Wki

Hoe om concrete werkbladen maken

Het maken van uw eigen werkbladen toelaten om specifiek te zijn over het uiterlijk en de stijl. Dit artikel hoopt om u te helpen uw eigen doe-het werk van de huiseigenaar kunstwerken.

Stappen

Hoe om concrete werkbladen maken. Hebben de formulieren aangemaakt die je nodig hebt voor het aanrecht.
Hoe om concrete werkbladen maken. Hebben de formulieren aangemaakt die je nodig hebt voor het aanrecht.
 1. 1
  Hebben de formulieren aangemaakt die je nodig hebt voor het aanrecht. Het verhoogde deel is een uitsparing voor een spoelbak.
 2. Voorbeeld van een mal. De mallen zijn opgebouwd uit gemelamineerd spaanplaat, de hoeken afgedicht met nette filets van siliconenkit. De melamine is mooi glad, maar wax werd ook gebruikt als een lossingsmiddel, tot de concrete houden kleven.
2
Versterk uw aanrecht. Voor het grootste deel is het enige staal ingebed in de platen mooigesneden vellen gegalvaniseerd gaas. U wilt waarschijnlijk iets beefier in de dunne secties in voor en achter het aanrecht opening, maar voelde dat standaard wapening was te zwaar voor zo'n dunne plaat. Probeer in plaats daarvan met 1/4 "schroefdraad, binden het aan de maas met enkele bloemen draad.
3
Meng de weekmaker in de helft van het water.
4
Meng grind en zand in mixer voor ongeveer 5 minuten.
5
Voeg portlandcement en meng.
6
Voeg weekmaker en water mengsel en meng tot geabsorbeerd, voeg dan langzaam extra water tot er een patroon vergelijkbaar met stijve havermout wordt bereikt. Te veel water = zwak beton.
7
Voeg langzaam pigment (en vezels, indien gebruikt) en meng tot gelijkmatig verdeeld.
8
Laat mixer draaien voor 7 minuten.
9
Schakel mixer uit en laat het mengsel 10 minuten rusten, terwijl het water wordt geabsorbeerd.
10
Meng nog eens 7 minuten, het toevoegen van een beetje meer water indien nodig.
11
Plaats in de mal en ga verder.
12
Gebruik een concrete vibrator om het beton te consolideren en maken het meer als een vloeistof dan de dikke, zanderige slib dat het anders is te handelen, zodat het uitmondt in de hoeken en luchtbellen ontsnappen (hopelijk) naar de oppervlakte.
13
Lag maas in de mal en voeg dan de andere laag beton.
Proces is uitgevoerd op de eerste vorm. Vorm heeft gehad tweede laag van beton en tweede ronde van trillingen gedaan.
14
Herhaal dit proces voor uw andere vormen.
15
Kijk naar de werkbladen in dit stadium.
16
tent de betonnen tent>. De theorie is dat de plastic tenting zo gaatjes condensatie wordt uitgevoerd direct terug op de plaat, die mogelijk verkleuring of zwakke plekken veroorzaken.
17
Geef de concrete tijd om te drogen. Dit project duurde vier dagen.
18
Beginnen met de bespreking van de oppervlakken voor ruwe randen, zowel onder-en bovenkant. Dit is een cutoff wiel (bestemd voor metaal) in een pneumatische slijper.
19
Krijgen ze in het huis een voor een, waarin ze op rand aan de achterkant van de kast, op korte stukjes isolatiebuizen, onder toepassing van grote klonters siliconenkit naar de toppen van de kasten.
20
Laat deze in de lijm. Hier, werd ontdekt dat de onderkant van de plaat was vrij vlak. Om ervoor te zorgen dat de voorkant was goed ondersteund, kunt u een paar dunne ceder wiggen voegen en snijd ze af te spoelen met het kabinet.
21
Ga verder met het proces, terwijl je de andere tellers te installeren.

Dingen die je nodig hebt

 • 24 # van het type III Portlandcement. Dit is een speciaal product uit een bouwers 'leveringsbedrijf.
  • Type II is gemakkelijker te vinden en zou werken, maar kost meer tijd om kracht te ontwikkelen, zodat de tellers zullen meer kwetsbaar op het eerste.
 • 37 # van Quickrete "all-purpose gravel", die een mengsel van kleine afgeronde rivier rotsen was.
  • Kan ook worden verkocht als 'grind. "
 • 72 # van zand, 2/3 of die was Quickrete "all-purpose zand", en de rest van die Quickrete "Medium Sand." De eerste is ruw en oneffen, de laatste is fijner en meer consistent.
 • 2 # rood ijzer-oxide pigmenten
 • Ongeveer 10 # water.
 • 10 oz. weekmaker (Gebruik maximaal aanbevolen hoeveelheid.)
 • 3/4 oz van korte nylon vezels (Kan eventueel worden weggelaten)