Wki

Hoe maak je zwarte schimmel schoon

Alle schimmels is een plaag, maar zwarte schimmel is een gevaar voor uw gezondheid. Zwarte schimmel verschijnt normaal in vochtige, donkere gebieden en kunnen zich snel verspreiden. Reinigen zwarte schimmel zorgvuldig terwijl het vermijden van direct contact met het en de lucht sporen.

Stappen

Hoe maak je zwarte schimmel schoon. Zoeken naar schimmel in verborgen gebieden als je denkt dat het verder dan je oog kan zien heeft verspreid, zoals achter gipsplaten, binnen deurkozijnen en onder gootstenen.
Hoe maak je zwarte schimmel schoon. Zoeken naar schimmel in verborgen gebieden als je denkt dat het verder dan je oog kan zien heeft verspreid, zoals achter gipsplaten, binnen deurkozijnen en onder gootstenen.

Evalueer het type en de hoeveelheid schimmel die u in uw huis.

 1. 1
  Zoeken naar schimmel in verborgen gebieden als je denkt dat het verder dan je oog kan zien heeft verspreid, zoals achter gipsplaten, binnen deurkozijnen en onder gootstenen. Enkele tekenen van verborgen zwarte schimmel zijn sterke geur, kromgetrokken planken en verkleurde plafonds.
 2. 2
  Identificeer zwarte schimmel door er naar te kijken, maar vermijd elk contact. Zwarte schimmel is een groen-zwart van kleur en patches van het vaak snel te groeien over een gebied.
 3. 3
  Bel een professionele mal remover Als je zwarte schimmel probleem is uitgebreid. Experts raden dat je zwarte schimmel vakkundig verwijderd als het wordt verspreid in gebieden groter is dan een 10-vierkante-meter doorsnede.

Zich te ontdoen van de zwarte schimmel

 1. 1
  Verwijder de bron van de voedt de mal. Fix lekkende leidingen, voeg betere ventilatie om een ​​vochtige badkamer of installeer een ontvochtiger om een ​​vochtige kelder. Uitdrogen van de kamers je mal vinden om extra schimmelvorming te voorkomen.
 2. 2
  Het afdichten van de kamer van de mal is in zodat zwarte schimmelsporen niet door de lucht kan reizen in verschillende delen van het huis. Sluit deuren strak en gebruik van plastic en tape om openingen, deuropeningen en alle gebieden waar de lucht kan ontsnappen dekken.
  • De enige uitzondering hierop is om een ​​afzuigventilator direct gericht uit een raam, zodat zwarte schimmelsporen zweven door de kamer naar buiten worden geduwd gebruiken.
 3. 3
  Bescherm uzelf door het dragen van een stofmasker, kleding of een cover-up die gemakkelijk kan worden verwijderd en gewassen of zelfs weggegooid, rubberen handschoenen en een veiligheidsbril om uw ogen te beschermen, zodat de schimmel komt nooit in contact met je lichaam.
 4. 4
  Licht mist de zwarte schimmel met water om sporen te voorkomen dat de lucht.
 5. 5
  Houden stof en puin in een klein gebied bij het ​​verwijderen van alle items met zwarte schimmel door zakken de getroffen objecten zo snel als je kunt. Dit zal de zwarte schimmel sporen te houden van de verspreiding in de lucht.
 6. 6
  Schrob de mal met een borstel of een doek. Gebruik een mengsel van een paar druppels afwasmiddel en water om het van harde oppervlakken, zoals muren, vloeren of plafonds te verwijderen. Omdat niet alle schimmelsporen zichtbaar zijn, moet je schrobben aangrenzende gebieden met het zeepwater, zelfs als ze eruit zien alsof ze niet worden beïnvloed.
 7. 7
  Ga over het hele gebied met een ontsmettingsmiddel zoals bleekwater, een schoner ontworpen om zwarte schimmel of gedistilleerde azijn te desinfecteren. Een ontsmettingsmiddel wordt elke schimmelsporen op het oppervlak te doden.
 8. 8
  Droog het gebied volledig na behandeling met het desinfectiemiddel.

Waarschuwingen

 • Bij het gooien van tapijten, tegels, platen of andere materialen die zwarte schimmel op hen hebben, zeker om ze te plaatsen in het zware vuilniszakken. Verdubbel zakken de items kunnen nog meer helpen. Niet dragen van de zakken door het huis, in plaats daarvan, gooi ze uit een raam, dus er is geen kans op verspreiding van zwarte schimmelsporen tot alle andere gebieden van het huis.
 • Sommige huishoudelijke voorwerpen met poreuze oppervlakken zoals tapijten en raam behandelingen kunnen reinigen onmogelijk. U moet deze vervangen om schimmelsporen niet verder kan verspreiden in de toekomst.