Wki

Hoe om mensen te vertellen dat je het houden van uw meisjesnaam

Veel vrouwen niet hun namen te veranderen als ze trouwen, maar dat betekent niet dat mensen hebben ingehaald. Hoe ga je de wereld dat je het houden van uw naam gewoon zoals het is?

Stappen

Hoe om mensen te vertellen dat je het houden van uw meisjesnaam. Wees voorbereid op uw beslissing wordt door sommigen gezien als te gaan tegen traditie.
Hoe om mensen te vertellen dat je het houden van uw meisjesnaam. Wees voorbereid op uw beslissing wordt door sommigen gezien als te gaan tegen traditie.
 1. 1
  Wees voorbereid op uw beslissing wordt door sommigen gezien als te gaan tegen traditie. Echter, zijn tradities niet in steen gebeiteld. In sommige landen, zoals Italië of Spanje, het is traditioneel voor vrouwen om hun achternaam te houden, en zelfs als een vrouw besluit om de achternaam van haar echtgenoot te gebruiken kan ze niet haar eigen afstand doen en zal blijven gebruiken in officiële documenten, ID-kaarten, paspoorten enz. voor de rest van haar leven.
 2. 2
  Leer de redenen waarom vrouwen kiezen ervoor om niet hun namen te veranderen. Je bent zeker niet alleen in uw beslissing. Vrouwen kiezen ervoor om hun geboorte namen houden voor een verscheidenheid van redenen:
  • Vrouwen met gevestigde carrière en vrouwen die trouwen als ze ouder zijn hebben minder kans om hun namen te veranderen, omdat ze al een reputatie hebben gevestigd met hun geboortenaam en kunnen het gevoel dat het veranderen van de erkenning die ze al hebben bereikt zou uitdagen. (Eg - Bij het verstrekken van referenties voor het werk gedaan in het verleden, een vrouw die haar naam heeft veranderd zou hebben om een ​​potentiële werkgever om haar geboortenaam gebruiken vragen wanneer belt haar referenties, als haar oude werkgevers of professoren haar niet zal herkennen door haar nieuwe achternaam. Hierdoor ontstaat een ongemak dat voor sommige vrouwen opweegt tegen de voordelen van het veranderen van hun naam.)
  • Iemands naam is een onderdeel van iemands identiteit, en veel vrouwen ervoor kiezen om hun identiteit onafhankelijk te houden van hun burgerlijke staat. Uw naam is uw eigen, een deel van je en erfgoed, en je hebt alle recht om het te houden als je wilt.
 3. 3
  Overwegen uw opties.
  • U kunt de naam van uw echtgenoot wettelijk te nemen, maar houd je geboortenaam voor professioneel en sociaal (exclusief familie-evenementen). Of je je naam te veranderen legaal, kunt u nog steeds gaan door uw gehuwde naam onder familie. Tenzij ze het controleren van ID bij de familie BBQ, zullen ze waarschijnlijk nooit weten het verschil. Maar voor het geval, laat je familie weten dat u het onderhoud van uw geboorte naam op het werk voor privacy doeleinden en als ze ooit horen aangepakt met je geboorte naam met betrekking tot je moet ze gewoon meespelen.
  • U kunt ook de naam van uw echtgenoot als een tweede naam, of houd je geboortenaam als middelste naam.
  • Swaminathan Aiyer, een beroemde Indiase schrijver, aangenomen meisjesnaam van zijn vrouw als zijn tweede naam om een ​​gevoel van gendergelijkheid te behouden, zelfs als ze zijn achternaam aangenomen. Als het probleem is dan gelijkheid, is dit een haalbare optie.
  • Wanneer beide koppels toe elkaars achternaam, in afbrekingen, eventuele kinderen zullen beter geïdentificeerd als behorend tot elk van de ouders, in plaats van alleen aan de vader.
 4. 4
  Bespreek jullie plan met je man-to-be. Elk meningsverschil over dit besluit moet worden opgelost voordat je loopt door het gangpad. Ook bespreken de mogelijkheid van kinderen in dit stadium, als u en uw nieuwe echtgenoot of man-to-be zal ook moeten beslissen welke achternaam u uw kinderen wilt geven (mensen zullen waarschijnlijk vragen).
 5. 5
  De hoogte zijn ouders, en die van jou. Kunt u vinden dat ze zijn voorstander van uw beslissing. Als ze meer traditionele, kunt u enige weerstand voelt. Houd in gedachten dat je nodig hebt uw beslissing niet te rechtvaardigen voor iedereen. Hopelijk zullen ze al snel uw plannen om uw volledige identiteit behouden respecteren.
 6. 6
  Vraag uw officiant niet aan u introduceren als "Mr. And Mrs John Smith" tijdens de. In plaats daarvan vraagt ​​dat zowel uw namen bekend worden gemaakt. U kunt zelfs uw officiant (of zelfs uw) aan te kondigen aan iedereen dat zowel u als uw man zal blijven worden gekend door uw eigen naam te vragen. Dit is een uitstekende manier om het woord verspreidde zich snel, zodat de mensen zullen weten hoe ze je pakken.
 7. 7
  Zorg ervoor dat uw namen correct op de huwelijksakte en alle andere papier met juridische gevolgen (zoals de akte aan een woning die u gezamenlijk in te kopen). Wat de officiële papieren gaat, neemt altijd minder inspanning om een ​​naam te behouden dan een verandering. Zorg ervoor dat eventuele fouten te corrigeren voordat u een document ondertekent.
 8. 8
  Zet het in print. Voor bruiloft bedankjes, print of hebben retouradres gedrukt etiketten of enveloppen waarin de namen van u en uw echtgenoot lijst. Teken de kaarten met beide namen. Veel mensen zullen dit als een kans om hun werken adresboeken. Het zien van uw naam ongewijzigd in print zal hen helpen om te weten hoe u te mogen toespreken.

Tips

 • Als uw kinderen niet dezelfde achternaam niet zoals u, zijn opgesteld voor een aantal mensen om je relatie vraag aan hen. Bij het reizen naar het buitenland, is het een goed idee om een ​​kopie van de geboorteakte van uw kind te nemen in aanvulling op paspoorten, omdat de paspoorten je relatie niet zal laten zien aan het kind. Dit kan een aantal problemen veroorzaken.
 • Bij de bespreking van uw besluit staat dat je hebt beiden besloten om je geboorte namen te houden (in tegenstelling tot het gebruik van de term "meisjesnaam"). Zelfs met meer traditionele mensen, lijkt de terminologie wijziging van het begrip gemakkelijker te hanteren maken.
 • Als u niet veranderen van je naam, hoef je niet om de namen te wijzigen op elk vermogen of trust documenten die u al hebt gemaakt.
 • Merk op dat de term "het houden van een meisjesnaam" is onjuist, aangezien het heet "meisjesnaam" alleen als je ook een "getrouwde naam". Anders kun je niet beschikt over een "meisjesnaam" of een "getrouwde naam", maar je hebt een naam.
 • Als uw achternaam is zeldzaam, de meeste mensen zullen je verlangen om het te houden begrijpen. Hetzelfde geldt als de naam van je man is even of weinig vleiende met uw voornaam. John Doe is een stuk beter klinkende dan John John.
 • Als u ervoor kiest om je naam te veranderen je bespaar jezelf wat bureaucratie en papierwerk. U hoeft niet aan uw rijbewijs, uw paspoort, uw creditcards en alle werk of school identificatiekaarten veranderen. Het is onnodig om te bellen, of een bezoek aan uw financiële instellingen en vertel hen u trouwen.
 • Te wissen en genadig, maar ook voorbereiden om stevig zijn als mensen twijfelen aan de geldigheid van uw beslissing of je relatie. Maak niet je vrienden en familie raden of u uw naam hebt veranderd.
 • Zorg ervoor dat u de IT of computer mensen te informeren als je werkt voor een bedrijf met een dergelijke ondersteuning. Zij zullen vaak veranderen uw e-mail, computer, telefoon, enz. terwijl je gaat trouwen, zodat het correct is als u terugkomt. (De meeste mensen zijn snel om die veranderingen te eisen worden gesteld zodra het officieel en veel IT-medewerkers proberen om het te doen voordat het een probleem.)

Waarschuwingen

 • Niet persoonlijk op als mensen aannemen dat u veranderd uw achternaam, vooral met vreemden en bekenden. Niet reageren op reacties van andere mensen. Genadig over.
 • Heb een notariële kopie van uw huwelijksakte bij de hand voor een agentschap dat moet zie je getrouwd bent en vragen de laatste twee namen. Dit zou een ongebruikelijk verzoek voor verzekeringsmaatschappijen nodig om te controleren of u een echtgenoot of medische kantoren hoeven relatie controleren niet.