Wki

Hoe maak je popcorn maken in een pan

Maken thuis met een grote pan is gemakkelijk en goedkoop, bespaart u een bundel op een popcorn maker of magnetron popcorn, en is ook een heleboel plezier!

Ingrediënten

 • Een pak van kernels maïs / maïs
 • Olie of boter

Stappen

Hoe maak je popcorn maken in een pan. Koop een zak met droge korrels maïs.
Hoe maak je popcorn maken in een pan. Koop een zak met droge korrels maïs.
 1. 1
  Koop een zak met droge korrels maïs. U kunt deze krijgen van de meeste supermarkten tegenwoordig, en het is gemakkelijk te vinden op etnische winkels. De grotere zak je koopt, hoe meer geld je bespaart op de lange termijn.
 2. 2
  Selecteer uw grootste pan met een deksel (een zie -! Via een maakt het verschil), zet het op het fornuis en motregen een kleine hoeveelheid olie op de bodem. Als u een olie spuit pomp, spuit de zijkanten ook.
 3. 3
  Werken hoeveel kernels die je nodig hebt. Vergeet niet hoe groot je gemiddelde stukje popcorn is en gebruik dat om uit te werken hoe velen zullen passen comfortabel in je pan.
 4. 4
  Voeg je kernels aan de pan (ongeveer 2 kleine handjes is meestal ongeveer gelijk) en zet de kachel op matig vuur.
 5. 5
  Doe het deksel op snel.
 6. 6
  U zal binnenkort beginnen aan de kernels popping en het raken van de zijkanten en het deksel van de pan te horen. NEEM GEEN UIT HET DEKSEL TERWIJL DE WARMTE IS OP EN POPCORN WORDT KNALLEN. Wanneer het geluid sterft tot slechts 1 of 2 verschijnt elke paar seconden, draai het vuur uit en verwijder de pan van het fornuis.
 7. 7
  Neem een kijkje zorgvuldig onder het deksel. Je popcorn moet goed en gedaan worden, dus neem het deksel eraf. U zult het boterachtige aroma ruiken.
 8. 8
  Als je wilt zoete popcorn, neem suiker of Splenda en strooi het over de popcorn (nog in de pan). Doe de deksel er weer op en geef het een zacht schudden. De olie moet het mogelijk maken de suiker goed te houden aan de kernels.
 9. 9
  Als u liever cheddar aroma, doe hetzelfde als je deed met de suiker!
 10. 10
  Serveren.
 11. 11
  Afgewerkt.

Tips

 • Popping in roestvrij staal kookgerei kan lastig zijn om de verwarming goed te krijgen zijn zonder te verbranden, dus zijn best om een ​​klein monster te testen in de pan eerste, of gebruik een warmte-diffuser.
 • Als u wilt zoute popcorn, doe hetzelfde als u zou doen voor zoete of cheddar popcorn, maar gebruik in plaats daarvan zout.
 • Als u wilt boter, smelt de boter in de pan eerste plaats van olie.
 • Als een groot deel van de maïs niet pop, is de kans groot dat je niet zet genoeg olie in, een te lage warmte gebruikt, of te veel maïs in

Waarschuwingen

 • Heeft een tweede partij in de pan niet te maken als je suiker of zout in.
 • Als u het deksel opstijgen terwijl de pan op het vuur, hete, olie - zullen bedekte popcorn vliegen all over the place.
 • Hete olie en hete pannen en kookplaten zijn hot. Wees vooral voorzichtig als je het maken van de popcorn voor de kinderen.
 • Probeer niet om toffee popcorn maken thuis. Kans groot dat u niet slagen in iets anders dan het instellen van de keuken in brand.

Dingen die je nodig hebt

 • Een grote pan
 • Een grote pan deksel