Wki

Hoe om concrete genezen

Uitharden beton is de term die gebruikt wordt voor het stoppen van vers gegoten van te snel uitdrogen. Dit wordt gedaan omdat beton, als links uit te drogen uit eigen beweging, zal niet ontwikkelen van de volledige band tussen al haar ingrediënten. Het zal zwakker zijn en de neiging om meer te kraken. Het oppervlak is niet zo hard als het zou kunnen zijn.

Stappen

Hoe om concrete genezen. Laat de bekisting gebruikt om de vorming te maken.
Hoe om concrete genezen. Laat de bekisting gebruikt om de vorming te maken.
 1. 1
  Laat de bekisting gebruikt om de vorming te maken. De vorm werk zelf, als links in de plaats, of op de onderkant van een zwevende plaat, of rond een betonnen kolom wordt het beton te snel uitdrogen te stoppen, en dus kan worden gezegd dat een verharder zijn.
 2. 2
  Gebruik komstige, die zoals in het bovenstaande foto wordt uitgevoerd door het vormen van een damwand van zand rond de beton vorming en daarna overstromingen met water. Deze methode heeft de volgende nadelen:
  • Het kost nogal wat werk te doen, en dan heel vaak een breuk optreedt en het water loopt uit de plaat.
  • Gewoonlijk kan dit alleen gedaan voor een paar dagen als het remt andere werkzaamheden en de druk meestal aan de wanden te staan.
  • Een mogelijk nadeel van deze methode, vooral als bodem of klei wordt gebruikt, is de kans op vlekken het beton.
 3. 3
  Spuit water op de formatie. Een eenvoudigere manier is om gewoon te houden water gespoten op de mat met tuin sprinklers of met de hand held slangen. Na zijn enkele nadelen die u moet overwegen als u van plan om deze methode te gebruiken:
  • Deze methode is zeer verspilling van water
  • Nogmaals, het kan alleen worden gedaan voor een korte periode meestal. Als u met de hand water, moet het nat de hele tijd, dat is moet je niet laten uitdrogen helemaal, bijna onmogelijk om te doen.
 4. 4
  Gebruik een soort cover die bezit en behoudt gespoten op het water, als een zandlaag of jute. Het zand dekking of jute moet nat worden gehouden en als ze droog doen dat ze daadwerkelijk helpen bij het zuigen vocht uit het beton.
 5. 5
  Gebruik een kunststof bescherming, die in feite een gelegd bovenop de plaat om het verdampingsproces stoppen kunststofplaat. Dit is een van de meest efficiënte methoden uitharden beton. Meestal een spray uit een slang wordt gebruikt om het oppervlak te bevochtigen en de kunststof gelegd met uitgestrekte lappen op de gewrichten. Gebruik hout of cement blokken om het plastic in positie te houden, in plaats van tapen de gewrichten. Tot op zekere hoogte de kunststof kan enkele keren worden gebruikt. Een groot voordeel van kunststof is dat het geen ander werk stopt, zoals de muren bouwden, en zodat het kan worden achtergelaten in positie weken desnoods.
 6. De foto toont betonnen kolommen die hebben de vorm werk gestript (voor verder gebruik) en vervolgens verpakt in een doorzichtige plastic folie. De verdamping van het beton condenseert aan de binnenkant van de plastic en het oppervlak van de kolom vochtig blijft.
6
Gebruik concrete genezen oliën of uithardingpasta. Deze verbindingen en oliën komen nu in een verscheidenheid van soorten. Gebruikt het water oplosbare wasachtige emulsies die op het verse beton kan worden gespoten met een handpomp soort spray. Ze zijn melkwit wanneer gebruikt maar droog in een heldere wasachtige film. Zij hebben het voordeel dat ze op voetpaden kan worden gespoten en dergelijke nog voordat het beton voldoende is ingesteld om te lopen op. Een andere belangrijke toepassing is op betonnen muren. Ze blijven aan de oppervlakte voor weken en uiteindelijk breken in zonlicht. Aarzelen om concrete genezen oliën gebruiken op interne verdiepingen, op de off kans dat eventuele resten van de volledige hechting van keramische tegels lijmen enz. zou stoppen
 • Andere soorten beton uitharden verbindingen zijn PVA gebaseerd, gechloreerde-rubber of hars gebaseerd. Ze kunnen ook worden verkregen in gekleurde versies die na verloop van tijd.

Tips

 • Zelfs op een kleine plaat voor een tuinhuisje, verspillen we goed geld en verpest goede beton door niet genezen!
 • Warm of winderig weer maakt het uitdrogen proces sneller.
 • Je hebt een hoop geld uitgegeven kopen van een goed product, en je kunt veel van de waarde in dat product te verliezen door niet te genezen.