er iets aan de hand is.
 7. 7
  Eenvoudig zijn. Vraag je man of vrouw als ze zijn vreemdgegaan. De meeste zullen liggen, maar sommigen zullen de waarheid vertellen. Opnieuw moet je hun ogen kijken en luisteren naar hun stem. Kijk om te zien hoe boos ze krijgen tijdens het doen. Als ze gaan ballistische, of worden bozer dan normaal, het is heel goed mogelijk dat ze liegen.

Tips

 • Je gewoon "weten". Een onderbuikgevoel vertelt je er iets mis is. Uw levenslange ervaring geeft je meer wijsheid dan ben je bewust van - je valsspelen hebt ontdekt.
 • S / hij lijkt anders of gelukkiger zonder duidelijke reden.
 • Er is een ongebruikelijke lente in zijn / haar stap, een lichtheid van geest, maar er is geen grotere warmte in je seksleven.
 • Hij / zij is begonnen om u te laten een aantal argumenten te winnen.
 • Hij / zij begint wegschenken cadeaus op een 'vriend' en zijn / haar familie.
 • Hij / zij begint wegschenken cadeaus op een 'vriend' en zijn of haar familie.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet, hoe langer je laat je partner te bedriegen, hoe minder je partner respecteert u en hoe meer je stilzwijgend goedkeuren van zijn of haar gedrag. Als het vreemdgaan heeft lang genoeg geduurd, moet u wellicht een meer "open" relatie te accepteren.