Wki

Hoe om creatief voor te stellen aan een vrouw

Stelt voor om de vrouw die je liefde kost veel moed, oprechtheid en creativiteit, niet alleen zal je moeten beslissen of zij is degene die je je hele leven doorbrengen met, maar je zult ook moeten denken aan een originele en mooie manier om dat zeker moment maken nog meer adembenemend. Uw voorstel zal moeten drukken hoeveel ze werkelijk voor u betekent om te horen haar volmondig "JA!" Alleen dan zal de voedsel-proeverij en uitzending van uitnodigingen in fancy bruiloft enveloppen mogelijk zijn.

Alvorens over te gaan tot de creatieve bruiloft voorstellen, in gedachten houden dat deze suggesties zou kunnen werken voor sommige vrouwen en misschien niet alleen goed werken voor anderen voor de vanzelfsprekende reden dat niet alle vrouwen zijn hetzelfde. Echter, kunt u een van deze ideeën aan te passen of gebruik maken van de ideeën uit de lijst om te komen met degenen die uw persoonlijke behoeften.

Stappen

Hoe om creatief voor te stellen aan een vrouw. Stellen binnen de kerk na de mis of andere kerkelijke plechtigheid.
Hoe om creatief voor te stellen aan een vrouw. Stellen binnen de kerk na de mis of andere kerkelijke plechtigheid.
 1. 1
  Stellen binnen de kerk na de mis of andere kerkelijke plechtigheid. Als je de religieuze aard, naar de kerk gaan als je normaal doet elke zondag. Deze keer, echter, iets bijzonders is voor haar in petto. Je kunt zelfs je vrienden op de handeling, indien gewenst, en zelfs de kerk ministerie en muzikanten. Vraag de predikant of de voorganger aan u opnemen in de kerk programma na de mis. Op deze manier, de gemeente blijft achter, in afwachting van wat u gaat doen. U kunt beginnen met pitching in uw romantische boodschap, terwijl de kerk musici iets plechtige spelen op de achtergrond. Zodra je klaar bent, is het nu tijd voor u om te knielen, trek de ring uit en knal de vraag: "Wil je met me trouwen? '
 2. 2
  Stellen op de plaats waar je haar eerst ontmoette. Deze hoeft niet veel voorbereiding omdat de plaats waar u naartoe nemen van haar is al bijzonder op zich. Maak het eenvoudig door haar terloops nodigen uit, haar niet vertellen waar je heen gaat, maar gewoon daar neem haar. Wanneer je bent eindelijk op die bijzondere plek, beginnen te praten over de tijd dat je het eerst ontmoette. Wat je dacht over haar, wat maakte je haar leuk, hoe ze voelt u zich. Ook praten over goede en moeilijke momenten die je met haar doorgebracht en hoeveel meer bereid je bent om te gaan door nog moeilijker tijden, zo lang als het is met haar. Het is tijd om haar aandacht te trekken en om haar te concentreren op je, trek je ring en vraag haar wat je heb zin om haar te vragen: "Wil je met me trouwen"
 3. 3
  Stellen met behulp van een audio-visuele presentatie die u persoonlijk gemaakt. Compileren foto's en video's van de twee van jullie samen. Het gebruik van uw vriendelijke videobewerkingssoftware, maak een fotomontage, die een paar videoclips van u omvat samen en brand de film op een lege dvd-cd. Zeg haar dat het gebruik van de video onderschriften gewoon hoeveel ze voor je betekent. Aan het einde van de presentatie, tonen de vraag 'Wil je met me trouwen?' in bijschriften met een videoclip van je houden van een ring.
  • Hoe te benaderen te laten zien: Nodig haar uit voor een dvd-marathon, maken het is realistisch door het opstellen en frisdrank. Speel de DVD en vertel haar om gewoon achterover te leunen en te ontspannen. Natuurlijk, ze zal verrast zijn over wat ze zullen zien, nooit een woord uitbrengen en vertel haar om te blijven kijken. Op het moment vlak voor je vraag naar buiten komt op het scherm, de voorbereiding van de ring. Wanneer de vraag wordt geflitst op het scherm, met de juiste timing als ze haar hoofd draaien om u, trek de ring en vraag haar opnieuw: "Wil je?"
 4. 4
  Voor te stellen in een mooi set-up hotelkamer. Dit vereist een speciale gelegenheid, misschien haar verjaardag of uw verjaardag, of het kan je zijn verjaardag of een andere speciale dag die jullie samen te vieren. Oproep of haar aan de telefoon en vertel haar dat je een hotelreservering voor de twee van u geregeld. Informeren over haar wat tijd ze nodig heeft om daar te zijn en geef haar de hotelkamer nummer - laat de deur ontgrendeld, zodat ze kan gewoon lopen inch Voordat ze komt, regelen alles - zachte, zoete muziek op de achtergrond, een spoor van verspreide rozenblaadjes leidt tot het balkon en een tafel voor twee met champagne en aardbeien. Toen ze eindelijk die zich op die plek, een paar woorden zeggen over wat er gebeurt, neem een ​​paar stappen naar haar terwijl het uittrekken van de ring uit je broekzak, knielen, neem haar hand en vraag haar: "Wil je me de eer van dat je man? "
 5. 5
  Stellen met behulp van een speurtocht spel. Een scavenger spel is een soort schatzoeken spel met kaart, aanwijzingen, en alles. U kunt een spel te plannen als dit en maken haar spelen. U kunt ook uw vrienden en vertel hen alles over je plan, zodat ze kunnen samenwerken met u. Het hoeft niet te worden op een speciale gelegenheid, maar vertel haar dat het een weekend activiteit die je denkt leuk om samen te doen zou zijn. Niet de vragen te moeilijk te maken, zodat je niet al te lang zal wachten aan de andere kant. Terwijl ze uit gaan helemaal over de plaats, kunt u het einde spot te bereiden. Het kan worden op het strand, in een restaurant, een hotelkamer of waar u zin. Toen ze eindelijk gevonden u het gebruik van de kaart, aanwijzingen en hints je haar gaf, geef haar een beloning die ze nooit zal vergeten - overhandigen haar een klein doosje met een ring binnen. Ze zal vragen "Is dit wat ik denk dat het is? ' Dat is je cue om te beginnen knielen neer en vraag haar je vraag.
 6. 6
  Stellen met behulp van een antenne banner. Een antenne banner, advertentie of boodschap is een lange streamer aan de achterkant van een vliegtuig. Deze zijn te zien op de stranden, sportieve evenementen en / of open gebieden. Contact opnemen met een luchtreclame bedrijf en pitch-in uw idee aan hen. Ze zullen blij zijn om u te helpen de hele zaak te plannen. Alles wat je nu moet doen is om haar mee te nemen naar die speciale plek. Met de juiste timing, geknield of opstaan, neem haar hand en stel uw vraag.
  • Zie ook Hoe kan ik een huwelijksaanzoek in de skywriting regelen.
 7. 7
  Voorstellen tijdens de rust spel. Alles wat je nodig hebt is je favoriete spel, een veld, een en een paar binnen-verbindingen. Neem haar mee naar je favoriete spel te kijken. Het kan alles zijn van zijn honkbal naar voetbal. Tijdens de pauze van, in plaats van het tonen van een pauze nummer of na een pauze nummer, vragen of u ten minste vijf minuten van hun tijd kunnen hebben. Na het maken van de afspraken, alles wat je hoeft te doen is de voorbereiding een korte toespraak en het verzamelen van veel moed om de vraag pop, "Wil je met me trouwen? '
 8. 8
  Voorstellen op live televisie. Er zijn een aantal tv-programma's en games die er zijn en je kunt er zeker van dat de meesten van hen meer dan bereid om deel te nemen zal zijn omdat dit drama toe te voegen aan haar show. Het makkelijkst zou zijn om een ​​spelshow te sluiten. Natuurlijk, je zal niet echt toetreden voor de pot geld. Alvorens in te gaan op, praat met de gastheer backstage je minstens drie minuten om uw toespraak te geven. Winnen of verliezen van het spel, krijg je toch het meisje!
 9. 9
  Stellen tijdens het ontbijt op bed. Deze is zeer geschikt voor een weekendje weg of een weekend, wanneer ze blijft boven. Deze aanpak zal niet iedereen past (het hangt af van het feit of je al intimiteit je deelt of niet), maar het kan een mooie manier om wakker te worden! De sleutel tot een geslaagde bruiloft voorstel is het element van verrassing, dus vermijd het geven van hints over uw plan voor te stellen.
  • Uit bed te vroeg voordat ze doet, vast een heerlijk ontbijt voor haar.
  • Maken het er bijzonder door het toevoegen van een roos en misschien verstrooiing een paar blaadjes in het bed en het krijgen van alles klaar net voor ze wakker wordt.
  • Als ze omhoog, zal ze zich afvragen wat de speciale gelegenheid is. Dat is je cue om te beginnen met haar te vertellen hoe bijzonder ze is, terwijl je langzaam knielen op de vloer naast het bed, open die kleine speciale doos en vraag haar je vraag: "Wil je met me trouwen? '
 10. 10
  Stellen terwijl het aankondigen van een vakantie die u hebt betaald voor als een verrassing. Neem haar ergens waar veel sentimentele waarde of een romantische plek is, perfect voor haar (vergeet haar over haar geluk niet de jouwe). Zodra je haar hebt verrast met haar vakantie de echte geef haar, haar ticket, maar niet. Heb een nep kaartje met de woorden 'wil je met me trouwen "getypt op hen, of gewoon schrijven de woorden op een oude ticket.

Waarschuwingen

 • Rozenblaadjes kan permanent vlekken stof en vloerbedekking, vooral de donkere tinten. Heel voorzichtig zijn met het gebruik ervan.
 • Houd in gedachten dat het openbaar voorstellen veel druk kan zetten op de vrouw om te zeggen ja, dus alleen gebruik maken van deze methode als je heel zeker van dat ze meteen zou zeggen ja als je voor te stellen.

Dingen die je nodig hebt

 • Trouwring
 • Passend voorstel spot
 • Speech (optioneel)