Wki

Hoe om behang te verwijderen met de DIF-methode

Behang verwijderen kan een lange, moeilijke en vervelende taak zijn. Een product beschikbaar om te helpen heet DIF, die helpt los van de lijm op de muur zodat u het af te trekken. Er zijn andere producten die hetzelfde doen. Kijk voor "concentraat" versies, niet de spuitfles types.

Stappen

Hoe om behang te verwijderen met de DIF-methode. Spuit DIF op de muur - VRIJ!
Hoe om behang te verwijderen met de DIF-methode. Spuit DIF op de muur - VRIJ!
 1. 1
  Perforeren wand. Het is belangrijk dat je niet "score" van de muur, omdat dit de muur beschadigen en het papier af te komen in kleine reepjes. Gespecialiseerde tools zijn verkrijgbaar bij uw lokale hardware winkel. Kijken voor de tools die aansporing-achtige wielen op hen hebben. Deze tools zullen de muur met duizenden kleine puntjes te perforeren, zodat de DIF kan genieten inch Zorg ervoor dat je een grondig werk van het perforeren van de muur. U zult merken dat de gebieden met minder perforatie zijn moeilijker te verwijderen
 2. 2
  Spuit DIF op de muur - VRIJ! Het wordt aanbevolen dat u niet gewoon spray de hele muur naar beneden, zoals u zult de oplossing verspillen. De oplossing zal opdrogen voordat u naar het. In plaats daarvan, spuit het gebied dat u gaat werken met.
 3. 3
  Laat de oplossing in inwerken gedurende ongeveer 15 minuten. Als u probeert om het papier te verwijderen voordat het de kans krijgt om te werken, zult u uw tijd verspillen vechten met het behang.
 4. 4
  Onmiddellijk voordat u begint schrapen, spuit het gebied opnieuw, zal dit toelaten het papier en lijm te vochtig blijven.
 5. 5
  Schraap het behang van de muur. U kunt een gewone schraper, een plamuurmes, zakmes, of een gespecialiseerd hulpmiddel voor dit gebruiken. Home Depot verkoopt een speciaal behang schrapen tool die helpt gutsen de muur te voorkomen. Ik beveel het.
 6. 6
  U moet ervoor zorgen dat u niet alleen het behang zelf, maar ook het rugpapier ook.
 7. 7
  Zodra u het papier uit, het hele proces herhalen weer zoveel lijm mogelijk te verwijderen. Dit zal snel zijn - gewoon spray het DIF en schraap opnieuw.

Tips

 • Wees voorzichtig om niet schraap de gipsplaten bij het verwijderen van het behang. Dit zal worden gerepareerd.
 • Als de geur van DIF is te beledigend je kunt mixen wasverzachter en water in een spuitfles en toe te passen zoals je zou Dif. Als werkt net zo goed en ruikt veel beter.
 • Hoe meer je het papier perforeren het meer kleine stukjes wordt u afschrapen. Niet overboord te gaan met het scoren.
 • Je mag niet nodig om het papier te scoren op alle afhankelijk van het soort papier dat u te maken heeft. Test een kleine ruimte met DIF voordat u begint het perforeren van het papier.
 • Hoeft de wand niet schilderen zonder de juiste prep werk. Er gaat ongetwijfeld een aantal behanglijm achtergelaten zijn. Als u over de lijm verf, zal de verf uiteindelijk kraken en pellen. Prep de muur door eerst afdichten met Gardz (verkrijgbaar bij uw plaatselijke Duron). Volg de aanwijzingen op de Gardz kan voor het afwerken van de prep voor het schilderen.

Waarschuwingen

 • Chemische stoffen in DIF zal ogen en de huid verbranden. Draag handschoenen en een veiligheidsbril
 • Wanneer schrapen of schuren oude muren, bestaat het gevaar van het verhogen verfstof die mogelijk lood. Gebruik een lead testkit en geen kans op het verhogen van lood stof rond kinderen niet nemen.