Wki

Hoe meerdere katten hebben

Hier is hoe te beheren om meer dan een binnen kat te hebben met geen geur of rommel. Zorg ervoor dat je ergens woont met meerdere katten toelaat zoveel gebouwen en zelfs lokale gemeenten hebben regels over hoeveel katten je kunt blijven (met name binnen de stadsgrenzen).

Stappen

Hoe meerdere katten hebben. Zoek hard-to-please katten een eigen ruimte.
Hoe meerdere katten hebben. Zoek hard-to-please katten een eigen ruimte.
 1. 1
  Maken hun kattenbakken gemakkelijk bereikbaar. Zet een kattenbak in zoveel kamers als je kunt, afhankelijk van het sociale leven van uw katten '. Als u nodig hebt om, verstoppen ze onder meubels, tafels, enz., zodat de katten ze gemakkelijk kunt vinden, maar mensen kunnen niet gemakkelijk zien.
 2. 2
  Zoek hard-to-please katten een eigen ruimte. Als je kieskeurige katten, of katten die niet gebruik maken van de kattenbak, krijgen ze gewend aan een kamer die de andere katten niet in kan gaan. Een aparte ruimte met de katten persoonlijke nest, voedsel en water zou kunnen helpen met dit.
 3. 3
  Zorg ervoor dat u zich kan veroorloven het onderhoud van het aantal katten dat je hebt. Wanneer een £ 5 (2,3 kilogram) zak van voedsel een kat zou duren twee maanden, 10 of meer katten zullen gaan door het in een week. Ook de kosten van veterinaire zorg worden overwogen... routine vaccinaties en ziekte en / of letsel situaties.
 4. 4
  Onzijdig of castreren van uw katten. Zonder mankeren, krijgt elke kat je hebt gesteriliseerd of gecastreerd, vooral de vrouwtjes. Dit is vooral belangrijk als je katten van beide geslachten in hetzelfde huis!
 5. 5
  Zorg ervoor dat iedereen je uitnodigen waarschuwen in uw huis over de katten! Sommige mensen kunnen allergisch zijn, en sommige mensen zijn ronduit bang voor katten. Er zijn ook mensen die niet van katten. Cats zal dit aanvoelen en sommige kan spelen.
 6. 6
  Verwijder kat afval regelmatig, ten minste eenmaal per dag. Scoopable kattenbakvulling maakt het makkelijker om te scheppen kat afval zonder alle het nest te verwijderen. Voeg meer zwerfafval als dat nodig is. Indien u wenst om de kattenbak te wassen, gebruik geen bleekmiddel! Katten hebben een zeer scherp gevoel van geur en mag geen gebruik maken van hun vak eenmaal bleekmiddel wordt gebruikt, en bleekmiddel dampen zijn niet goed voor gevoelige luchtwegen van uw kat. In plaats daarvan, was de kattenbak in heet water met zeep en goed naspoelen. Je zou ook kunnen spritz azijn in de doos en laat het voor ten minste twee minuten. Dit zal helpen zich te ontdoen van de geur en ziekteverwekkende bacteriën. Zorg ervoor dat u spoelen met water en droog de doos, voor het einde met een schone kattenbak.

Tips

 • Zodra je meer dan twee katten (soms drie als je geluk hebt), zal er waarschijnlijk probleem tussen twee of meer van hen. Wees voorbereid met waterpistolen / nevelflessen als er een patstelling.
 • Zorg dat u uw kat naar de dierenarts ten minste een keer per jaar, als men ziek wordt kunnen ze allemaal besmet raken.
 • Baksoda is geweldig voor het verwijderen van geuren. Lijn de kattenbakken mee; ruimen rotzooi zoals bont-bal braaksel uit het tapijt te gebruiken; schoon uit kattenbakken door schrobben met het.
 • Besteed aandacht aan het gedrag van elke kat. Wanneer gedrag ongewenst, kunt u meestal beginnen met het vinden van de bron en dan een oplossing. Onthoud katten kan het feit dat ze moeten krabben, vereisen een schone kattenbak, en moet een vorm van vermaak niet veranderen. Als u geen speelgoed, niet verwachten dat ze niet om iets van jou, (zoals versnipperen het wc-papier) te gebruiken.
 • Als u nog andere dieren, zorg ervoor dat ze opschieten en je bent er om elke uitdagend gedrag te observeren. Laat nooit een kat zonder toezicht met dieren zoals vissen, vogels of knaagdieren.
 • U kunt ze gebruiken om katten veilige en humane manier moedigen off balies, kerstbomen, en andere plekken waar je ze niet wilt. Spuit niet direct naar de kat, maar vlak naast de kat.

Waarschuwingen

 • Hoe verleidelijk het ook is om niet naar de kattenbak schoon te maken en kopen een automatische reiniging-doos, doe het dan niet. Waar sommige katten zullen wel goed met haar, en je zal de puinhoop uit handen, veel katten zijn bang voor de automatische reiniging doos, of mag niet van de manier waarop het reinigt. Dit kan ongepast eliminatie buiten de kattenbak veroorzaken.
 • Gebruikt strooisel kan zeer giftig, vooral voor zwangere vrouwen, kinderen en ouderen.
 • Geef voedsel in verhouding tot elke kat want als je veel geeft u een hoop geld en / of uw kat (ten) wordt overgewicht verspillen.
 • Er zijn vele planten en chemicaliën die giftig voor katten. Vraag uw dierenarts als u het brengen van een plant thuis en zijn niet zeker of het is giftig voor uw katten.
 • Kattenbeten kunnen krijgen ernstig geïnfecteerde, en, afhankelijk van de kat, heel gemakkelijk. Dit geldt voor zowel mensen als andere dieren.

Dingen die je nodig hebt

 • De meeste dierenartsen zullen u vertellen om een ​​kattenbak per kat te hebben, zelfs als ze willen delen. Op elk punt van een kat kan besluiten een bepaalde kattenbak niet te gebruiken, nu heb je andere opties voor die kat.
 • Een goede kat gids om te verwijzen als u zich zorgen maakt over uw kat kamergenoten.