Wki

Hoe om goedkope zelfgemaakte trouwkaarten maken

Wilt u geld besparen op uw bruiloft uitnodigingen en hebben nog steeds mooie nodigt dat indruk zal maken op iedereen die men ontvangt? Natuurlijk zou je! Waarom ze niet zelf te maken? Je denkt waarschijnlijk dat je geen idee hebt van hoe de goedkope zelfgemaakte trouwkaarten maken. Het is niet moeilijk, bespaart u heel wat geld en kan heel leuk zijn.

Stappen

Hoe om goedkope zelfgemaakte trouwkaarten maken. Beslis over het niveau van formaliteit uw bruiloft zal hebben.
Hoe om goedkope zelfgemaakte trouwkaarten maken. Beslis over het niveau van formaliteit uw bruiloft zal hebben.

Het maken van uw eigen trouwkaarten

 1. 1
  Beslis over het niveau van formaliteit uw bruiloft zal hebben. Dit zal een effect hebben op uw ontwerp en verwoording keuzes hebben.
 2. 2
  Surfen op het web, op zoek naar, doe het zelf huwelijksuitnodiging ideeën. Veel sites bieden gratis templates met of zonder en verwoording monsters. Ze laten je templates downloaden om te gebruiken als is of zich aan te passen aan uw behoeften. Sommige sites alleen kunt u gratis templates downloaden als u uw bruiloft te kopen stationair van hen.
 3. 3
  Beslis over uw ontwerp, of grafische afbeelding en de tekst die u wilt gebruiken.
 4. 4
  Kies een lettertype dat past bij het ​​thema en de stijl van uw uitnodigingen.
 5. 5
  Koop uw huwelijksuitnodiging briefpapier, inclusief kaarten voor alle behuizingen, zoals RSVP, dank u kaarten en programma's. Misschien wilt u uw briefpapier blanks die beschikbaar zijn in een grote verscheidenheid van maten en kleuren zijn te gebruiken, de aanschaf van een paar extra in het geval van een drukkerij ongeluk, zoals een inkt uitstrijkjes of papier is vastgelopen.
 6. 6
  Aankoop extra inktpatronen, zodat u niet opraken in het midden van dit belangrijke project.
 7. 7
  Plan een middag of avond aan uw uitnodigingen maken en vervolgens uit te printen. Het geheel mag niet meer dan een paar uur in beslag nemen.
 8. 8
  Voordat de printer te vertellen om te beginnen met het maken van X aantal exemplaren, drukken een exemplaar van elk stuk op gewoon papier gesneden om de afmetingen van uw briefpapier, om ervoor te zorgen dat alles goed is opgesteld, en om te controleren op typefouten.
 9. 9
  Zorg ervoor dat de printer die u gaat gebruiken aanpast aan de verschillende maten van uw briefpapier.
 10. 10
  Beroep doen op familie en vrienden met mooie handschrift om u te helpen het adres van uw uitnodigingen.
 11. 11
  Veel plezier tijdens het leren hoe om goedkope zelfgemaakte trouwkaarten maken.
 12. 12
  Als u afdrukt op perkament of ander speciaal papier en vinden het vegen, zou je "de perfecte afdrukken pouch" google - door scraperfect.
 13. 13
  Afgewerkt.

Tips

 • Waar formulering voorbeelden vinden? Hoe zit het met het gebruik van een citaat van uw favoriete love song of gedicht of de Bijbel. We hopen dat deze tips over hoe om goedkope zelfgemaakte trouwkaarten te maken, heb je geïnspireerd om het eens te proberen.
 • Disney bruiloften zijn ook zeer populair, en u kunt gratis illustraties van Cinderella en Prince Charming te gebruiken op uw uitnodigingen, evenals andere Disney iconen als Lady en de Vagebond downloaden.
 • Veel paren kiezen ervoor om hun religieuze of etnische wortels te eren, bijvoorbeeld, een Keltisch Kruis zou worden gekozen door een Iers katholiek echtpaar, en een davidster of een opgerolde rol van Torah door een Joods echtpaar. Een native Europese bruid en bruidegom zou een dromenvanger te gebruiken op hen. Overwegen eren uw erfenis op deze speciale dag. Foto's van monumenten uit uw voorouderlijk geboorteland, ook grote beelden te maken voor trouwkaarten.
 • Voel je je overweldigd door te proberen om een ​​ontwerp voor uw uitnodigingen kiezen? Wat is uw thema? Als u een bestemming bruiloft gebruik illustraties, foto's of origineel kunstwerk dat uw bestemming, zoals een strand scène vertegenwoordigen, slippers, palmen, zonsondergangen, of de bergen.
 • Hier zijn een aantal ideeën, die u wilt gebruiken op uw uitnodigingen. Voor een westerse bruiloft een WANTED poster is op dit moment erg populair. Cowboylaarzen en hoeden worden vaak gezien op de westerse uitnodigingen. Koppels maken vaak gebruik van fonts die er uitzien als hout of touw op dit soort uitnodigingen.